Pih, 6 godina... To napravim za 6-7 dana, samo da završim faks (i napravim si sobu samo za to). 
Inače, dopada mi se. Još do nedavno sam imao LEGO raketu doma (istina malo manju :) ) , ali mi mali bratić potrgao...
Pih, 6 godina... To napravim za 6-7 dana, samo da završim faks (i napravim si sobu samo za to). 
Inače, dopada mi se. Još do nedavno sam imao LEGO raketu doma (istina malo manju :) ) , ali mi mali bratić potrgao...
cool...mogao bih i ja to napravit...al nemam toliko legica...hehe...ne samo njega vec i cijelu japansku mornaricu...
Ovaj je neki invalid pa u je trebalo tolko vremena
, ali opet možda nije imao po cijele dane da to radi
. najvjerojatnije je i sam pravio nacrte i plan za to pa?
Svaka mu čast na trudu, ja nebi imao živce za to.
Ako nikad niste iz hobija to radili nemate pojma kako je to zeznuto. još kad nemaš neku kockicu koja ti treba. znam o čemu pričam!
LoL koja vijest?
bolje da neko napravi komkp od legiča
misliš ovaki?
samo moraš pazit da se ne raspadne
ROFL
onaj mostic je briljantan!! :)
ja se samo pitam kako je uspio napraviti one zakrivljene povrshine pramca
mislim,meni to trenutno izgleda fantasticno i nimalo jednostavno
dodushe,ako je imao potpun 3d nacrt,pa na kompu napravio u ekvivalentnom omjeru presjeke,na visinama koje odgovaraju visini lego kockice,pa uz pomoc kompa i cad programa pronashao najbolju "putanju" lego kockica koji ce najblize poprimiti oblik presjeka,onda mi je jasnije :)
Malo offtopic:
Tko je ono za diplomski napravio printer of lego kocki?
BTW, igrice ne, ali legići da? :-/
Kako ih je platio?!
predobro
s lego kckama se mogu napravit čuda, samo treba imati puno kockica i još više strpljenja i narvno dobru ideju što napraviti