LC POWER Silent Series

poruka: 27
|
čitano: 9.853
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
LC POWER Silent Series dvojba

kupujem novo napajanje i mislim se između ova dva:

http://www.links.hr/?naziv=napajanje-550w-lc-power-silent-series-atx-v2-2-120mm-vent&option=artikl&id_kategorija=052740&id_artikl=052.740.034

Napajanje 550W, LC POWER Silent Series, ATX V2.2, 120mm vent.  

http://www.links.hr/?naziv=napajanje-550w-lc-power-silent-giant-green-power-atx2-v-2-2-140mm-vent&option=artikl&id_kategorija=052740&id_artikl=052.740.028

Napajanje 550W, LC POWER Silent Giant GREEN POWER, ATX2 v 2.2, 140mm vent.

jedina razlika između njih je da ovo prvo ima manji vent (120mm) od hvaljenog silent gianta (140mm)

znači li manji vent i tiši rad ?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
LC POWER Silent Series

Upravo suprotno,veci vent i tisi rad.GP3 serija je poznata po tisini a bome i snazi s obzirom na cijenu.Kupi LC GP3 460.

Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.
Poruka je uređivana zadnji put sri 25.1.2012 22:22 (zoharbizo).

5 0 hvala 1
14 godina
neaktivan
LC POWER Silent Series

nabavio sam ovo iz preporuke ali kad sam ukljućio u pržilicu jedan kabel i jedan u vent nema više kablova za još jedan vent od kučišta {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Re: LC POWER Silent Series
pivo20 kaže...

nabavio sam ovo iz preporuke ali kad sam ukljućio u pržilicu jedan kabel i jedan u vent nema više kablova za još jedan vent od kučišta {#}

kupi molex to 3-pin i spoji vent na matičnu.

14 godina
neaktivan
Balvan8 kaže...
pivo20 kaže...

kupi molex to 3-pin i spoji vent na matičnu.

To ti je 3-pin to molex, a ne molex to 3-pin. Bitna razlika!
Molex to 3-pin gotovi nigdje nisam ni vidio. 

Watercooled CPU. KUPUJEM 120mm VENTOVE-PROZIRNI, PLAVE LED, 3-pin PRIKLJUČAK, 3 KOMADA, ISTE MARKE
14 godina
neaktivan
LC POWER Silent Series

Kupi si potenciometar i rjesena stvar

Don Believe The Type
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
dombak1608 kaže...

To ti je 3-pin to molex, a ne molex to 3-pin. Bitna razlika!
Molex to 3-pin gotovi nigdje nisam ni vidio. 

vidiš vidiš, nisam obračao pažnju na to.

17 godina
neaktivan
LC POWER Silent Series

Evo da nespamam u novoj temi pitati cu u ovoj. isto se radi o lC powe napajanjima,

http://www.lc-power.de/index.php?id=166&L=1

http://www.lc-power.de/index.php?id=197&L=1

Oba su 650W. PRvi je iz Metatron Gaming Series a drugi Silent Giant Series - Green Power Edition.

Razlika u cijeni je 100kn al koliko vidim po Tvornickim specifikacijama Green power je dosta jaci i to za 100W na 12V rail vodu a ovi je ka gaming serija a slabiji je zasto?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

Vjerojatno je Silent Giant novije proizvodnje, koliko vidim ima nesto vecu iskoristivost.

16 godina
LC POWER Silent Series

Dali je ovo kvalitetno napajanje i dali se može nešto bolje može uzet za tu cijenu ?

http://www.links.hr/index.php?option=artikl&tab=opis&id_artikl=052.740.030

League Of Legends EUW IGN: slinA ...ONE SHOT, ONE KILL, NO LUCK JUST SKILL!
Moj PC  
0 0 hvala 1
14 godina
AmonZero kaže...

Dali je ovo kvalitetno napajanje i dali se može nešto bolje može uzet za tu cijenu ?

Jako je kvalitetno kao i jaci brat GP3 560.Koju ti konfu treba drzati?

Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.
16 godina
LC POWER Silent Series

Ma imam neko noname napajanje pa se neću zezat s tim jer je krenilo nekako čudno zujat {#}.

Al planiram si uzet neko bolje napajanje jer u budućnosti mislim nadogradit konfu

Evo stavit cu konfu na profil sad. Nije neka PRO (sastavio sam je prije par godina)

League Of Legends EUW IGN: slinA ...ONE SHOT, ONE KILL, NO LUCK JUST SKILL!
Poruka je uređivana zadnji put pon 13.2.2012 15:51 (AmonZero).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
AmonZero kaže...

Uzmi si od 560W mislim da ti je 20 ili 30 kn skuplje i to je jako kavalitetno PSU.

Don Believe The Type
14 godina
neaktivan
AmonZero kaže...

Ma imam neko noname napajanje pa se neću zezat s tim jer je krenilo nekako čudno zujat {#}.

Al planiram si uzet neko bolje napajanje jer u budućnosti mislim nadogradit konfu

Evo stavit cu konfu na profil sad. Nije neka PRO (sastavio sam je prije par godina)

Drzalo bi 2 tvoje konfe bez problema, a kamoli jednu.

Ofc.
14 godina
neaktivan
LC POWER Silent Series

Pozdrav mislio sam uezti ovo napajanje na ove komponente:

1.Vtx3d ati hd 5570 1gb ddr3

2.AMD Phenom ii x4 955

3.msi 785gm-e51 

4.jedna przilica 

5.jedan hard disk od 250 gb 7200 rpm

6.2x120mm fana i jos neka dva jako mala fana

Sto kazete hoce li izdrzati? ili da rađe uzmem ovo, ali i tih 40 kn meni u ovom trenutku puno znaci jer moram kupiti i taj navedeni hard.

Svi mi govore da je lc jako dobar i da ga puno ljudi kupuje, usto moj frend nema problema sa njim. 

Zbilja bih trebao pomoć. Unaprijed hvala {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

i hoce li mi se igrice tipa cod4 i lol uspjet pokrenuti makar znam da to ima veze sa grafickom ali da mi se ne pregrije. zato su fanovi ali hoce li taj od 550w izdrzat jer je komp na servisu a samo ce me servis kostat bez komponenata 294 kn.

13 godina
neaktivan

Tvoja konfa bi trebala pokrenuti CoD4 i LoL bez nekakvih problema, napajanje nema veze s tim. Iskreno nemam iskustva sa LCom, ali puno ljudi ih kupuje i kažu da su dobra (ja ipak više volim Corsair/Seasonic/Antec, ali ta su i skuplja). 550W će biti dovoljno. Možeš skinuti HW Monitor da vidiš temperature CPUa i GPUa (za CPU inaće može i Task Manager) - na CPU-u sve do 70-75 je više manje uredu, a na Grafičkoj do 80.

17 godina
Trustek kaže...

i hoce li mi se igrice tipa cod4 i lol uspjet pokrenuti makar znam da to ima veze sa grafickom ali da mi se ne pregrije. zato su fanovi ali hoce li taj od 550w izdrzat jer je komp na servisu a samo ce me servis kostat bez komponenata 294 kn.

Ja već skoro 2 godine imam taj model (550W Silent) i zadovoljan sam njime. Dosta je tih. Ako možeš nadodati koju kunu više uzmi si onda ovaj model jer je još bolji od tog i miran si godinama što se tiče i budućih nadogradnji.

Mali korak za čovjeka, velik za stonogu
14 godina
neaktivan
Camaro ZL1 kaže...

Tvoja konfa bi trebala pokrenuti CoD4 i LoL bez nekakvih problema, napajanje nema veze s tim. Iskreno nemam iskustva sa LCom, ali puno ljudi ih kupuje i kažu da su dobra (ja ipak više volim Corsair/Seasonic/Antec, ali ta su i skuplja). 550W će biti dovoljno. Možeš skinuti HW Monitor da vidiš temperature CPUa i GPUa (za CPU inaće može i Task Manager) - na CPU-u sve do 70-75 je više manje uredu, a na Grafičkoj do 80.

mozda cak i kupim corsair prodao sam stare kompjutere i imam za corsair od 500w ali još cu vidjet. mozda uzemem silent zbog para jer još moram i har disk kupit, a to je sad skupo do neba

17 godina
Trustek kaže...

mozda cak i kupim corsair prodao sam stare kompjutere i imam za corsair od 500w ali još cu vidjet. mozda uzemem silent zbog para jer još moram i har disk kupit, a to je sad skupo do neba

Taj LC 560W je puno bolji od Corsaira CX500.

Poruka je uređivana zadnji put sub 25.2.2012 1:12 (Balvan8).
14 godina
neaktivan
Balvan8 kaže...
Trustek kaže...

pa moj frend koji se bas bavi sa kompovima mi je reko da mi ne treba toliko watta i da bolje kupim corsair od 500, on ga ima u svom kompu.

14 godina
neaktivan
Trustek kaže...
Balvan8 kaže...
Trustek kaže...

pa moj frend koji se bas bavi sa kompovima mi je reko da mi ne treba toliko watta i da bolje kupim corsair od 500, on ga ima u svom kompu.

Kako želiš ovaj gp3 ti dosta bolji i jeftiniji za 50 kn od cx pa onda ti biraj.

Don Believe The Type
Poruka je uređivana zadnji put sub 25.2.2012 19:43 (WrongType).
17 godina
Trustek kaže...

Ne možeš fulati ni s corsairom ali ako već ideš uzimati napajanje tog ranga bolji ti je taj LC GP 560 W. S njim si miran doslovno 7-8 godina. Do tada ćeš mijenjati još dosta komponenti pa i uz nove generacije hardwarea koje ćeš u međuvremenu mijenjati znaš da si siguran s Tim LC Powerom green power serije. Njegova je efikasnost 88%, bronze certifikat i još mnogo toga. Evo link sa službene stranice pa prouči malo. Iskreno mi je žao što ga nisam uzeo umjesto LC Powera Silent Series jer mu moj nije ni do koljena, iako sam ja zadovoljan i svojim.

Mali korak za čovjeka, velik za stonogu
14 godina
neaktivan

evo vidio sam uzet cu lc power ovaj sa linka ali ga moram naci u portiu ili hgspot-u

14 godina
neaktivan

u portiu i u hgspotu nisam našao 

15 godina
LC POWER Silent Series

Pozdrav!

Imam ovo napajanje http://www.portio.hr/index.php?page=artikl&id=052740034

zanima me da li mogu spojit dvije grafe u CF pošto ima samo jedan 6+2 pin?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
pivo20 kaže...

Ja sam nedostatak pata kablova na svom (LC Silent Series 550W) rješio tako što sam 1 floppy rastavio i s krepalih napajanja(4komada) skinuo pata kablove,sve polemio i spojio na pata kabl od napajanja i imam tako sad 10tak pata kablova i svi u upotrebi :D

edit

Autor iznad mene,moći ćeš kupiš 6/8 pin to molex i to je to.

To napajanje ima u sebi snage koliko primječujem na njemu imam:

9800gtx+ amp koja je još ocana s moje strane

E6420 na 1.6V 3.0(oko 130W guta)

GA965-DS3 rev.3.3

5gb rama

2 120mm led venta i 1 80mm led,3 obična 120mm

3 diska

potenciometar aerocool modern-v

2metra rgb ledica s njihovim kontrolerom

2 optička diska

i još će ići na njega dodatnih gluposti(osiloskop prepravljen da stane u case s skalom za basove)

evilmage007@gmail.com skype evilmage007
Poruka je uređivana zadnji put ned 26.2.2012 10:34 (kruskar).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice