Kupio sam neki dan kuciste iz naslova http://www.coolermaster.com/product.php?product_id=2908 Ima li tko kakvih komentara u vezi ovog kucista. Hoce li mi biti dovoljno hladjenje za neku novu malo jacu konfiguraciju
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Hlađenje ti ovisi o broju ventova. Što ih više imaš,hlađenje je bolje. Vjerojatno te zanima da to kučište može primiti i HD5870.
Gdje si ga kupio, razmišljam da si ga kupim?
Posjedujem navedeno kućište i mogu samo dati toplu preporuku. Vrlo kvalitetno izvedeno, za prostor i hlađenje se ne bi trebao brinuti.
Evo gdje se sve može kupiti ; )
Zasto si uzeo stari model, mislim nije los, ali ja sebi za novu konfu uzimam 2 advanced, koju stoju skuplje ali meni prilicno bolje.
Ja bi isto uzel CM 2 Advanced da uzimam...

Zasto si uzeo stari model, mislim nije los, ali ja sebi za novu konfu uzimam 2 advanced, koju stoju skuplje ali meni prilicno bolje.
Pa stari model je bio na popustu, dao sam za njega okruglo 500 kn, a mislim sad da je kuciste super. Temperature su super, malo sam ga testirao sa igricom i sve 5. Hardovi si mi hladniji za 15 stupnjeva nego prije, a i ostale komponente 5-10 stupnjeva. Planiram zadrzati ovo kuciste dugo
Kupio sam ga u tehnomaxu za 500 kn
Ja bi isto uzel CM 2 Advanced da uzimam...

Skoro su ti ista kucista jedino sto ovaj stariji model ima nizu cijenu i ima jedan vise prikljucak s gornje strane kucista, kod usb-a