Neznam dali sam postavio temu na pravo mjesto al imam pitanje.
Imali u ovoj nasoj drzavi igdje za kupiti napajanje marke Enermax?
ako ima,gdje i za koliko :)
hvala vam na pomoci
hvala vam na pomoci
hvala vam na pomoci
Teško do nikako,imaš seasonice i silverstone od boljih,a ostalo je srednja žalost (nabavljivost)
po novom imaš u oprić informatici... malo su proširili ponudu i sada stvarno postaju konkurencija na tržištu-što ponudom, što cijenom...
po novom imaš u oprić informatici... malo su proširili ponudu i sada stvarno postaju konkurencija na tržištu-što ponudom, što cijenom...
Oni dobavljaju izvana, baš me zanima kako idu jamstva...
Nisu uvoznik nego "švercer"... Nazovimo ih tako...
Ali Enermax ne umire...
ok,al bitno da enermax je opet u hr...kako bilo da bilo al cijene su im itekako paprene
ok,al bitno da enermax je opet u hr...kako bilo da bilo al cijene su im itekako paprene
Dakle ako ja kupim 100 napajanja u Austriji, i ovdje ih preprodajem,
to znači da je "Enermax u Hr"?
To je netočno.
Enermax nema uvoznika za Hr...
Radije se sami prošćite do SLO, ili AUT, kupite si ga po mnogo nižoj cijeni,
platite PDV, vratite si MVS, i to je to.
pod tim opet u hr mislio sam na dobavljivost...sada barem ljudi mogu kupit enermax u hr...cijene nisu bogznasto al opet...ko ima za i7 980x ima i za enermax...jelda?
pod tim opet u hr mislio sam na dobavljivost...sada barem ljudi mogu kupit enermax u hr...cijene nisu bogznasto al opet...ko ima za i7 980x ima i za enermax...jelda?
A jesi sad pronasel usporedbu...
A jesi sad pronasel usporedbu...
nije usporedba...ali cinjenica je da ako mislis slozit skupu konfu i nutra stavit i7 980x za posao,trazit ces si i kvalitetno napajanje a to je enermax zasigurno
Oni dobavljaju izvana, baš me zanima kako idu jamstva...
Nisu uvoznik nego "švercer"... Nazovimo ih tako...
Ali Enermax ne umire...
nisam ja nigdje napisao da su uvoznici, nego da imaju u ponudi... a to kako i zašto imaju nije moj problem dok god su korektni... am i right?
Garancija se dobiva preko oprica (ak nesto crkne oni salju u ameriku na svoj trosak)
Garancija se dobiva preko oprica (ak nesto crkne oni salju u ameriku na svoj trosak)
That sux balls...
2 mjeseca bez napajanja.
MSan terba 30ak dana za reklamacija, pazi tek koliko ovo traje.
Usput, zašto u USA? Enermax je Njemačka firma, ameri nemogu napraviti toliko dobro napajanje,
eventualno da im Tesla radi nacrte, koji nije živ.
Links bi mogao biti slijedeći uvoznik Enermaxa, a eSys bi trebao potegnuti za Galaxyom i Gainwarodm.
That sux balls...
2 mjeseca bez napajanja.
MSan terba 30ak dana za reklamacija, pazi tek koliko ovo traje.
Usput, zašto u USA? Enermax je Njemačka firma, ameri nemogu napraviti toliko dobro napajanje,
eventualno da im Tesla radi nacrte, koji nije živ.
Links bi mogao biti slijedeći uvoznik Enermaxa, a eSys bi trebao potegnuti za Galaxyom i Gainwarodm.
Slazem se u potpunosti...eSys bi isto mogo enermax dobavit...stovise ja sam im napiso u onoj anketi to :D
I ja sam, pa ništa...
Puno hvala na informaciji! Nije mi vazno od kuda je napajanje i iskreno toliko me ne brine ni garancija, vec mi je ok znati da mogu napajanja kod nas uzeti.