Napajanje do 600kn zaključana tema

poruka: 9
|
čitano: 1.613
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Napajajanje do 600kn

Evo malo sam u dilem neznam koji od uzmem od ova dva napajanja dali OCZ modxstream pro 600W ili xfx 550W sad me zanima koji je bolji za moju konfu i buducu nadogradnju.Vidim da je ovaj ocz  modularan i ima 135mm vent a koliko gledam po netu nije toliko los sto se tice stabilnosti u full loadu a opet xfx je rebradirani seasonic i cjene su priblizno iste pa ako neko ima iskustva s tim napjanjima ili ima jos bolji prjedlog nek kaze{#} pozz

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Napajanje do 600kn

Ni s jednim neces pogrijesiti. Oba su vrhunska napajanja.

clock2much

0 0 hvala 1
13 godina
neaktivan
Re: Napajanje do 600kn

Aha tnx onda cu najvjerojatinije ic na ocz posto je modularan i 135mm fan 

14 godina
neaktivan
Napajanje do 600kn

Svaki ima svoje vrline, XFX je nesto kvalitetniji i ima 80+ Bronze certifikat, dok je OCZ modularan ali ima samo 80+. Oba isporucuju priblizno istu snagu, mozda OCZ koji watt vise.

clock2much

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Re: Napajanje do 600kn

Ma bit ce to ok ako mi sad xfx 450w vuce 6970 istina da sam moro proc downclockat al drzi,onda ce ovo ocz bez problema podnjet moju konfu a koliko vidim daje stabilan napon i deklariranu snagu pod full loadom

14 godina
neaktivan
Napajanje do 600kn

Drzat ce OCZ konfu bez problema.

clock2much

0 0 hvala 0
17 godina
Re: Napajajanje do 600kn
Dagy kaže...

Evo malo sam u dilem neznam koji od uzmem od ova dva napajanja dali OCZ modxstream pro 600W ili xfx 550W sad me zanima koji je bolji za moju konfu i buducu nadogradnju.Vidim da je ovaj ocz  modularan i ima 135mm vent a koliko gledam po netu nije toliko los sto se tice stabilnosti u full loadu a opet xfx je rebradirani seasonic i cjene su priblizno iste pa ako neko ima iskustva s tim napjanjima ili ima jos bolji prjedlog nek kaze{#} pozz

XFX proizvodi Seasonic no na malo starijoj Seasonic platformi, to nije ista identična platforma koju Seasonic koristi u svojim najnovijim napajanjima pod svojim imenom.To treba uzet u obzir kad se gleda kaj nudi XFX, no kad smo več kod toga ja bi preporučil ovo dole napajanje kad je več na akciji jel.{#}

http://www.protis.hr/products/details/napajanje-520w-seasonic-ss520gb/30314

http://www.vhnd.com/a-different-kind-of-truth/
13 godina
neaktivan
Re: Napajajanje do 600kn

Zaboravio sam navest da kupujem portiu a oni nemaju to napajanje nego imaju slican model samo modularan koji kosta 700kn  

17 godina
neaktivan
Napajanje do 600kn
Twitter - @danny_hr | Raptr - dannyhr | Xfire - dannyhr | Steam - danny_hr | XBL - DannyHR

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice