Zune HD u rujnu

poruka: 15
|
čitano: 1.765
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Zune HD u rujnu".
18 godina
Zune HD u rujnu

Jos jedan solidan uredzaj koji nece biti dostupan u ovoj nasoj zabiti...

stop(); // hammertime! | http://twitter.com/hhrvoje
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Zune HD u rujnu

možda bude dobra zamjena za moj N95 8GB,vidjet ćemo

written by pod009

0 0 hvala 0
17 godina
Zune HD u rujnu

Gledajuči ovaj video čini se kako nvidina Tegra čini jako dobar posao i sučelje radi  vrlo fluidno.Jedva čekam da vidin još uređaja sa Tegrom Smijeh

Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
Zune HD u rujnu

Smijesna mi je cinjenica da cak i na ovako dovrsenom modelu nitko u Microsoftu nije nasao za shodno korigirati velicinu fonta na desktopu da se opcija "Marketplace" pojavi u cjelosti, bez odrezanih nekoliko piksela s desne strane :-))

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
RE: Zune HD u rujnu
pod009 kaže...

možda bude dobra zamjena za moj N95 8GB,vidjet ćemo

Da ak od njega naprave mobitelSmijeh

Intel Core2Quad Q9400, Gigabyte EP45-UD3, Radeon 4870 1GB, WD Caviar Black 640GB, 2x2 GB Kingmax PC6400, Corsair VX550W, Samsung T220
17 godina
neaktivan
Zune HD u rujnu

Jel' netko zna kakav se OS gore vrti?

Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
Zune HD u rujnu

MSu bi bilo najbolje da doda funkciju telefona i da neki SDK za raditi aplikacije, i prekine razvoj win mobile-a.

Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
ChrisB kaže...

Smijesna mi je cinjenica da cak i na ovako dovrsenom modelu nitko u Microsoftu nije nasao za shodno korigirati velicinu fonta na desktopu da se opcija "Marketplace" pojavi u cjelosti, bez odrezanih nekoliko piksela s desne strane :-))

Misliš smanjiti font na razinu nefunkcionalnosti?

A i taj marketplace, čak i ako kupiš ZuneHD prek eBaya, nećeš vidjeti (US/Canada only) kao ni iTunes Store.

To doubt, to discredit !!!
18 godina
Zune HD u rujnu

da, ali kod itunes store se mogu kupovati aplikacije, sto je i zanimljivije od kupovine pjesama, barem na ovom nasem balkanskom trzistu!

Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
D4RKL1NG kaže...
ChrisB kaže...

A i taj marketplace, čak i ako kupiš ZuneHD prek eBaya, nećeš vidjeti (US/Canada only) kao ni iTunes Store.

Smanjiti font na rzinu nefunkcionalnosti?!?! A tko je o tome govorio? Doista mislis da bi -1pt u velicini fonta doveo u pitanje funkcionalnost?

Meni je jasno da ovdje ima daleko vise onih koji (barem u javnim istupima) ne podnose Apple nego onih koji ga cijene, no, da si jednom u rukama imao iPod s "nefunkcionalnom" velicinom fonta, drugacije bi pricao.

Opcenito gledajuci, ovo kako je Microsoft uopce i koncipirao home screen je jadno i bezlicno. Pa kad je tako, da su ga barem ucinili takvim da ne stvara dojam amaterskog uratka... Isti taj Zune HD ima jednak ili veci ekran od Appleovog Toucha, a tekst ne stane u jedan redak. U stvari, da budemo precizniji, ne stane JEDNA RIJEC u JEDAN REDAK.

Sto bi na to rekao recimo Djelo Hadziselimovic?! ;-)))

18 godina
neaktivan
ChrisB kaže...
D4RKL1NG kaže...

Smanjiti font na rzinu nefunkcionalnosti?!?! A tko je o tome govorio? Doista mislis da bi -1pt u velicini fonta doveo u pitanje funkcionalnost?

Meni je jasno da ovdje ima daleko vise onih koji (barem u javnim istupima) ne podnose Apple nego onih koji ga cijene, no, da si jednom u rukama imao iPod s "nefunkcionalnom" velicinom fonta, drugacije bi pricao.

Opcenito gledajuci, ovo kako je Microsoft uopce i koncipirao home screen je jadno i bezlicno. Pa kad je tako, da su ga barem ucinili takvim da ne stvara dojam amaterskog uratka... Isti taj Zune HD ima jednak ili veci ekran od Appleovog Toucha, a tekst ne stane u jedan redak. U stvari, da budemo precizniji, ne stane JEDNA RIJEC u JEDAN REDAK.

1pt ne bi, ali ne bi niti naziv marketplace bio cijeli, ali nebitno.

Meni je zato manje jasno zažto uopće ulaziš u raspravu o tzv. mrziteljima apple-a ili microsofta....

Što se home screena tiče, tvoja stvar.

I da, ZuneHD u stvari ima manji ekran od iPodovog jer je i sam uređaj manji...

Odabrao: Đelo Hadžiselimović

18 godina
neaktivan
D4RKL1NG kaže...
ChrisB kaže...
D4RKL1NG kaže...

1pt ne bi, ali ne bi niti naziv marketplace bio cijeli, ali nebitno.

Meni je zato manje jasno zažto uopće ulaziš u raspravu o tzv. mrziteljima apple-a ili microsofta....

Što se home screena tiče, tvoja stvar.

I da, ZuneHD u stvari ima manji ekran od iPodovog jer je i sam uređaj manji...

Odabrao: Đelo Hadžiselimović

1. 1pt bi ucinio razliku, jer ono odrezano slovo "e" na kraju zasigurno bi bilo prikazano u cjelosti.

2. Ne ulazim u nikakvu raspravu o mrziteljima, vec se unaprijed ogradjujem od mogucih kriticara jedne ili druge platforme. Naime, ako nisi primijetio, na forumu i sam spomen jednog ili drugog PMP-a automatski izaziva brojne komentare (utemeljene ili ne) na racun jednog ili drugog proizvodjaca.

3. Sto se home screena tice, doista mislim da je iznimno nemastovit. Nisam ciljao na njegovu funkcionalnost, iskljucivo na cinjenicu da s ekranom i rezolucijom koju posjeduje moglo je biti i zanimljivije. Cak i bezimeni PMPovi danas imaju neku vrstu desktopa koji se poigrava s grafikom, pa stoga home screen koji samo "nabraja" funkcije bas i nije najvisi doseg kreativnosti.

4. ZuneHD ima fizicki nesto manji ekran, ali u rezoluciji su bliski (480x272 u odnosu na 480x320). Dakle, ok, nisam bio posve u pravu. Isprika.

18 godina
neaktivan
Zune HD u rujnu

A ja nisam previše pazio na to slovo "e", također isprika!

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Zune HD u rujnu

I onda? :D Jel' bi mi netko znao reci koji se OS vrti na tom cudu? :D

Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan

Na Zune 1 i 2 je Windows Embedded (ili neki derivat) pa je vjerojatno isto i kod ZuneHD-a....

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice