Koje kučište? zaključana tema

poruka: 2
|
čitano: 1.382
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Koje kučište?

Znam,postoji masu topica,ali sam se ipak odlucio na svoj.

Nakon x vremena ipak cu uzeti nesto veliko da mi se komp ne kuha i da komponente imaju mjesta i zraka.

Kupujem nesto za sljedecih 5-10 godina,kvalitetno da ne moram sa sljedece 2-3 konfe ista mijenjat.

Nakon x vremena ipak cu uzeti nesto veliko da mi se komp ne kuha i da komponente imaju mjesta i zraka.

Cijena moze do 1000kn +-,nisam do sad vidio nesto zbog cega bi se bas rastegnuo,ako se nesto nadje,hah,kaj je tu je dat cu vise.

Mid prema full size.

Meni je za oko zapeo RV03,ali ga nigdje nema za pogledat,a ona plastika silna po njemu mi se cini jeftino i slabasno.

HAF mi iskreno nije tolko zgodan,iako necu ulazit u kvalitetetu samog kucista,vjerujem da je bomba.

Jedino sto mi ne igra ulogu je onaj corsair 650D,to mi nije lijepo.

Njihov C70 kod nas nisam vidio,to mi je fora robustan dizajn,al vjerujem da bi mi dosadio.

Anidees? nema vise u vemilu,bio neki dan,neznaju kad ce doc.

(do sad sam imao lian li kockicu 352,a trenutno mi komp stoji u starom chieftec dragonu koji je i dalje ko tenk)

primam preporuke,i savijete vezane uz rv03,te vasa misljenja ;)

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
moderator
Re: Koje kučište?
b0.0ster kaže...

Znam,postoji masu topica,ali sam se ipak odlucio na svoj.

znaš da postoji tema i onda svejedno ideš kršit pravila? ma bravo...

http://www.bug.hr/forum/topic/kucista-napajanja/vodic-odabir-kucista/146466.aspx

TROLLBUSTER i službeni distributer pr0n fotografija // na glupe postove i pitanja odgovaram sa: ke???? // besplatno gledam u kristalnu kuglu i otkrivam koje su vaše komponente :)
Poruka je uređivana zadnji put pet 5.10.2012 20:30 (XXX-Man).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice