Haf 922

poruka: 42
|
čitano: 9.412
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
protjeran
Haf 922

Vidio sam da nema "cistokrvne" teme za ovo kuciste, a zasluzuje je, pa sam je napravio...

Samo sam malo udaljen od kupnje, molim vas recite nesto o njemu (naravno ako ga imate, slike mogu gledati i ja),

review-ovi na internetu isto kao da su placeni da ga hvale....

a.k.a dr. House, ali to je ime bilo zauzeto....
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Haf 922

Haf 922 je najbolje kuciste do 1000kn ima najbolje hladjenje,izgled,nije toliko bucan a samo mi je cudno sto ga nema u adm-u Neodlučan

http://hackaday.com/

0 2 hvala 0
16 godina
protjeran
Haf 922
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
RE: Haf 922
Mentalist kaže...

Skupo..Kod mene u Orašju 197KM...

a.k.a MindFreak MSN: ivan_babic_95@hotmail.com - E-Mail: ivan.stoposto@gmail.com
16 godina
Haf 922

samo big tower tj haf 932 ili sl

kiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiill frenzy
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Haf 922

Kupi sam navedeno kučište i samo pohvale.....tiho rade ventilatori, dok je prozračnost u kompu nevjerovatno dobra. BEST BAY za te pare

Đomla
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Haf 922

Kupi sam navedeno kučište i samo pohvale.....tiho rade ventilatori, dok je prozračnost u kompu nevjerovatno dobra. BEST BAY za te pare

Đomla
Moj PC  
0 0 hvala 2
16 godina
Haf 922

Evo ljudi idem ga i ja sada kupiti, pa eto, nadam se da necu pogrijesiti...

a.k.a MindFreak MSN: ivan_babic_95@hotmail.com - E-Mail: ivan.stoposto@gmail.com
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
4ucker kaže...

pogrijesiti ces ako ces kupit to kuciste jer bi prvo si trebo konfu popravit

misim za te pare si komp nadogradis

Anti-depressants; controlling tools of YOUR system...
17 godina
protjeran
4ucker kaže...

ma nećeš pogrišit samo da uzmeš collmaster 690 za osjetno manje para a i biče i manje prašine unutra haf samo dobro izgleda materijal loš tanak lim a ustvari plačaš samo ime

ustvari odi u trgovinu pa podigni praznog hafa i praznog cm690 pa češ skužit o čemu ja pričan

I Jadantisi
16 godina
giga kaže...
4ucker kaže...

ma nećeš pogrišit samo da uzmeš collmaster 690 za osjetno manje para a i biče i manje prašine unutra haf samo dobro izgleda materijal loš tanak lim a ustvari plačaš samo ime

ustvari odi u trgovinu pa podigni praznog hafa i praznog cm690 pa češ skužit o čemu ja pričan

Kad sam procitao sta si napisao, kupio sam CM690 :D

Da probao sam podici, i u pravu si...

16 godina
neaktivan
4ucker kaže...
giga kaže...
4ucker kaže...

Kad sam procitao sta si napisao, kupio sam CM690 :D

Da probao sam podici, i u pravu si...

haf 922 ima čeličnu masku,pa sta ima veze sto je tanak lim itd,pa neceš ga sada nosat na bauštelu...Osmijeh

errando discimus
17 godina
protjeran
Haf 922

pričaj te vi o hafu što got očete ja mjesečno skopim 3 ili 4 nova pc a nekoliko polovnjaka dođe na čiščenje ili na  novi instal pa san se fala bogu nagleda svakakvih kučišta onih ušminkanih do onih surovo jednostavnih pa onih midi al stvarno midi a i bilo je tu i big tauver koji nisu za bacit

evo staviču neka kučišta do 1000 kuna koja po meni spadaju u vrlo kvalitetna po izradi a ima i prilično skupljih a lošiji po izradi to san uglavnom tija reč

http://www.links.hr/index.php?naziv=Ku%E6i%9Ate+CHIEFTEC+Dragon+CH-07B-B%2C+MIDI%2C+crno%2C+bez+PS&option=artikl&id_kategorija=052601&id_artikl=052.601.104

http://www.links.hr/index.php?naziv=Ku%E6i%9Ate+THERMALTAKE+Armor%2B+MX%2C+MIDI%2C+plexi%2C+crno%2C+bez+PS&option=artikl&id_kategorija=052605&id_artikl=052.605.077

http://www.links.hr/index.php?naziv=Ku%E6i%9Ate+THERMALTAKE+Element+S%2C+MIDI%2C+plexi%2C+crno-crveno%2C+bez+PS&option=artikl&id_kategorija=052605&id_artikl=052.605.070

http://www.links.hr/index.php?naziv=Ku%E6i%9Ate+COOLERMASTER+RC-690-KKN1-GP+crno%2C+bez+PS&option=artikl&id_kategorija=052607&id_artikl=052.607.066

http://www.links.hr/index.php?naziv=Ku%E6i%9Ate+COOLERMASTER+Centurion+5%2C+CAC+T05%2C+MIDI%2C+crno-plavo%2C+bez+PS&option=artikl&id_kategorija=052607&id_artikl=052.607.021

http://www.links.hr/index.php?naziv=Ku%E6i%9Ate+LC+POWER+3049S-B+slimline%2C+MIDI%2C+crno%2C+420W+ATX+&option=artikl&id_kategorija=052643&id_artikl=052.643.029

http://www.links.hr/index.php?naziv=Ku%E6i%9Ate+NZXT+LeXa+S%2C+MIDI%2C+plexi%2C+crno%2C+bez+PS&option=artikl&id_kategorija=052690&id_artikl=052.690.012

neka malo prilazu 1000kn a neka ne prelazu 500kn ali rječ je o vrlo tvrdim i stabilnim kučištima ako želite mogu poslužit i kao stolica za pc dok ne kupite pravu

I Jadantisi
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Pozz!!!

Vidio sam da kupuješ HAF 922 kučište a i drago mi je da je bar neko pokrenuo nešto o tom kučištu kod nas je kučište ne da je zavrjedilo pažnju nego bi se usudio reč da je po meni najbolje na svjetu.

Naime ja ga kupio prije cca tjedan i pol i ne da sam zadovoljan nego pre,pre zadovoljan.

Svakako bi ti ga preporučio i savjet!! nemoj utimati ni jedno drugo vjeruj mi.

To je jedino kučušte na tržištu kod nas koje može primit (DVA!!) napajanja od jednom prostrano je a o hlađenju da ne govorim jednostavno je mrak i sve pohvale

16 godina
protjeran
TRONIC kaže...

Pozz!!!

Vidio sam da kupuješ HAF 922 kučište a i drago mi je da je bar neko pokrenuo nešto o tom kučištu kod nas je kučište ne da je zavrjedilo pažnju nego bi se usudio reč da je po meni najbolje na svjetu.

Naime ja ga kupio prije cca tjedan i pol i ne da sam zadovoljan nego pre,pre zadovoljan.

To je jedino kučušte na tržištu kod nas koje može primit (DVA!!) napajanja od jednom prostrano je a o hlađenju da ne govorim jednostavno je mrak i sve pohvale

To sto ti imas je 932...

17 godina
odjavljen
Haf 922

Uzmi si CM 690 II Advanced i Amen!

Never afraid to try something new. Remember,amaters build Ark, and profesionals build Titanic.
Moj PC  
3 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
TRONIC kaže...

Pozz!!!

Kao sto je netko rekao ti imas 932 a i zaboravio sam jednu relativno vaznu stvar - kuciste je ruzno, ali o ukusima se ne raspravlja.

btw sta ce ti 2 napajanja lol

CM690 II Advanced je IMO preyebeno

Every time two people have sex, an angel gets a boner
17 godina
Haf 922

ogroman FAIL Šutim

Poruka je uređivana zadnji put uto 9.3.2010 19:59 (Batista).

0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
AA-d00d kaže...
TRONIC kaže...

Pozz!!!

Kao sto je netko rekao ti imas 932 a i zaboravio sam jednu relativno vaznu stvar - kuciste je ruzno, ali o ukusima se ne raspravlja.

btw sta ce ti 2 napajanja lol

CM690 II Advanced je IMO preyebeno

Hvala bogu da je još netko osim mene primjetio!! Izgleda kao da je netko uzeo masku sa 15 godina strarog Zetora i nabio na kučište.

Never afraid to try something new. Remember,amaters build Ark, and profesionals build Titanic.
17 godina
neaktivan
Haf 922

Slažem se da je kućište ružno(to dobije još više na težini kad to vlasnik kaže), ali kod mene slovi kao jedno od najboljih kućišta, a nije ni toliko ružno već više ima svoj nekakav upečatljivi stil kojem se nekom može svidjeti, a i ne mora. Kućište ne mislim mijenjati još par godina, a ako dotad ne izađe neko bolje, moje sljedeće je CS Obsidian. Ali, o ukusima se ne raspravlja.

A za HAF-a 922, ne sviđa mi se baš jako, kao neka light 932 verzija(u lošem smislu)

"Toliko ne znam njemački da mi je neki dan profesorica rekla na njemačkom naravno da otvorim udžbenik na 38. stranicu i rješim 5. zadatak , a ja sam se ustao i otišao baciti žvaku u koš. XD"
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Haf 922

Nemoj kupit HAF-a,CM 690 je dosta bolji!

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
AlienWare1 kaže...

Slažem se da je kućište ružno(to dobije još više na težini kad to vlasnik kaže), ali kod mene slovi kao jedno od najboljih kućišta, a nije ni toliko ružno već više ima svoj nekakav upečatljivi stil kojem se nekom može svidjeti, a i ne mora. Kućište ne mislim mijenjati još par godina, a ako dotad ne izađe neko bolje, moje sljedeće je CS Obsidian. Ali, o ukusima se ne raspravlja.

A za HAF-a 922, ne sviđa mi se baš jako, kao neka light 932 verzija(u lošem smislu)

Kolko mi je HAF 922/932 ruzan tolko mi je Obsidian preobican.

Inace po nekoj funkcionalnosti su mi i jedan i drugi (i treci) dobri ali mi je ovaj CM690 II Advanced neka zlatna sredina sto se tice odnosa izgleda-funkcionalnost stim da mi ipak malo vise naginje prema izgledu.

Steta sto nije Full Tower =(

Every time two people have sex, an angel gets a boner
17 godina
neaktivan
AA-d00d kaže..

Kolko mi je HAF 922/932 ruzan tolko mi je Obsidian preobican.

Inace po nekoj funkcionalnosti su mi i jedan i drugi (i treci) dobri ali mi je ovaj CM690 II Advanced neka zlatna sredina sto se tice odnosa izgleda-funkcionalnost stim da mi ipak malo vise naginje prema izgledu.

Steta sto nije Full Tower =(

To sam najviše gledao kod kućišta pošto radim "remont" kompa svake godine u 9. mjesecu (ljeti kad stigne plaća Smijeh), skoro svake godine kupim novu grafu(prošle nisam jer mi je bila dovoljna ova) i ako mi ne stane, što ću? Bušiti pola kućišta? Kupovati novo? Rješenje je jednostavno, uzeo sam full tower. Ali, da, 690 je predobar..

"Toliko ne znam njemački da mi je neki dan profesorica rekla na njemačkom naravno da otvorim udžbenik na 38. stranicu i rješim 5. zadatak , a ja sam se ustao i otišao baciti žvaku u koš. XD"
16 godina
Haf 922

Imam ga i ja al mi nije jasno zasto mi ne radi prednja ledica...

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Haf 922

Evo malo informacija sa CEBITa. Vidio sam prototip HAFX i Mini HAF. Ova kućišta se razlikuju u većikini i protoku zraka unutar. HAFX je jedno ogromno kućište, koje neznam gdje bih ga stavio (možda da izbacim vitrinu iz dnevne sobe), dok mini HAF je po veličini ispod HAF922.

=WZ= Dado_mt http://www.bfwarzone.net

1 0 hvala 1
16 godina
protjeran
giga kaže...

Ajde ne kenjaj, vido par slika, pogledo malo izlozene primjerke u trgovini i sad ovdje djelis savjete o necemu u sta se uopce ne razunijes

Imam haf-a 922 i plexi cm690 i sve sto mogu da kazem da je haf barem jednu klasu iznad. Pere ga po kvaliteti materijala, kvaliteti ventilatora, samom dizajnu(funkcionalnom i estetskom) cabel managmentu,prostranosti,hladjenju...

Po tvojoj logici s podizanjem chiefovi bi bili najbolja kucista - nisu to vise katodni monitori koje si kad si komotno mogao usporodjivat dizanjem i provjeravnjem kilaze :)

Btw bocne stranice tj. lim je na cm690 teska njesra - uvijaju se previse dok kod hafovih imas dojam kao da su od celika a opet su lakse  

Jedino sta je bolje rijeseno kod cm690 je zastita od prasine ali to je namjerno tako jer haf dizajniran s ciljem da omoguci maksimalni protok zraka HIGH AIRFLOW - vani jedno od najboljih i omiljenijih oveclockerskih i moderskih kuciste iz mid segmenta

cm690 je vani kuciste iz lowend-midend kategorije i tamo on naprosto briljira i rastura, drugo je sta kod nas trgovci guraju u nekakvu visu srednju klasu kao sto hafa sve vise guraju u visu klasu iako oni tamo ne spadju

Amerika: sniper ide vec po 220$ haf922 po 145$ a cm690 105$

europa: sniper 150E(1100kn), haf 922 85E(620kn), cm690 65E(475kn)

Sad pogledajte trenutne najeftinije cijene u nas, mala napomene ja sam svog cm690 plexia prije 3-4 godine u nas platio 470kn  Osmijeh

RoTT kaže...

Nemoj kupit HAF-a,CM 690 je dosta bolji!

lol

kresimir.kralj kaže...

Haf 922 je najbolje kuciste do 1000kn ima najbolje hladjenje,izgled,nije toliko bucan a samo mi je cudno sto ga nema u adm-u Neodlučan

je bio najbolje kuciste do 750 kn sta su trgovci sada napravili ja ne znam, vidim samo da je u linksu 999knSmijeh  bilo jednom u rvatskoj najbolje gamersko/clockersko midend kuciste - sada cisto sumnjam

Samo su dvije stvari na svijetu beskonačne, svemir i ljudska glupost, samo sto za svemir jos nisam siguran - Albert Einstein
Poruka je uređivana zadnji put pon 15.3.2010 23:30 (dado8).
15 godina
protjeran
dado8 kaže...

najboljhe gamersko/clockersko midend kuciste

Uf gamersko kućište, zbog njega bolje igaš COD, brže voziš NFS, a overclockeri jedva čekaju to kućište.

Pravi OC-er ne koristi kućište, sve šta mu treba je stol, cijev i tekući plinovi.

http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=970113 http://www.techpowerup.com/gpuz/6p8v4/
16 godina
protjeran
Don Kihoty kaže...
dado8 kaže...

najboljhe gamersko/clockersko midend kuciste

Uf gamersko kućište, zbog njega bolje igaš COD, brže voziš NFS, a overclockeri jedva čekaju to kućište.

Pravi OC-er ne koristi kućište, sve šta mu treba je stol, cijev i tekući plinovi.

Mislio sam na taj military look koji ocito koketira s gamerskom populacijom

Samo su dvije stvari na svijetu beskonačne, svemir i ljudska glupost, samo sto za svemir jos nisam siguran - Albert Einstein
16 godina
giga kaže...
4ucker kaže...

tanak lim???

na cem si ti decko???

sta mora bit inox??

ako nemas love za haf nemoras hejtat zato..

16 godina
giga kaže...

pričaj te vi o hafu što got očete ja mjesečno skopim 3 ili 4 nova pc a nekoliko polovnjaka dođe na čiščenje ili na  novi instal pa san se fala bogu nagleda svakakvih kučišta onih ušminkanih do onih surovo jednostavnih pa onih midi al stvarno midi a i bilo je tu i big tauver koji nisu za bacit

ali rječ je o vrlo tvrdim i stabilnim kučištima ako želite mogu poslužit i kao stolica za pc dok ne kupite pravu

ja jos nisam vidio mekano i nestabilno kuciste..

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice