Izvinajvam se zbog 3 teme danas il muka boga ne pita...imam CoolerMaster Extreme Power + 500W ee sad mene zanima koliko konektora ima ovo napajanje...i koliko je konektora potrebno za HD 5850/GTX470/HD 5870 ???
HVALA UANPRIJED.
Izvinajvam se zbog 3 teme danas il muka boga ne pita...imam CoolerMaster Extreme Power + 500W ee sad mene zanima koliko konektora ima ovo napajanje...i koliko je konektora potrebno za HD 5850/GTX470/HD 5870 ???
HVALA UANPRIJED.
HVALA UANPRIJED.
mislim da sve 3 grafe koje si naveo imaju 2x 6 pina , mozda gtx 470 ima jedan 8-pin ali mislim da nije( googlaj pa vidi ) , sto se tice napajanja rekao si da ga imas , dakle napravis ovako , sagnes glavu ispod stola , e pa onda na zadnjoj strani kucista imas 2 vide , skini ih i niježno povuci stranicu kučišta , kad stranica na posljetku otkliže , iskoristi oči i mozak pa vidi koliko ti napajanje ima konektora LOOOOOL!!