Završen Spectrial

poruka: 11
|
čitano: 2.189
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Završen Spectrial".
18 godina
Završen Spectrial

Owned. :D

Long live the pirates! Yar, yar!!!!

AMD Athlon X2 6000+ @3.25Ghz, 2MB cache, Windsor GTX 260 896 MB 2GB DDR2 Dual Channel 800 Mhz HDD Seagate Barracuda 120 GB+500 GB Windows Vista Ultimate x64 Service Pack 1
Moj PC  
1 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
Završen Spectrial

Yeeeeeeeeeeeeee! *pridonos slavlju*

Bolujem od sindroma PiTi, jeSt, Pit...

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Završen Spectrial

pobjeda!

OS: Windows XP Professional Edition SP3,Windows 7 Ultimate Beta 1(Build 7000)
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
Završen Spectrial

Shiver me timbers!

Yarrrrrr!  

Viče

Intel Core2 Duo E8400 6MB, 4GB OCZ Gold 800Mhz, EVGA GF-GTX260 Core 216 896MB, Gigabyte X38-DS4 Ultra Durable 2
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Završen Spectrial

Ovo je bilo vrlo važno suđenje, to je dokaz da se BitTorrent protokol ipak ne može ugasiti tek tako.

C2D e8400 | 4GB DDR2 @ 800MHz | Radeon HD4850 | CL X-FI ExtremeMusic Windows Vista & Windows 7
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Završen Spectrial

Da li je itko od vas ovo uopće pročitao do kraja?

"Suđenje je završeno, a izricanje konačne presude se očekuje 17. travnja. "

Dakle, još se čeka presuda, no nema sumnje da će presuditi u korist optuženih...

Poruka je uređivana zadnji put sri 4.3.2009 15:36 (LynkS).
18 godina
neaktivan
Završen Spectrial

ma suđenje je samo podiglo medijsku pozornost, i još više pridonijelo popularnosti TPB-a... ali najvažnija je fora zahtijevanje naknade zbog neodgođenih karata za tajland...Smijeh

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Završen Spectrial

Takav se ishod mogao ocekivat od pocetka sudenja.A i oni tuzioci su dokazali

svoje neznanje u poznavanju torrent mreze.Jer prakticki ako the pirate bay ilegalan onda

je i google jer se preko njeg isto moze naci materijal zasticen autorskim pravima.

Long live torrent and the pirate bay

[IMG]http://i41.tinypic.com/dz7zmt.jpg[/IMG]

0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
Završen Spectrial

0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
Završen Spectrial

Ajd neka. Sad administratori ostalih torrent stranica mogu malo odahnuti.

FOXCONN P9657AA; INTEL CORE 2 DUO E4300 (1.8GHz) oc @ 2.5GHz; ASUS EN7300GT SILENT (400/800) oc @ 570/960; 2 GB DDR2 RAM TwinMOS 667MHz; HDD 160 GB WD; LENOVO L171 17"; "Gravitacija je *učka"
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
RE: Završen Spectrial
MocniSkopac kaže...

Ovo je bilo vrlo važno suđenje, to je dokaz da se BitTorrent protokol ipak ne može ugasiti tek tako.

Niti jedan protokol nije "ugašen" niti će biti, samo je pitanje da li te mogu skužiti preko njega ili ne. DC++ funkcionira već dugi niz godina i od njega su odustali jer im je problem tužiti pojedince, hvataju se za ovakve poput piratebay-a nadajuci se da ce preplasiti ostale.
Nisam za piratstvo, trudim se kupiti originale, no smatram da legalan softver prvenstveno trebaju imati firme koje zaraduju. A ucenici/studenti bi trebali biti povlasteni i dobivati softver besplatno ili bar za neku sichu reda radi dokle god nije koristen u svrhe zaradivanja.
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice