Kuciste 500 kn

poruka: 8
|
čitano: 1.376
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Kuciste 500 kn

Ubrzo cu kupovat novi komp i trebo bi malo smanjit cijenu kucista ako zelim bolje napajanje dali mozete predlozit neko gamersko kuciste za manje od 555 kn??

Trenutno ovo kupujem

Ako imate kakvo dobro za manje od 555 kn stavite link (ADM,Vemil)

samo da su iste dimenzije ko ovo gore jer komponente su vec izabrane

Možda je Rođena s tim, možda je to Černobil

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Kuciste 500 kn
HeRky kaže...

Ubrzo cu kupovat novi komp i trebo bi malo smanjit cijenu kucista ako zelim bolje napajanje dali mozete predlozit neko gamersko kuciste za manje od 555 kn??

Antec Three Hundred (300) ili još jeftinije Coolermaster CM 334-ima ih u ADM-u.

written by pod009
17 godina
Kuciste 500 kn

Antec Three Hundred - pun pogodak !

2 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

CM Elite 334... Ispod 300kn, a dobro je kućište... Imaš ga u ADM-u...

I see offline people!
17 godina
neaktivan

a dobro je ovo Antec Three Hundred ali nema bocni prozor ni nista ne svijetli :D al ako nista drugo uzet cu to!

Ovo CM334 mi se nikako ne svida preobicno je.... netrebate jako spustit cijenu ispod 555 dovoljno je 100 kn fali mi oko 100 kn da uzmem napajanje 500 a ne 450 xD

Poruka je uređivana zadnji put sri 22.7.2009 14:25 (HeRky).
17 godina
neaktivan
Batista kaže...

Antec Three Hundred - pun pogodak !

iako imam m5 kuciste kakovi je tvoj prvi izbor,i stvarno sam zadovoljan s njime ipak bih ti preporucio antec three hundred ,mozda nema bočni plex ali to se da napraviti ali je malo bolji sto se tice prozracnosti i hladjenja kucista .....

Imam problema sa snom. Ne da mi se ustati iz kreveta.
17 godina
neaktivan
HeRky kaže...

a dobro je ovo Antec Three Hundred ali nema bocni prozor ni nista ne svijetli :D al ako nista drugo uzet cu to

ovo CM334 mi se nikako ne svida preobicno je.... netrebate jako spustit cijenu ispod 555 dovoljno je 100 kn fali mi oko 100 kn da uzmem napajanje 500 a ne 450 xD

A daj ti cijelu konfiguraciju napiši... Jesi siguran da ti 450W napajanje nije dosta i da ti baš treba 500W? Pazi, pošto neko 450W napajanje može biti jače od nekog drugog od 500W... Nije sve u nazivnoj snazi...

I see offline people!
17 godina
neaktivan
Sused kaže...
HeRky kaže...

a dobro je ovo Antec Three Hundred ali nema bocni prozor ni nista ne svijetli :D al ako nista drugo uzet cu to

ovo CM334 mi se nikako ne svida preobicno je.... netrebate jako spustit cijenu ispod 555 dovoljno je 100 kn fali mi oko 100 kn da uzmem napajanje 500 a ne 450 xD

A daj ti cijelu konfiguraciju napiši... Jesi siguran da ti 450W napajanje nije dosta i da ti baš treba 500W? Pazi, pošto neko 450W napajanje može biti jače od nekog drugog od 500W... Nije sve u nazivnoj snazi...

http://www.bug.hr/forum/topic/slaganje-pc-konfiguracija/gaming-pc-konfa-5000kn/29694.aspx

evo link

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice