Napajanje ?

poruka: 9
|
čitano: 2.656
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Napajanje ?

Kad palim komp necuje se onaj zvuk bip i nema uopce slike na monitoru sve crno nakon 3 , 4 dana vise se nije mogao upalit jeli problem u napajanju ?

0 0 hvala 0
16 godina
Napajanje ?

Znači više ne možeš uplait računalo. Vrlo vjerovatno napajanje. Kakvo napajanje imaš i kakav ti je ostatak konfiguracije?? Probaj utet kod prijatelja neko drugo napajanja pa probaj spojit.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
RE: Napajanje ?

napajanje je ja mislim pise 220 - 240  V probao sam stavit 230 voltno napajanje od starog kucista ali ima vise od 5 god i sve je drukcije tako da neznam spojit a inace od tog starog je pentium 4 a komponente pc su graficka je ati radeon premium graphics  proceosor je d,intel ima 3Ghz i 4 Gb rama ..

16 godina
Napajanje ?

Ne znam, ako ne možeš upalit računalo, vjerovatno je do napajanja. Valjalo bi da uzmeš kod nekog kolege neko napajanje, pa probaš spojit.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Problem je sto na ovom napajanju ko je vjerovatno kao sto si rekao crklo ima zica koju neznam kako da izvadim mislim da je to zica za kontkat kad se pali komp ili nesto slicno nisam bas siguran,,

16 godina
Napajanje ?

Nisam siguran o čemu pričaš??!! Kakva žica {#}. Ištekaj sve kablove od napajanja i izvuci ga van. Prije toga ga isključi iza na prekidaču i ištekaj sve iz struje.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Napajanje ?

ili napajanje ili nije dobro spojeno na maticnu nesto.. (ako nisi nista pipao po maticnoj, kupi novo napajanje, nisu tolko skupi)

R@$h0@YeaH
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

napajanje je dobro radilo pa se poceo komp restartat samo od sebe to je posljedica napajanja koliko znam vi potvrdite ali evo samo neka slikam pa cu vma pokazat tu "zicu" koju neznam kako izvadit

15 godina
neaktivan

e jebiga ovo staro napajanje ima drukciji utor za maticnu plocu znaci moram kupovat novo napajanje samo neznam od koliko vati kako da to odredim ?

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice