fail -.-
fail -.-
Znam da je Samsung kopirao,ali ovo je stvarno previše.Galaxy Tab nije dugo na tržištu a već je zabranjen,a Hipod i Hiphone su već dugo prisutni i nitko ništa
mora bit da je dobar, cim je Apple trazio njegovu zabranu ... ali hvala bogu da ova zabrana ne vrjedi za moju zemlju, tako da cu mozda kupit jedan jeftinije
Sreća nije zabranjeno za playbook
Sreća nije zabranjeno za playbook
mozda ni za 7 inc version ?
Nadam se da ce im se pohlepa jednom obit u glavu.
trebaju ga malo samo redizajnirati i opet pras na tržište..
"Apple tvrdi kako Samsung u Galaxy Tabu neovlašteno koristi njegove tehnologije korištene u iPadu."
koga? sto? lol, apple nema svoje tehnologije, dizajni nije tehnologija
za razliku od toga, apple stvarno koristi samsungove tehnologije
@grimyHR - jesi li samo neinformiran ili stvarno vjeruješ u nebuloze koje pišeš?
trebaju ga malo samo redizajnirati i opet pras na tržište..
U tome i je problem, što ne znaju ekikasno napraviti vlastiti dizajn :)
@grimyHR - jesi li samo neinformiran ili stvarno vjeruješ u nebuloze koje pišeš?
ajde daj znacajne tehnologije koje je apple izumio?
We have gone '0' days since the last Apple flame war. Previous record was '0' days.
koliko je meni poznato u Europi nije moguće patentirati softver ili algoritam ili matematicku formulu. ako sam u krivu molio bi da me netko argumentirano razuvjeri. Ali zato je moguće registrirati dizajn ili oblik-formu. Sada je pitanje tko su vještaci i tko je sudac(korupcija svugdje vlada pa u njemačkoj samo je oni bolje skrivaju). Koliko sam shvatio ovo je tek preliminarna presuda znaci postoje mnogi(efikasni) instrumenti da se ista ukine.
A sad puno važnije pitanje:
Da li to znaci da zbog velikih količina tableta na skladištima i trgovinama EU zemalja, koje ih ne mogu prodavati, postoji mogućnost da se nađe veća količina odličnih tableta po nižim cijenama u domacim trgovinama??!?!
"Apple tvrdi kako Samsung u Galaxy Tabu neovlašteno koristi njegove tehnologije korištene u iPadu."
koga? sto? lol, apple nema svoje tehnologije, dizajni nije tehnologija
za razliku od toga, apple stvarno koristi samsungove tehnologije
Da, ti si expert. Sudije u Njemačkoj su noobovi.
Jos jedan razlog za bojkotiranje appleovih proizvoda, umisljena bagra
Inace dizajn je lakše registrirati i lakše osporavati na sudu jer su definicije opširnije i manje precizne, pa tako uz naklonjenog sudca i pravi tim pravnih eksperata svašta može proc. evo bas citam dokument koji je appel registrira pa javim sta pise.
Kao što sam i pretpostavio Apple je registrirao dizajn koji se može odnositi na bilo koji tablet u zadnjih 10 godina, priložio je tužbu na sudu koji je izrazito sklon tužeteljima sa vrhunskom pravnom firmom.
http://fosspatents.blogspot.com/2011/08/preliminary-injunction-granted-by.html
inace link je i u samo članku, vrlo informativan. Samsung nije bio ni obavješten :-)
GADE MI SE!
jabuku vise nikada...
trebali su tako njih kad je izasao sa prvim iphonom..ili cime vec..
koga briga
neka samo cijene padnu i točka
makar dobio i crveni za ovaj post, je*e mi se
appleovi "proizvodi" su za menje uvijek bili iSranja, a sad apple mrzim. to je tolika stoka pohlepna, gamad, dabog da propali jos ove godine pa da vam se svima u facu smijem. puj stoko pi**a vam materina bezobrazna pohlepna
Šta bi sad ostali trebali radit tablete u obliku trokuta ili kruga da ih Apple ne bi tužio? U zadnje vrijeme stvarno pretjeruju s tužbama
Apple je cak napravio uslugu Samsungu, svi znamo koja se roba najbolje prodaje, zabranjena roba...
Apple je cak napravio uslugu Samsungu, svi znamo koja se roba najbolje prodaje, zabranjena roba...
istina, iako im gace ne mogu spasti, ali im se mogu zatresti, kao recimo galaxy II sto radi, jos punokrvni galaxy S II nemaju u USA sluzbenoj prodaji..
Hacker002 Opusti se i uživaj.. popi vopi, odi na more.. pokušaj zaboraviti, you always must to look at the bright side of life...
makar dobio i crveni za ovaj post, je*e mi se
appleovi "proizvodi" su za menje uvijek bili iSranja, a sad apple mrzim. to je tolika stoka pohlepna, gamad, dabog da propali jos ove godine pa da vam se svima u facu smijem. puj stoko pi**a vam materina bezobrazna pohlepna
Sreca pa tvoje misljenje puno vrijedi. 
Sooner or later, though, you always have to wake up.
Ovi u Samsungu su si sami krivi. Napravili su kakti odgovor na iPad, a onda je došao iPad 2 i ovi su ga brže bolje
prilicno prekopirali. Ove price o pravokutnicima, trokutima i krugovima i pohlepi prodajte nekom drugom.
Kako to onda da nije zabranjen Tab 10 koji prodaje vodafone i kod nas VIP?
Razlog je jednostavan, makar ima klasican tablet oblik ni upola toliko ne podsjeca na iPad.
Pohlepa ili ne, i dizajn je intelektualno vlasništvo makar ga vi ne priznavali. Sud je odlucio kako je odlucio,
a neke temelje za to je morao imati. Osim toga ako mislite da možete uz dobar odvjetnicki tim i najvecu laž prikazati istinom,
kako to da Appleu uz isti taj tim nije to pošlo u slucaju s Nokiom?
Nemojte bit obicni hejteri i probajte malo objektivnije sagledat citavu situaciju.
Možda ovo napokon potakne Samsung da više plate poštenog dizajnera i da napokon pocnu radit proizvode koji
nimalo nece slicit na Apple 
Radije bi uzo galaxy tab,nego ono govno iz applea ipad.Još malo pa će apple tužit nekog random prolaznika na ulici jer ima iste čarape ko i Jobs
Ovi u Samsungu su si sami krivi. Napravili su kakti odgovor na iPad, a onda je došao iPad 2 i ovi su ga brže bolje
prilicno prekopirali. Ove price o pravokutnicima, trokutima i krugovima i pohlepi prodajte nekom drugom.
Kako to onda da nije zabranjen Tab 10 koji prodaje vodafone i kod nas VIP?
Razlog je jednostavan, makar ima klasican tablet oblik ni upola toliko ne podsjeca na iPad.
Pohlepa ili ne, i dizajn je intelektualno vlasništvo makar ga vi ne priznavali. Sud je odlucio kako je odlucio,
a neke temelje za to je morao imati. Osim toga ako mislite da možete uz dobar odvjetnicki tim i najvecu laž prikazati istinom,
kako to da Appleu uz isti taj tim nije to pošlo u slucaju s Nokiom?
Nemojte bit obicni hejteri i probajte malo objektivnije sagledat citavu situaciju.
Možda ovo napokon potakne Samsung da više plate poštenog dizajnera i da napokon pocnu radit proizvode koji
nimalo nece slicit na Apple 
Reci kaj hoćeš ali kao prvo xoom nimalo ne podsjeća na ipad.
Drugo u tužbi se govori o korištenju tehnologija u galaxyu.
A treće jadan Apple vidi da ima konkurenciju, i kaj sad? ajmo ih tužit, pa tužimo druge, pa treće, ma sve ih tužimo.
btw zakaj apple ne tuži ove ? nisu im konkurencija, tak da vidiš kolko ih briga za kopiranje dizajna