treba mi mala pomoć, imam stari komp, 3,0 ghz (jednojezgreni) 1gb rama itd...ali kad ga radim na njemu u zadnje vrijeme nakon minute se počne dostra jako glasat i skužio sam da je to cooler od procesora i sad bi rješio taj problem, trebam li kupiti novi hladnjak ili što da se rješim ove iritantne buke?! savjet ljudi pliz
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Očisti cooler i komp od prašine i stavi novu termalnu pastu.
Ako ne pomogne, mijenjaj cooler.
treba mi mala pomoć, imam stari komp, 3,0 ghz (jednojezgreni) 1gb rama itd...ali kad ga radim na njemu u zadnje vrijeme nakon minute se počne dostra jako glasat i skužio sam da je to cooler od procesora i sad bi rješio taj problem, trebam li kupiti novi hladnjak ili što da se rješim ove iritantne buke?! savjet ljudi pliz
najbolje novi, ali prevntiva ti je očistit i rastavit cooler i onaj dio cooler di je propeler i motorić sa zadnje strane imaš naljepnicu a ispod nje mali gumeni poklopac, otvoi ga kapni kap dvije ulja (onog finog za šivaće mašine ak imaš ak ne onda jestivog) i zavrti ga rukom par kruga te sve zatvori i sastavi nazad!
Cooler ti mogu složit (servisiram) tako da nema buka i to besčujno vrte.
koji je socket..... ako je 775.
onda samo skines ventilator sa hladnjaka i zaserafis obican od 80mm radi savrseno napravljeno kod mog frenda tako