veliki pozdrav svima
Zanima me da li je neko imao priliku testirati ili koristi napajanje "Collermaster GX-650 (RS-650-ACAA-E3)".
Sam sam testirao i ugradjivao u racunare "thermaltake, silverstone, asus..." napajanja i pokazala su se kao dobra, međutim "collermaster" nisam još nikad koristio a jedino njega trenutno mogu nabaviti po prihvatljivoj cijeni. Volio bih kad bi neko imao osobno iskustvo sa ovom napojnom. Konfiguracija je sljedeća:
MB: Asus M3N78PRO
CPU: Phenom X4 9550 Overclock 10%; (ubrzo zamjena na Phenom II X4 955 ili 965)
VGA: Asus N-Vidia 8800 Ultra 768Mb
2 HDD-a WD green 1Tb, 32Mb + Maxtor 80Gb, 8Mb sistemski; (ubrzo dodajem jos par diskova po 1Tb, nije isključeno 6 diskova koliko ih ide na ovu ploču)
DVD-RW, I MOŽDA BLURAY UBRZO
Trenutno koristim "Powerline 650w" ali sumnjam da može dati preko 500w efektivne snage tako da ima povišenu temperaturu u radu na aplikacijama word i excel, a zagrije se poprilično nakon malo dužeg igranja CoD6, WOW na max postavkama (bez bočnog poklopca kućišta).
Najviše me zanima stabilnost u radu ove napojne na duge staze, te buka koju stvara ova napojna (trenutna stvara popriličnu buku nekih 30db+ a vga i CPU (silentknight2) gotovo su nečujni i pri punom opterećenju). Živim i radim u BiH i nemam baš nekog izbora u nabavci adekvatnog napajanja a i gdje imaju na web stranici nemaju na stanju.
evo link sa stranice proizvođača:
http://www.coolermaster.com/product.php?product_id=6642
Unaprijed zahvalan!

pa razmisli jer nevjerujem da češ naći tako jako napajanje po toj cijeni.Ipak je to Seasonic što mislim da sve govori.