Jako jeftino..
Jako jeftino..
mogu oni prodavati i svemirski brod kaj se mene ice, ali Lumia ipak ostaje 'kraljica' WP-a.
Jako jeftino..
i je jeftino ako radiš u bugu i imaš masne plaće poput njihovih.
yeez in my pants
taj Jefta (van Dinther?) je veoma bogat čovjek, jer je većina stvari njegova. čudi me da je sve to stekao samo koreografijom 
nego, zbilja u Bugu imate plaće bogate masnoćom? ak primate testera (pila?) opće prakse za aparate za tople napitke u odjelu za rekla-kazala macije, smatrajte ovo mojom prijavom 
http://www.neobux.com/?r=inoxzg,
jep ajar nekad ubode kak bi se reklo sa svojim sarkastnicnim odgovorima , no ovaj put nisi uspio potrudi se bolje jer znam da znas bolje 
imate pravo. nema opravdanja za zlodjelo protiv smartfona i plaća u Bugu. 
Nije to, teško te ljudi razumiju.
Ne dajte se smesti Ajar! Za razliku od kolega smatram da su Vaši komentari pravo osvježenje na ovom forumu. Prije nekog vremena sam bas htio da pohvalim Vase kometare no nisam ipak stigao pa to sada cinim. Samo naprijed! 
Nije nesto, ali dobro je da ima novih proizvodjaca WP mobitela.
A sto se tice licenci, mislim da su od Builda besplatne za sve proizvodjace. Prije se govorilo da su sa nekim proizvodjacima sklopili ugovor o besplatnim licencama. A mislim da su na Buildu objavili da su besplatne za sve. Isto kao i Win za tablete manje od 9".
imate pravo. nema opravdanja za zlodjelo protiv smartfona i plaća u Bugu. 
Nije to, teško te ljudi razumiju.
a paz' ovo: već mi godinama u potpisu službene e-pošte stoji navod "I know that you believe you understand what you think I wrote, but I'm not sure you realize that what you read is not what I meant." nemre biti jednostavnije