- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Crno definitivno.
katastrofa
Imam ovo plavo,i ono i jos idem kupit nesto plavo,sto kazes na zutu.
btw.Bojaj u crno.
Sad sve ovisi koju kombinaciju hoces.
Izvana crno, iznutra plavo (ali vec imas plave ledice)
Izvana crno, iznutra crno (plave ledice
)
Po meni osobno ne treba kombinirati tri boje, dvije su sasvim dovoljne.
I dalje mi nije jasno odakle izvuce zutu.
naprijed majstore šala, kombinacija plavo+žuto njaaaa.... ali o ukusima se ne raspravlja, pazi na pčele one vole tu kombinaciju.
Sve u crno s plavim ledicama milina za gledati pogotovo noću.
Ajde kad složiš postaj slike baš me zanima već vidim kak je brodo.
Ja bi stavio mat.
Ofarb'o sam kuciste u crnu mat, stig'o mi je novi hladnjak za procesor, pa sam stavio mini OC. Dali mi možete reći dal' je ovo stabilan overclock? Slike kucista ce bit kad mi dodje jos jedan kucisni ventilator, neonska svijetla i kontroler za ventilatore. :D
Kaj nisi trebao pricekat malo duze da se boja osusi??
Ofarb'o sam kuciste u crnu mat, stig'o mi je novi hladnjak za procesor, pa sam stavio mini OC. Dali mi možete reći dal' je ovo stabilan overclock? Slike kucista ce bit kad mi dodje jos jedan kucisni ventilator, neonska svijetla i kontroler za ventilatore. :D
Kaj nisi trebao pricekat malo duze da se boja osusi??
ma boja je bila suha odmah...i super je ispalo, ja sam mislio isto da trebam barem preko noci ostavit, ali nije bilo potrebe :)
ako su ti plavi ventilatori ofarbaj u plavo izgledace po mraku extra , evo vidi kako sam ja to uradio http://static.pik.ba/galerija/2011-11/slika-266475-2011-11-1321725701-velika.jpg :)
u mojem kućištu sve mat crno, od matiče, grafe, diska, napajanja pa i kućište... jedino mi cooler na procu živcira, moram neki srebrni ili crni nabavit :S ćemu uopće rasvjeta, samo smeta na stolu prilikom noćnog rada... al da već idem stavljat bi stavil neku crvenu ili bijelu diodu slabije itenziteta