MS Platinum 400ATX P4

poruka: 17
|
čitano: 14.929
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
odjavljen
MS Platinum 400ATX P4

Dali moze MS Platinum 400ATX P4 400W da drzi grafu geforce gtx 570 ili Radeon R9 280x ?

0 0 hvala 0
15 godina
Re: MS Platinum 400ATX P4
Dex.pwn kaže...

Dali moze MS Platinum 400ATX P4 400W da drzi grafu geforce gtx 570 ili Radeon R9 280x ?

Nema sanse !  To napajanje ne isporucuje dovoljno struje da nahrani grafu , a kamoli jos i ostatak konfe !

Ako imas za R9 280X , imas i za kvalitetno napajanje !

Npr. XFX 550W !

Na koju konfu uopce mislis stavljat tako jaku grafu ?

Music As A Weapon !!
17 godina
Dex.pwn kaže...

To loše i vrlo nekvalitetno napajanje baci u smeče, i niti slučajno ga više nemoj koristit na bilo kojem kompu to ti je jedina opcija kaj drugo.Cool

http://dambek.minus.com/mjf1iISZq
14 godina
odjavljen

8 gb ddr3 keks, intel e5700 dc, hdd od 500 gb i solidna maticna...

15 godina
Dex.pwn kaže...

8 gb ddr3 keks, intel e5700 dc, hdd od 500 gb i solidna maticna...

Za taj procesor ti je taman neka HD6670 GDDR5 , HD7730 , uvrh glave HD7750 GDDR5 / GTX650 , zbog toga sto taj dvojezgreni procesor nemoze iskoristiti ni pola tog potencijala kojeg imaju te jake grafe ( R9 280X ... ) !

Music As A Weapon !!
14 godina
protjeran
rambox kaže...

To loše i vrlo nekvalitetno napajanje baci u smeče, i niti slučajno ga više nemoj koristit na bilo kojem kompu to ti je jedina opcija kaj drugo.Cool

Ajde i ti sad nemoj pričat svašta...

To su sasvim ok napajanja za nezahtjevne konfiguracije, masa mi ih je prošla kroz ruke i uredno rade godinama.

14 godina
odjavljen

A cuj, vec kad kupujem grafu, kupit cu neku jaku pa bi onda kupio neki i3 procesor

14 godina
neaktivan
MS Platinum 400ATX P4

Ili se strpi do sljedećeg mjeseca i kupi si Fractal napajanje.

[url=http://www.enjin.com/bf3-signature-generator][img]http://sigs.enjin.com/sig-bf3/680763f317669c2b.png[/img][/url]
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
odjavljen
MS Platinum 400ATX P4

Uzet cu cm od 700w iz links

0 1 hvala 0
15 godina
MS Platinum 400ATX P4

Si pogledaj i XFX 550W na Akciji u Linksu ! Kvalitetniji je od onog CM-a !

Music As A Weapon !!
Moj PC  
0 0 hvala 1
14 godina
odjavljen
MS Platinum 400ATX P4

Odlucio sam cmovo... Moze lokot ovdje

0 1 hvala 0
11 godina
neaktivan
rambox kaže...

To loše i vrlo nekvalitetno napajanje

Nemojte me krivo shvatiti, ja imam to isto napajanje i po meni je dobro.

EOS @ounce96
17 godina

Vrlo staru raspravu ponovo pokrećeš... ali nema veze.

Ja se ne mogu složiti da je MS dobar. Iz svog iskustva, u zadnjih 5-6 godina naletio sam kod raznih poznanika na 4 ili 5 komada uništenih matičnih ploča (ne sjećam se točno)... i u svim slučajevima je bilo riječ o napajanju koje je crklo i pritom spalilo ploču -  napajanja su sva bila MS-ova, različitih snaga i modela, ali MS. Tako da mi ništa njihovo ne ulijeva povjerenje.

Moj savjet - na prvi znak bilo kakvih nestabilnosti napona (nasumično restartanje ili išta drugo čudno), mijenjaj to.

KaeR
11 godina
neaktivan
KaeR kaže...

Vrlo staru raspravu ponovo pokrećeš... ali nema veze.

Ja se ne mogu složiti da je MS dobar. Iz svog iskustva, u zadnjih 5-6 godina naletio sam kod raznih poznanika na 4 ili 5 komada uništenih matičnih ploča (ne sjećam se točno)... i u svim slučajevima je bilo riječ o napajanju koje je crklo i pritom spalilo ploču -  napajanja su sva bila MS-ova, različitih snaga i modela, ali MS. Tako da mi ništa njihovo ne ulijeva povjerenje.

Moj savjet - na prvi znak bilo kakvih nestabilnosti napona (nasumično restartanje ili išta drugo čudno), mijenjaj to.

Nisam znala da je jedan indikator nestabilnosti napona nasumično restartanje. Svejedno hvala.

EOS @ounce96
17 godina

Da budem precizniji - mislio sam na nasumično restartanje bez ikakvih zapisa vidljivih u event vieweru i bez BSOD-a. Takva pojava može ukazivati na neispravnost napajanja.

KaeR
11 godina
neaktivan
MS Platinum 400ATX P4

On topic, ljudi izbjegavajte jeftinjak napajanja poput ms-a, fino das 500-600kn za kvalitetno napajanje i miran si godina, a u tom cijenovnom rangu imas masu odlicnih napajanja od corsaira, fractala, superflowera, seasonica itd itd...

Clueless gamers shouldn't judge
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
odjavljen
MS Platinum 400ATX P4

Zaključaj temu lol. Imam sad B500 i radi kako treba

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka: