Fractal Design Define Mini

poruka: 11
|
čitano: 3.829
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina

Želim prebaciti svoj stroj u novu kuću - za sada je u Thermaltake Matrix kućištu, koje je bilo odlično kada mi je trebalo puno prostora za diskove i dodatne kartice - no sad više nemam potrebe za time. Dodatno me muči problem sa USB priključcima na bočnoj strani, obzirom da me muči kralježnica, teško mi se saginjati i pikati USB.
Naletio sam na Fractal Design Define Mini kućište za 570 kuna. mATX je, unutrašnjost je odlično dizajnirana, dosta mjesta za ventilatore. Cijena jest malo viša, no ježiga, neću kućište kupovati svaka dva mjeseca.

Ima li ga tko, i kako je zadovoljan? Pola love je već skupljeno, još samo da se zvučna proda... :) znam da na forumu većinski obitavaju tinejdžeri kojima treba ogromno kućište, da sad ne budem zločest i odem u analize zašto je tome tako... :) no nadam se da ima ljudi koji vole manja kućišta.

I was only mostly dead, try finding that option on government paperwork!
Poruka je uređivana zadnji put sri 4.4.2012 21:53 (Father_Dougal).
Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
Re: Fractal Design Define Mini
Father_Dougal kaže...

Želim prebaciti svoj stroj u novu kuću - za sada je u Thermaltake Matrix kućištu, koje je bilo odlično kada mi je trebalo puno prostora za diskove i dodatne kartice - no sad više nemam potrebe za time. Dodatno me muči problem sa USB priključcima na bočnoj strani, obzirom da me muči kralježnica, teško mi se saginjati i pikati USB.
Naletio sam na Fractal Design Define Mini kućište za 570 kuna. mATX je, unutrašnjost je odlično dizajnirana, dosta mjesta za ventilatore. Cijena jest malo viša, no ježiga, neću kućište kupovati svaka dva mjeseca.

Ima li ga tko, i kako je zadovoljan? Pola love je već skupljeno, još samo da se zvučna proda... :) znam da na forumu većinski obitavaju tinejdžeri kojima treba ogromno kućište, da sad ne budem zločest i odem u analize zašto je tome tako... :) no nadam se da ima ljudi koji vole manja kućišta.

odlicno kuciste,ja imam define xl {#}

imaš tu sto je napravio tip sa pcexa ali je arc midi

moja preporuka

[url=http://bfbc2.statsverse.com/stats/pc/dart_tom%20%5BCRO%5D][img]http://bfbc2.statsverse.com/sig/clean6/pc/dart_tom%20%5BCRO%5D.png[/img][/url]
15 godina

gledam, na Pce u zadnje vrijeme se preplavilo sa Fractalima :D

ja sam vlasnik Core3000 i ako je Mini mrvičak kvalitetnije napravljen ,

definitivno bi preporučio da uzmeš.

A i čovjek se osjeća posebno :) ,

svaka druga "šuša" ima Haf, cm690,nzxt...

nhf vlasnicima, i ja sam imao navedena, al je ovaj nekako "poseban" :D

napokon dočekao DNF!
Poruka je uređivana zadnji put sri 4.4.2012 22:35 (vrx).
Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
vrx kaže...

gledam, na Pce u zadnje vrijeme se preplavilo sa Fractalima :D

ja sam vlasnik Core3000 i ako je Mini mrvičak kvalitetnije napravljen ,

definitivno bi preporučio da uzmeš.

A i čovjek se osjeća posebno :) ,

svaka druga "šuša" ima Haf, cm690,nzxt...

nhf vlasnicima, i ja sam imao navedena, al je ovaj nekako "poseban" :D

Zar ne ? Kućište je bomba :D nego to su tvoje slike ? ovaj logo naprijed to si samo markerom obrubio ili ?

15 godina

ja sam skroz zadovoljan:) izuzev IMHO prejake plave ledice , ali preživljava se :D

slike su moje.

srebrnim markerom lagano ispunio logo i višak obrisao alkoholom.

čisto da malo odskače i da bude uočljivije ,ovako ekipa nemora ispitivati koje je to kućište nego logo bode u oči :)

napokon dočekao DNF!
Poruka je uređivana zadnji put čet 5.4.2012 0:05 (vrx).
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
protjeran

Lepo ti je isplao to srebrnim sto si uradio. 

Jel to onaj marker sa farbom kao???

Cekaj je ti to imas Triple channel na SB???

Prodaj to i kupi Vengeance 2x4GB radice bolje.

Hocemo EVGA GK110 STO PRE
Poruka je uređivana zadnji put čet 5.4.2012 3:23 (Vlada011).
15 godina

iskreno, pojma nemam, nekakav obični srebrni marker.

služi svrsi :)

OffT:

jep,ostalo mi od i7/am3 setupa,

a i nemam volje se sada natezati sa kupovinom nove memorije,iovako radi i predobro.

nije baš toliki utjecaj na prerformanse da je potrebno mijenjanje. zasada :D

napokon dočekao DNF!
Poruka je uređivana zadnji put čet 5.4.2012 9:27 (vrx).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

nemam defini mini nego arc mini,ali misljenja nikad dosta...

kuciste je built like a tank,cable managment odlican....veliko je ko neko mATX kuciste samo stane mala ploca unutra,mjesta ima puno....

Jedino vjerujem da ce Define Mini biti puno tisi nego sto je ovo moje,tako da nemam sto za reci nego go for it ;)

(btw,moje je toliko glasno da nazalost razmisljam o novom kucistu)

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Nisam javio - kupio, prebacio stroj u njega, ne čujem ništa. Iznutra je pofutrano sa nekakvim mekanim materijalom, otvori za ventove su poklopljeni sa nekakvim debelim materijalom... kućište je fantastično, sve je lako dostupno.
Mislim da neću mijenjati kućište slijedećih 10 godina... :)

No trees were killed in the creation of this post. However, a large number of electrons were seriously inconvenienced.
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
b0.0ster kaže...

nemam defini mini nego arc mini,ali misljenja nikad dosta...

kuciste je built like a tank,cable managment odlican....veliko je ko neko mATX kuciste samo stane mala ploca unutra,mjesta ima puno....

Jedino vjerujem da ce Define Mini biti puno tisi nego sto je ovo moje,tako da nemam sto za reci nego go for it ;)

(btw,moje je toliko glasno da nazalost razmisljam o novom kucistu)

ne znam u cem je problem ko tebe, ja imam Arc Mini i nije glasno uopce, ustvari je dosta tiho. slozi ventilatore da ne rade na max brzini.

14 godina
neaktivan

zivim u potkrovlju di je jako toplo,pa mi se zagrijava komp,zato rade dosta jako....

a i konfa je dosta jaka za matx kuciste pa se ne usudim bas usporit ventace ;)

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice