Izračun snage kompa

poruka: 9
|
čitano: 12.839
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Kako izračunati snagu kompa

Da li postoji kakav program koji može izračunati ukupnu snagu komponenti u računalu.

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis. Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10%
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
RE: Kako izračunati snagu kompa

A u kojoj jedinici bi ti to mjerio ??? Pa Vista ti ima nesto sto ti trazis, imas hrpu benchmarka

16 godina
neaktivan
Izračun snage kompa

Jedinici??? Pa koliko ja znam snaga je u vatima (W).

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis. Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10%
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Izračun snage kompa

Jedino snaga napajanja se mjeri u vatima.

Moj PC  
3 0 hvala 0
17 godina
RE: Izračun snage kompa
max1919 kaže...

Pa jedini normalni nacin je isti kao i kad mjeris potrosnju racunala. Ne kuzim sta bi s tim, pretvorio u konjsku snagu ?

17 godina
Pudge kaže...

Jedino snaga napajanja se mjeri u vatima.

Da,ostalo je TDP

17 godina
neaktivan
Izračun snage kompa

Ako misliš koliko bi trošila konfiguracija ovdje imaš power calculator pa provjeri koliko bi otprilike trošila, a za testiranje snage komponenti imaš 3dmark Vantage,3dmark 06,Everest itd.

We don't need no educatio/ We don’t need no thought control/No dark sarcasm in the classroom...

3 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
Batista kaže...
max1919 kaže...

Pa jedini normalni nacin je isti kao i kad mjeris potrosnju racunala. Ne kuzim sta bi s tim, pretvorio u konjsku snagu ?

Ja sam ti više-manje n00b u vezi toga.

Hvala za ovaj calculator.

Poruka je uređivana zadnji put sub 27.6.2009 12:14 (max1919).
15 godina
odjavljen
Batista kaže...
max1919 kaže...

hahhahah :D

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice