Fractal iskustvo

poruka: 31
|
čitano: 8.439
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Fractal iskustvo

Bok, nisam osoba koja se često javlja na forum ali desilo mi se nešto neobično što bih želio podijeliti sa svima.
Prije cca 13 mjeseci kupio sam kućište Fractal u ADM ali kako i obično biva nakon što je istekla garancija eto problema.
Gumb za paljenje počeo je zezat, malo radi, malo ne radi...
Budući da sam znao da je garancija istekla poslao sam mail u Fractal i
objasnio im što se desilo te ponudio da ću otkupiti novi set za paljenje/gašenje.
Sljedeći dan iz Fractala stigao je mail s upitom o serijskom broju kučišta te o mojoj adresi...
I eto, 7 dana kasnije stigao je i novi set za paljenje poštom!!!

Iskreno ugodno sam iznenađen, pa zar ovakvo ponašanje još uvijek postoji :-)

25 0 hvala 8
15 godina
Fractal iskustvo

Prava podrska ! E da je barem takvih proizvođaca vise !

Music As A Weapon !!
Moj PC  
4 0 hvala 0
17 godina
Fractal iskustvo

Fractal je uvijek bio takav, oni jako često rade takve stvari...

Par kuna više u startu se uvijek isplati {#}

Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.
Moj PC  
3 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Fractal iskustvo

Svaka im cast.

Sjecam se kada sam se obratio xfx-u za slicnu stvar..bilo je od*** je lansiran :)

Ne pravim se lud, pravim se da nisam.

0 0 hvala 0
16 godina
Fractal iskustvo

ja imam define xl i prezadovoljan,takodjer je njih par dobilo potnciometar koji im je riknio,podrska odlicna

http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=2260909
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Re: Fractal iskustvo

Evo poslao sam im i ja sad jer sam potrgo USB port na novom kučištu Arc Midi, baš me zanima hoću li imati sreće kao ti :)

Poruka je uređivana zadnji put uto 29.1.2013 16:07 (lllnuclearlll).
17 godina

Kak si im poslao mail? Prek formulara na njihovim stranicama ili???

Meni ne odgovaraju ništa od jučer.

Poruka je uređivana zadnji put sri 30.1.2013 10:56 (lllnuclearlll).
16 godina
Fractal iskustvo

Ja sam se žalio na XL,i neke sitne probpeme sa njim.Brzo su odgovoripi,a nešto su i pomogli.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

A kak? Prek formulara na stranici ili prek nekog maila (nikakav mail ne mogu naći). A valjda će odgovorit...

13 godina
neaktivan

Probaj ovdje. Meni su odgovorili u roku 24 sata.

17 godina

Odgovorili su mi. Poslat će mi dio besplatno. Stvarno svaka čast! Moje iduće kučište definitivno će biti od Fractala, i definitivna preporuka svima. Mislim da je danas vrlo malo ovakvih firmi.

17 godina
Fractal iskustvo

Evo samo da javim, pokvareni dio mi je stigao za tjedan i pol. Stvarno im svaka čast. Ne samo da su mi poslali USB tiskanu pločicu koju sam tražio, već su mi poslali cijelu kontrolnu ploču s USBovima, gumbovima za paljenje/reset i utorima za slušalice...{#}

Moj PC  
5 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Fractal iskustvo

Ja imam sličan problem sa kučištem, pukla mi je zadnja nožica od kučišta prije par tjedana, zaljepio sam ju superljepilom i sad drži, ali bojim se da neće dugo. Međutim jučer mi je otišao gumb za paljenje i gašenje, tako da sam ih kontaktirao, međutim nemogu nać serijski broj kučišta. Gdje se nalazi taj broj?

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Koji model kućišta imaš? Na Arc Midi-u se nalazi s donje strane. 

13 godina
neaktivan

Fractal Design R3. Ne sjećam se nikakve naljepnice na kućištu, nije ju valjda bivši vlasnik odlijepio...

Poruka je uređivana zadnji put uto 12.2.2013 10:18 (Pinbot).
13 godina
neaktivan

Naljepnica bi trebala biti otraga kao na slici. Naravno, ja je nemam, znači mogu se pozdravit...{#}

17 godina

Aj se probaj obratit na: http://www.mrservis.hr/

Pretpostavljam da možeš kupit zamjenski dio ako ga mogu nabavit. Jel se ta nožica može skinut uopće?

13 godina
neaktivan

Nožica se može skinuti. Sad mi je nožica najmanji problem, više me ovaj gumb muči. 

13 godina
neaktivan

Javili su mi se iz Fractala i spremni su mi poslati dijelove poštom, samo trebam serijski broj kučišta, međutim nikakve naljepnice nema na kučištu. Ajde vlasnici R3, pomagajte di nać taj broj?

15 godina
neaktivan

Ni ja nemam nikakvu naljepnicu sa stražnje strane, a kućište je novo kupljeno. Možda ti piše na kutiji, ali sam nju poslao sa starim kućištem tako da ne mogu provjeriti :/ 

 -- Zašto je plavuša konvergentna? Jer je ograničena i monotona.. || http://youtu.be/7W8QERGvax0
13 godina
neaktivan

Ja nemam kutije, tko bi čuvao kutiju te veličine u stanu od 40 kvadrata{#}

15 godina
neaktivan
Probaj slikat kuciste sa svojim mailom napisanim na papiru do, reci da nemas kutiju ni naljepnicu sa serijskim... mozda uspije xD
We Are Barcelona, We Come, We See, We Conquer!
15 godina
Fractal iskustvo

Moram priznat da sam puno pricao s njima na mail radi dolaska r4 i da su nevjerojatno ugodni i susretljivi. Takvu podršku još nisam vidio.

Nikad te necemo zaboraviti. RIP EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
Poruka je uređivana zadnji put čet 14.2.2013 12:30 (athlon64).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina

Još samo da R4 stigne u .hr i na konju smo {#}

Go to work, send your kids to school, follow fashion, act normal, walk on the pavements, watch T.V., save for your old age, obey the law. Repeat after me; I am free
13 godina
neaktivan
N3N0 kaže...
Probaj slikat kuciste sa svojim mailom napisanim na papiru do, reci da nemas kutiju ni naljepnicu sa serijskim... mozda uspije xD

Dobra ideja, jedino ću prije probati pronaći knjižicu sa uputstvima, možda tamo piše. Ako ne nadjem, sa slikom i mailom na papiru ću svakako napraviti ako ne uspije ništa drugo.

13 godina
neaktivan

Na kraju je broj ispod kućišta. Poslano i sad čekat poštara. BTW, Fractal će mi poslati i nožicu i gumb o svom trošku. Svaka im čast, tak se posluje{#}.

17 godina
Pinbot kaže...

Na kraju je broj ispod kućišta. Poslano i sad čekat poštara. BTW, Fractal će mi poslati i nožicu i gumb o svom trošku. Svaka im čast, tak se posluje{#}.

Meni je za tjedan i pol stiglo{#}

Poruka je uređivana zadnji put ned 17.2.2013 11:52 (lllnuclearlll).
13 godina
neaktivan

Eto danas, nakon 4 dana, stigla pošiljka iz Švedske! Ništa nisam morao platiti, sve je došlo lijepo zapakirano. Jako sam zadovoljan Fractal Designeom i preporučio bih njihova kućišta svakome iz puno razloga, a najviše zbog brige za kupce.

gumb za paljenje i gašenje i 4 nožice gumb za paljenje i gašenje i 4 nožice
15 godina
neaktivan
Fractal iskustvo

Zna li netko što je s Fractalovim kućištima kod nas budući da ih nigdje nema na lageru?

0 0 hvala 0
15 godina
Fractal iskustvo

Ceka se posiljka novijih modela da stignu  : Define R4 , Define XL R2 , Arc Midi R2 ... , ovi stariji mozda vise ni nece !

Music As A Weapon !!
Moj PC  
0 0 hvala 1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice