Buka cpu coolera

poruka: 5
|
čitano: 2.058
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Buka cpu coolera

treba mi mala pomoć, imam stari komp, 3,0 ghz (jednojezgreni) 1gb rama itd...ali kad ga radim na njemu u zadnje vrijeme nakon minute se počne dostra jako glasat i skužio sam da je to cooler od procesora i sad bi rješio taj problem, trebam li kupiti novi hladnjak ili što da se rješim ove iritantne buke?! savjet ljudi pliz

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
RE: Buka cpu coolera

Očisti cooler i komp od prašine i stavi novu termalnu pastu.

Ako ne pomogne, mijenjaj cooler.

/(([ ∂αмαgєнιgн ]))\ // Bilo bi zgodno... Ali nije potrebno.
16 godina
BoDdAH kaže...

treba mi mala pomoć, imam stari komp, 3,0 ghz (jednojezgreni) 1gb rama itd...ali kad ga radim na njemu u zadnje vrijeme nakon minute se počne dostra jako glasat i skužio sam da je to cooler od procesora i sad bi rješio taj problem, trebam li kupiti novi hladnjak ili što da se rješim ove iritantne buke?! savjet ljudi pliz

najbolje novi, ali prevntiva ti je očistit i rastavit cooler i onaj dio cooler di je propeler i motorić sa zadnje strane imaš naljepnicu a ispod nje mali gumeni poklopac, otvoi ga kapni kap dvije ulja (onog finog za šivaće mašine ak imaš ak ne onda jestivog) i zavrti ga rukom par kruga te sve zatvori i sastavi nazad!

16 godina
neaktivan
BoDdAH kaže...

Cooler ti mogu složit (servisiram) tako da nema buka i to besčujno vrte.

Nenad
15 godina
Buka cpu coolera

koji je socket..... ako je 775.

onda samo skines ventilator sa hladnjaka i zaserafis obican od 80mm radi savrseno napravljeno kod mog frenda tako

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice