Napajanje maticne problem

poruka: 5
|
čitano: 1.918
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Napajanje maticne problem
evo imam jedan problem, uzeo sam drugu maticnu (gigabyte z68ap-d3), na njoj ima utor za 24pina utikac i kad je to spojeno cim pokrenem komp odmah se ugasi. problem je taj da je na maticnoj jos jedan utor od 4pina 12v, a ja na napajanju nemam zicu za to(corsair 700w, neznam tocno model) e sad jel mogu ja samo uzet onaj konektor sa molexa na 4pin 12v i da to normalno sve radi? hvala na odgovorima
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Re: Napajanje maticne problem

To je ova maticna, znaci, ti nisi ukopcao nista u ovaj konektor:

U to moras prikopcat ovaj kabel da bi ti sve radilo normalno:
A taj kabel moras imat na napajanju ako je 700w i jos time Corsair. To ti se zove EPS kabel.

RIP Marco Simoncelli //// Rakim - The Legend, 2Pac - The King, Notorious B.I.G - The Flow and FreeStyle, Nas - The Last Man Standing, Big L - The Punchline and FreeStyle. ლ(ಠ益ಠლ
14 godina
neaktivan
da ta maticna i nije ukopcano nista u taj utor, ali ovog kabela ja nisam vidio u onom snopu zica od napajanja na racunu od napajanja pise "corsair 700w gamer psu 80% efficient"
16 godina
neaktivan
KA2001MR kaže...
da ta maticna i nije ukopcano nista u taj utor, ali ovog kabela ja nisam vidio u onom snopu zica od napajanja na racunu od napajanja pise "corsair 700w gamer psu 80% efficient"

Pa onda nađi taj kabel jer ga sigurno imas, a bez njega ne mozes upalit komp.

RIP Marco Simoncelli //// Rakim - The Legend, 2Pac - The King, Notorious B.I.G - The Flow and FreeStyle, Nas - The Last Man Standing, Big L - The Punchline and FreeStyle. ლ(ಠ益ಠლ
14 godina
neaktivan
jesam rijeseno, hvala
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice