Imam pitanje.Naime,mislim ugrađivati graficku koja ima jedan 6-pinski naponski konektor,no moje napajanje nema takav i siguran sam da tih 300 no-name watta ne bi izdrzalo,tako da mislim ugraditi jos jedno napajanje od 300w samo za tu graficku karticu.Bi li to radilo?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Imam pitanje.Naime,mislim ugrađivati graficku koja ima jedan 6-pinski naponski konektor,no moje napajanje nema takav i siguran sam da tih 300 no-name watta ne bi izdrzalo,tako da mislim ugraditi jos jedno napajanje od 300w samo za tu graficku karticu.Bi li to radilo?
bi, ali nije li jednostavnije kupit novo napajanje?
napajanje nema veze sa sistemskim radom, to je samo napajanje...
Radilo bi naravno, samo po meni to je cisti debilizam... Kupi Fortrona od 400 w ili Corasira CX 400 w i nemas vise nikakvih problema
Problem je u tom sta ja nemam novaca za novo napajanje a imam staro koje nicem ne sluzi,a nije me nimalo briga na sta mi kuciste lici ili kolko zuji,glavno da radi 
Tolko duboko se ne bi štel mešat
.Samo cu ugraditi jos jedno napajanje ispod diskova i spojit grafu molexima s tog.Napajanje ima ljepo prostor za disat kroz utor od hladnjaka naprijed,jos malo probusit metal za kabel do uticnice i eto ga.
Radit će...moj stari ima tako nešto...
Tolko duboko se ne bi štel mešat
.Samo cu ugraditi jos jedno napajanje ispod diskova i spojit grafu molexima s tog.Napajanje ima ljepo prostor za disat kroz utor od hladnjaka naprijed,jos malo probusit metal za kabel do uticnice i eto ga.
a ak ga stavis ispod diskova onda digni diskove na zadnju ili preedzadnju policu jer se napajaju jako grije... pa bi njih moglo jos dodatno dosta vise grijat
e stvarno ljudi pa koliko to sve struje trosi to nije normalno:)primjetio sam da sa starom integrisanom karticom od 64 mb i nekim intelvim procom od 2.8 u kuci je normalno dolazila struja, od kako sam sebi nabavio proc 3.2 i stavio ATI grafu od 1 gige struje dolazi 2-3 KM vise jel moguce da to potrosi moja PC?