Xbox 360 – i dalje prvi

poruka: 27
|
čitano: 3.113
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Xbox 360 – i dalje prvi".
16 godina
neaktivan
Xbox 360 – i dalje prvi

Ovo mi postaje već smiješno. SAD != svijet.

Playstation 3 već odavno bilježi veći porast od Xboxa 360 u cijelom svijetu, i predviđaju da će do kraja godine preuzesti vodstvo.

Isto tako, činjenica koji svi zaboravljaju, Xbox 360 startao je skoro godinu prije, a PS3 vodi ako se broj prodanih konzola podijeli s godinama na tržištu.

10 1 hvala 0
16 godina
neaktivan
Re: Xbox 360 – i dalje prvi

Kolko mi je poznato nije niti Europa skroz naklonjena Playstationu 3 tj. XBox 360 i tu ima poprilican fan club tj. prodaje variraju +/- 1mil. u korist jedne il druge konzole. Dakle, veliku prevagu PS3-u donosi upravo trziste Dalekog Istoka, koje je s druge strane objerucke prihvatilo Wii, a kako je Wii gubio dah tako je PS3 dobivao dio "publike". Posto Nintendo na ljeto izbacuje Wii HD, Sony ce se ponovno naci u problemima tj. prodaja ce im padat. S druge strane Wii HD nece previse utjecat na XBox360, jer trzista gdje Wii vlada itako nikada nisu previse dozivljavala Xbox360. Conclusion .. Wii ce i dalje bit daleko najprodavanije i najpopularnija konzola, dok ce PS3 i Xbox360 dijelit to 2. mjesto. 

In the end there will be only ( c )haoss ...
15 godina
neaktivan
Xbox 360 – i dalje prvi

pa šta nije wii prvi u cijelom svijetu?

real master for every game
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
Leglo kaže...

Kolko mi je poznato nije niti Europa skroz naklonjena Playstationu 3 tj. XBox 360 i tu ima poprilican fan club tj. prodaje variraju +/- 1mil. u korist jedne il druge konzole. Dakle, veliku prevagu PS3-u donosi upravo trziste Dalekog Istoka, koje je s druge strane objerucke prihvatilo Wii, a kako je Wii gubio dah tako je PS3 dobivao dio "publike". Posto Nintendo na ljeto izbacuje Wii HD, Sony ce se ponovno naci u problemima tj. prodaja ce im padat. S druge strane Wii HD nece previse utjecat na XBox360, jer trzista gdje Wii vlada itako nikada nisu previse dozivljavala Xbox360.  Conclusion .. Wii ce i dalje bit daleko najprodavanije i najpopularnija konzola, dok ce PS3 i Xbox360 dijelit to 2. mjesto.

a jos kad se usporedi prodaja kinecta i movea, tek tad se vidi kolika je sony sprdacina

http://www.erepublik.com/en/referrer/GrimyHR
Poruka je uređivana zadnji put pet 15.4.2011 18:04 (grimyHR).
18 godina
neaktivan
Leglo kaže...

Kolko mi je poznato nije niti Europa skroz naklonjena Playstationu 3 tj. XBox 360 i tu ima poprilican fan club tj. prodaje variraju +/- 1mil. u korist jedne il druge konzole. Dakle, veliku prevagu PS3-u donosi upravo trziste Dalekog Istoka, koje je s druge strane objerucke prihvatilo Wii, a kako je Wii gubio dah tako je PS3 dobivao dio "publike".

SAD i UK su ti 2 tržišta gdje je Xbox puno, puno jači od PS3. Globalno PS3 "vodi".

Najveći razlog je službena nedostupnost Xboxa u mnogim zemljama.

Ne uči me, ne govori mi, o svemu znam sve - bez pameti!
15 godina

http://www.derangedshaman.com/2011/02/12/when-facts-are-dismissed-and-bias-takes-over-common-sense/

Sony sold 48 million PS3 units worldwide since launch, while the 360 moved 51 million units worldwide. Remember, the 360 was out a year before the PS3.

In reality Sony beat Microsoft in the past year in worldwide sales  moving 14.4 million PS3s around the world, compared to 12.1 million Xbox 360s sold.

Normalno da će ameri više kupovati xbox, u europi je jači ps, dok u aziji također tradicionalno ps. No, u krajnju ruku nije bitno. Obje konzole imaju respektabilnu bazu korisnika i za obje se proizvode fenomenalne ekskluzive. Sve ostalo je stvar ukusa. ;)

17 godina
neaktivan
grimyHR kaže...
Leglo kaže...

Kolko mi je poznato nije niti Europa skroz naklonjena Playstationu 3 tj. XBox 360 i tu ima poprilican fan club tj. prodaje variraju +/- 1mil. u korist jedne il druge konzole. Dakle, veliku prevagu PS3-u donosi upravo trziste Dalekog Istoka, koje je s druge strane objerucke prihvatilo Wii, a kako je Wii gubio dah tako je PS3 dobivao dio "publike". Posto Nintendo na ljeto izbacuje Wii HD, Sony ce se ponovno naci u problemima tj. prodaja ce im padat. S druge strane Wii HD nece previse utjecat na XBox360, jer trzista gdje Wii vlada itako nikada nisu previse dozivljavala Xbox360.  Conclusion .. Wii ce i dalje bit daleko najprodavanije i najpopularnija konzola, dok ce PS3 i Xbox360 dijelit to 2. mjesto.

a jos kad se usporedi prodaja kinecta i movea, tek tad se vidi kolika je sony sprdacina

Po čemu bi Move bio sprdačina,pa prodali su 8 milijuna komada,a Kinect 10,osim toga predviđam Kinectu budućnost isto koliko i wii-ju,jednom kad se bake i domaćice zasite skakutanja ispred televizora bit će bye-bye ukoliko Micro ne napravi pošten hardcore naslov u što čisto sumnjam.Osim toga Ps3 je prešao broj od 50 milijuna u svijetu,današnja vijest.Sony welcome hooooome.

Microsoft prvo iskopira Sony pa napravi konzolu pa onda iskopira Sonyja i to staru foru(Playstation Eye),malo je ugladi i ispegla i naravno budući da je novija konzola ljepša je i grafika i onda prodaje m*** pod bubrege glupim Amerima,ma tako im i treba.Naravno da je i Sony iskopirao Nintendo ali je i ubacio neke nove stvari u svoj kontroler.

http://www.vg247.com/2011/04/15/ps3-hits-50-million-units-sold-move-passes-8-million/

https://www.youtube.com/user/KevinButlerVP#p/u/0/tZeYel89l00

The world is full of people who talk the talk,but how many of us walk the walk?
Poruka je uređivana zadnji put pet 15.4.2011 20:43 (AjgorR).
17 godina
protjeran
AjgorR kaže...
grimyHR kaže...
Leglo kaže...

Po čemu bi Move bio sprdačina,pa prodali su 8 milijuna komada,a Kinect 10,osim toga predviđam Kinectu budućnost isto koliko i wii-ju,jednom kad se bake i domaćice zasite skakutanja ispred televizora bit će bye-bye ukoliko Micro ne napravi pošten hardcore naslov u što čisto sumnjam.Osim toga Ps3 je prešao broj od 50 milijuna u svijetu,današnja vijest.Sony welcome hooooome.

Microsoft prvo iskopira Sony pa napravi konzolu pa onda iskopira Sonyja i to staru foru(Playstation Eye),malo je ugladi i ispegla i naravno budući da je novija konzola ljepša je i grafika i onda prodaje m*** pod bubrege glupim Amerima,ma tako im i treba.Naravno da je i Sony iskopirao Nintendo ali je i ubacio neke nove stvari u svoj kontroler.

https://www.youtube.com/user/KevinButlerVP#p/u/0/tZeYel89l00

http://www.vg247.com/2011/04/15/ps3-hits-50-million-units-sold-move-passes-8-million/

a sad uracunaj koliko kosta jedan a koliko drugi i kolika je to onda tek razlika u prometu :)

a move je ultimativno prodavanje muda kod bubrege, netko tko hoce takve kontrole kupit ce wii, a ne to sranje, sony kopira nintendo jos od prvog playstationa, a bome i originalni xbox, sto se online gaminga tice, tu sony vec 10 godina gadno zaostaje za mutavim microsoftom

Poruka je uređivana zadnji put pet 15.4.2011 20:49 (grimyHR).
17 godina
neaktivan
grimyHR kaže...
AjgorR kaže...
grimyHR kaže...
Leglo kaže...

a sad uracunaj koliko kosta jedan a koliko drugi i kolika je to onda tek razlika u prometu :)

a move je ultimativno prodavanje muda kod bubrege, netko tko hoce takve kontrole kupit ce wii, a ne to sranje, sony kopira nintendo jos od prvog playstationa, a bome i originalni xbox, sto se online gaminga tice, tu sony vec 10 godina gadno zaostaje za mutavim microsoftom

Evo reći ću ti ultimativnu gamersku kletvu:Dabogda ti samo Microsoft radio konzole pa uživao.Nemam se namjeru trollati sa trollom,onaj tko ima mozga već je shvatio,onaj tko nije nikad i neće.

Playstation nije iskopirao nikoga,to je i razlog njihovog nevjerojatnog uspjeha,jer je ljudima već dosadio Nintendo i njihov vodoinstalater koji skakuće i razbija glavom cigle,možeš misliti što god hoćeš ali reći da Sony nije napravio revoluciju u gamingu je jednostavno negiranje činjenica,a onda je došao Microsoft koji misli da se sve može novcem kupiti i iskopira skoro sve i glumi nekog velikog inovatora i pobjednika.Wake up,kiddo.

Playstation-103,5 milijuna primjeraka   

Playstation 2-140 milijuna primjeraka

Playstation 3-50 milijuna primjeraka

Xbox-24 milijuna primjeraka

Xbox360-51 milijun primjeraka

Nintendo 64-33 milijuna

Nintendo Gamecube-22 milijuna

Nintendo Wii-85 milijuna

Dakle da rezimiramo brendove.

Sony-293,5 milijuna konzola do sada

Nintendo od godine kad se Sony uključio: 140 milijuna:

Microsoft:75 milijuna

Naravno oni su se zadnji pojavili i to treba uzeti u obzir ali i ako računamo samo ps2 i ps3 opet je njam-njam 

17 godina
protjeran
AjgorR kaže...
grimyHR kaže...
AjgorR kaže...
grimyHR kaže...
Leglo kaže...

Evo reći ću ti ultimativnu gamersku kletvu:Dabogda ti samo Microsoft radio konzole pa uživao.Nemam se namjeru trollati sa trollom,onaj tko ima mozga već je shvatio,onaj tko nije nikad i neće.

Playstation nije iskopirao nikoga,to je i razlog njihovog nevjerojatnog uspjeha,jer je ljudima već dosadio Nintendo i njihov vodoinstalater koji skakuće i razbija glavom cigle,možeš misliti što god hoćeš ali reći da Sony nije napravio revoluciju u gamingu je jednostavno negiranje činjenica,a onda je došao Microsoft koji misli da se sve može novcem kupiti i iskopira skoro sve i glumi nekog velikog inovatora i pobjednika.Wake up,kiddo.

Playstation-103,5 milijuna primjeraka

Playstation 2-140 milijuna primjeraka

Playstation 3-50 milijuna primjeraka

Xbox-24 milijuna primjeraka

Xbox360-51 milijun primjeraka

Nintendo 64-33 milijuna

Nintendo Gamecube-22 milijuna

Nintendo Wii-85 milijuna

Dakle da rezimiramo brendove.

Sony-293,5 milijuna konzola do sada

Nintendo od godine kad se Sony uključio: 140 milijuna:

Microsoft:75 milijuna

Naravno oni su se zadnji pojavili i to treba uzeti u obzir ali i ako računamo samo ps2 i ps3 opet je njam-njam

lol, izasao nintendo 64, imao analog na gamepadu, odmah sony mjenja gamepad da ima analog, izasao rumblepad za nintendov kontroler, odmah sony opet mjenja kontroler da ima tresnju, izasao xbox sa naprednim mreznim mogucnostima i liveom, odmah sony krpaj jadni ps2 itd, itd, itd, svatko tko tvrdi da sony ne kopire ko retardiran je debil koji nema pojma o povjesti konzola, a prodaj govori samo o gluposti kupaca

a nintendo je prodavao konzole i prije nego se sony ukljucio

i kakva ti je to usporedba ak ne brojis nintendo prije nego se sony ukljucio, al zato brojis playstatione prije nego se microsoft ukljucio, najobicniji playstation fanboy, kao oni u vrijeme originalnog xboxa, dok sam ja igrao igre u 720p su mi tvrdili da je njihova konzola bolja, makar je imala samo rudimentalni multiplayer, daleko losiju grafiku, daleko losiji kontroler, samo 2 porta i jadne memmory kardove za sejvanje(kojima je kapacitet bio par mb i morali su stalno brisati sejvove)

15 godina
neaktivan
Xbox 360 – i dalje prvi

dašta će, ta neće onaj playstation 3 bit prvi xD u plejstešna random == 4 huhu xD

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Xbox 360 – i dalje prvi

@grimmyHR

Pa kad je Nintendo sve to imao,zašto nije uspio?Retardirani kupci?Čekaj malo da vidimo:Nintendo 64:najprodavaniji naslov Super Mario 64,The legend of Zelda:Ocarina of time;2010 Nintendo 3ds najava The Legend of Zelda:Ocarina of time 3d.Napredak.

Pa imao sam ja Nintendo 64.Njegov gamepad je meni najgori kontroler ikad napravljen,jer ga nisam mogao nikako drzati kako treba.

A imao sam i prvi Xbox.Jedno tri mjeseca.Jer nisam imao šta na njemu igrati.Završiš Halo 1 i 2,Fable i još par naslova i to je to.*ebeš 720p ako nemaš šta igrati.Da,ps2 je imao slabiju grafiku,da,imao je male memory kartice i da,morao sam brisati sejvove,ali je zato imao najbolju kolekciju igara u povijesti gaminga,barem što se mog ukusa tiče.

Imao sam i Wii,i Xbox360 i ps3,i na pc-ju koristim xbox360 gamepad jer je zbilja jako dobar.Ali i dalje mislim da u Microsoftu rade bezveznjaci koji su skoro napustili platformu koja ih je stvorila a to je pc čim su vidjeli da su konzole isplativije.Do sljedeće prilike.Napustili su prvi box ko štakori kad tone brod,a ps2 se JOŠ PRODAJE.Čekaj pa ćeš vidjeti.

I ne,ne mislim da je Ps3 i sluga Ps2 konzoli,ali mislim da owna Xbox ponovno.

gamerska noćna mora gamerska noćna mora
Poruka je uređivana zadnji put pet 15.4.2011 23:18 (AjgorR).
Moj PC  
0 1 hvala 0
17 godina
protjeran
AjgorR kaže...

@Danny_HR

Pa kad je Nintendo sve to imao,zašto nije uspio?Retardirani kupci?Čekaj malo da vidimo:Nintendo 64:najprodavaniji naslov Super Mario 64,The legend of Zelda:Ocarina of time;2010 Nintendo 3ds najava The Legend of Zelda:Ocarina of time 3d.Napredak.

Pa imao sam ja Nintendo 64.Njegov gamepad je meni najgori kontroler ikad napravljen,jer ga nisam mogao nikako drzati kako treba.

A imao sam i prvi Xbox.Jedno tri mjeseca.Jer nisam imao šta na njemu igrati.Završiš Halo 1 i 2,Fable i još par naslova i to je to.*ebeš 720p ako nemaš  šta igrati.Da,ps2 je imao slabiju grafiku,da,imao je male memory kartice i da,morao sam brisati sejvove,ali je zato imao najbolju kolekciju igara u povijesti gaminga,barem što se mog ukusa tiče.

Imao sam i Wii,i Xbox360 i ps3,i na pc-ju koristim xbox360 gamepad jer je zbilja jako dobar.Ali i dalje mislim da u Microsoftu rade bezveznjaci koji su skoro napustili platformu koja ih je stvorila a to je pc čim su vidjeli da su konzole isplativije.Do sljedeće prilike.Napustili su prvi box ko štakori kad tone brod,a ps2 se JOŠ PRODAJE.Čekaj pa ćeš vidjeti.

lol

kao prvo, vjerujem da se obracas meni a ne dannyu, kao drugo, sta je to toliko dobro izaslo na ps2 a da nije na xboxu? ak se ne varam, live za prvi xbox je radio dp prosle godine, stvarno nije imalo smisla vise ga odrzavati, i ja odgovorno tvrdim da je n64 kontroler super, osito nisi igrao goldeneye, tatu danasnjih konzolaskih fps-ova, dok je igranje tako necega na ps-u bila nocna mora

Poruka je uređivana zadnji put pet 15.4.2011 23:16 (grimyHR).
17 godina
neaktivan
grimyHR kaže...
AjgorR kaže...

lol

kao prvo, vjerujem da se obracas meni a ne dannyu, kao drugo, sta je to toliko dobro izaslo na ps2 a da nije na xboxu? ak se ne varam, live za prvi xbox je radio dp prosle godine, stvarno nije imalo smisla vise ga odrzavati, i ja odgovorno tvrdim da je n64 kontroler super, osito nisi igrao goldeneye, tatu danasnjih konzolaskih fps-ova, dok je igranje tako necega na ps-u bila nocna mora

Dakle čega nije bilo na Xbox-u?

Metal Gear Solid 2,Metal Gear Solid 3:Snake Eater,

Final Fantasy X,XII

Shadow of colossus,Ico,Gran Turismo,Ratchet & Clank serija(6 igara),Jak & Dexter serija(3 igre),.hack serija rpg-a,Zone of the enders Hidea Kojime,Ape Escape serija,Atelier Iris serija rpg-a,Dark Cloud 1 i 2,Killzone,Black,Crash Bandicoot serija,Devil may cry 1,2,3,Dirge of cerberus FF7,Disgea 1 i 2,Dragon Quest V,Dragon Quest VIII,Dragon Quest Yangus,Everybody's Golf,Eye Toy:Kinetic,Fatal Frame 1,2,3,Sillent Hill 2,3,4,Front Mission 4 i 5,God of war 1 i 2,Gradius 3,4,5,Graffiti Kingdom,Grandia 2 i 3,Jade Coccon 2,Kingdom Hearts 1 i 2,Okami,Onimusha serija,Resident Evil 4,Rogue Galaxy,Shadow Hearts serija rpg-a,Sly Cooper serija(3 igre),SOCOM serija,Suikoden 3,4,5,Yakuza 1 i 2,Digital Devil Saga 1 i 2,Radiata Stories,Shin Megami Tensei:Devil summoner,Shin Megami Tensei Nocturne,Persona 3,Star Ocean 3,Tales of the abyss.

Čestitam na neznanju,neću više pisati u ovoj temi.

Poruka je uređivana zadnji put sub 16.4.2011 0:20 (AjgorR).
17 godina
protjeran
Xbox 360 – i dalje prvi

grimmy dosadan si vec sa tom svojom propagandom 

Move nije smece i bolji je od wii controlera u svim pogledima (da bas svim),a to sta je kopija je druga stvar 

i to mislim da je briga samo hatere kao sto si ti koji ga ionako nece kupit 

i btw kolko ja znam dreamcast je prvi imo online :D

http://protocol4.animehr.com/
Poruka je uređivana zadnji put sub 16.4.2011 1:07 (hrvatskafarkasevec).
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
AjgorR kaže...

@grimmyHR

Unatoč tome šta ti misliš momci s redmonta ubiru veće novce nego japanci, a da ne govorim o ratu s hackerima i svim ostalim glupostima što prati sony.

I još kako im dobro ide s playstationom 3 odlučili su ne izdat playstation 4 xD

15 godina
Xbox 360 – i dalje prvi

grimyHr ti si u svakoj temi gdje se spominje xbox

toliko hvalis taj microsoft i tvrdis da je xbox i xbox360 (hardverski) popularniji od sonya

molim te nemoj baljezgati gluposti jer ispadas neznalica.

microsoft je xbox odbacio ko da ga nisu oni napravili a tako bi moglo biti i sa xbox360 kad dode nova konzola

microsoft je tu samo zbog zarade dok sony gleda na publiku.

rade ti prodaj svoj xbox360 i kupi si playstation3 da i ti ne budes odbacen sa strane microsofta

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
mrjimmypage kaže...
AjgorR kaže...

@grimmyHR

Unatoč tome šta ti misliš momci s redmonta ubiru veće novce nego japanci, a da ne govorim o ratu s hackerima i svim ostalim glupostima što prati sony.

I još kako im dobro ide s playstationom 3 odlučili su ne izdat playstation 4 xD

Baš si napisao pametan komentar,a gdje si to čuo?Imaš kakav dokaz?Ne?Mislio sam.

Sony radi na novoj prijenosnoj konzoli,trenutačno se zove NGP i koliko vidim generira fantastičan feedback od potencijalnih kupaca,ne bih rekao da im baš ne ide.

Još se uvijek prodaje Ps2 konzola,Psp je još uvijek vodeći u Japanu,prošli mjesec ga nije prestigao niti 3DS,a Ps3 se nikad bolje nije prodavao unatoč haterima poput tebe.Eto.

18 godina
neaktivan
Xbox 360 – i dalje prvi

Sve prepuno fanboya s jedne i druge strane, ljudi - dajte malo objektivnosti bar nekakve.

Ne uči me, ne govori mi, o svemu znam sve - bez pameti!

1 0 hvala 0
17 godina
protjeran
AjgorR kaže...
grimyHR kaže...
AjgorR kaže...

lol

Dakle čega nije bilo na Xbox-u?

Metal Gear Solid 2,Metal Gear Solid 3:Snake Eater,

Final Fantasy X,XII

Shadow of colossus,Ico,Gran Turismo,Ratchet & Clank serija(6 igara),Jak & Dexter serija(3 igre),.hack serija rpg-a,Zone of the enders Hidea Kojime,Ape Escape serija,Atelier Iris serija rpg-a,Dark Cloud 1 i 2,Killzone,Black,Crash Bandicoot serija,Devil may cry 1,2,3,Dirge of cerberus FF7,Disgea 1 i 2,Dragon Quest V,Dragon Quest VIII,Dragon Quest Yangus,Everybody's Golf,Eye Toy:Kinetic,Fatal Frame 1,2,3,Sillent Hill 2,3,4,Front Mission 4 i 5,God of war 1 i 2,Gradius 3,4,5,Graffiti Kingdom,Grandia 2 i 3,Jade Coccon 2,Kingdom Hearts 1 i 2,Okami,Onimusha serija,Resident Evil 4,Rogue Galaxy,Shadow Hearts serija rpg-a,Sly Cooper serija(3 igre),SOCOM serija,Suikoden 3,4,5,Yakuza 1 i 2,Digital Devil Saga 1 i 2,Radiata Stories,Shin Megami Tensei:Devil summoner,Shin Megami Tensei Nocturne,Persona 3,Star Ocean 3,Tales of the abyss.

Čestitam na neznanju,neću više pisati u ovoj temi.

kao prvo final fantasy poslje 6ice ne postoji, 7 i8 jos mogu proc al ovo dalje...

vecina japanskih igri su meni zivi uzas, naravno tko je zabrijao na te jadne japanske rpg-e da ce uzeti i japansku konzolu, meni ne hvala, drzim se zapadnjackih radije

na xboxu su izasle 4 crash bandicot igre, toliko o tvom znanju(a tag team racing je daleko bolje za igrati na xboxu)

silent hill 2 i 4 su izasli na xboxu(s dalekom poboljsanom grafikom)

sad malo xbox igri koje nikad nisu na ps2 izasle, a bolje su od icega sto je ps2 ikada vidio:

call of cthulhu: dark corners of the earth

oba kotora

jade empire

halo i nastavci(neigram fps na konzolama, al navodno ima i takvih frikova)

conker

crimson skies

far cry instincts

forza

kingdom under fire serijal

mechassault 1 i 2

ninja gaiden

cronicles of ridick: escape from butchers bay

crazy taxy 3

doom 3

oddworld munchs oddysee i strangers wrath

i ultimativno: Steel Battalion, tko nauci to igrati, jednom kad dodu pravi borbeni mechovi(znaci nikad jer je ideja mecha retardirana sa inzinjerskog stajalista) ce moci jednostavno sjesti unutra i krenuti, steel battalion pwna sve moguce sta je ikada postojalo i sta ce ikada postojati  {#}

Poruka je uređivana zadnji put sub 16.4.2011 10:55 (grimyHR).
17 godina
protjeran
hrvatskafarkasevec kaže...

grimmy dosadan si vec sa tom svojom propagandom

Move nije smece i bolji je od wii controlera u svim pogledima (da bas svim),a to sta je kopija je druga stvar

i to mislim da je briga samo hatere kao sto si ti koji ga ionako nece kupit

i btw kolko ja znam dreamcast je prvi imo online :D

dreamcast je prvi imao puno toga, i u neku ruku je xbox njegovo vanbracno dijete

prvi je imao online komponentu out of the box(nazalost dial-up)

prvi je imao pravu graficku hardversku akceleraciju

onda onaj vmu

xbox je od dreamcasta nasljedio kontroler i 4 gamepad porta(mada je i n64 imao 4 porta)

Poruka je uređivana zadnji put sub 16.4.2011 11:30 (grimyHR).
15 godina
Xbox 360 – i dalje prvi

Neka netko kaže što nije objektivno ovdje:

Microsoft se žuri da izađe prije sony-a s konzolom. Rezultat: failure rate xboxa je procjenjen između 25% i 50% (!!!)

http://en.wikipedia.org/wiki/Xbox_360_technical_problems

http://www.1up.com/news/tale-11-broken-360s

Nova generacija - xbox od 2005 do 2008 nije imao hdmi izlaz nego se spajao sa komponentnim kabelom. dakle nema digitalnih video izlaza a kolko ja znam ni dan danas ne podržava hd audio.

Također osnovna verzija je imala žičani kontroler.

Do dan danas nijedan xbox nema ugrađen bilo koji oblik optičkog pogona nove generacije već koristi ograničeni dvd. eksterni hd-dvd microsoft naplačuje 200 eura.

Ugrađeni hard disk - ne može se mjenjati za bilo koji drugi 2,5'' hard nego mora biti službeni microsoftov - cijena za 250 gb disk prije godinu dana 120 dolara.

Online igranje - naplačuje se 60 dolara godišnje.

Također, orginalni xbox je izgubio podršku od microsofta čim je izašla nova generacija.

Za usporedbu

PS3 ima failure rate 10%,

od prvog modela proizvedenog ima hdmi, optički audio izlaz, podržava 7.1 hd audio, bežični kontroler s ugrađenim senzorima pokreta u 6 smjerova, ugrađen blu-ray, svi modeli imaju hard koji se može zamjeniti lagano za bilo koji drugi,ima bluetooth i besplatni online, svi osim osnovnog početnog modela imaju ugrađeni wifi b/g/n . playstation 2 se i dalje proizvodi i ima podršku kao i igre za njega i izašlo je još puno hitova za njega i nakon što je izašao ps3 (god of war 2 primjerice).

Ne znam, ne želim zvučati ko fanboy a mislim da su ovo sve čvrste činjenice koje pokazuju kolko je xbox lošije dizajnirana konzola i kolko microsoft gleda da svugdje gdje može izvuče lovu iz svojih korisnika.

Opet, boli me briga, kao što sam rekao sve je stvar ukusa i xbox ima neke ekskluzive koje nekome više pašu, nekome odgovaraju više ps ekskluzive.. svi nek se igraju di im najviše odgovara, konkurencija je zdrava i dobro je da imamo 2 proizvođaća koji se nadmeću u tom području (nintendo ne računam jer nisu izravna konkurencija ovima)

Poruka je uređivana zadnji put sub 16.4.2011 11:38 (Chronosus).
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
protjeran
Chronosus kaže...

Opet, boli me briga, kao što sam rekao sve je stvar ukusa i xbox ima neke ekskluzive koje nekome više pašu, nekome odgovaraju više ps ekskluzive.. svi nek se igraju di im najviše odgovara, konkurencija je zdrava i dobro je da imamo 2 proizvođaća koji se nadmeću u tom području (nintendo ne računam jer nisu izravna konkurencija ovima)

s ovim dijelom se slazem, svakom odgovara drugo, ali ps3 nije bolja konzola, svaka ima svoje prednosti i mane i to je cinjenica, ja nikad nisam ni tvrdio da je xbox360 bolji od ps3, al nije ni obrnuto istina

16 godina
Xbox 360 – i dalje prvi

Al ga se tu shere 100%.

Svi smo mi gamer-i i po tome bi mi trebali bit složni, al ne, mora se započet fanboyevski rat jer je meni ovaj reko da je ono bolje od ovoga itd. Get a life!

Ja msilim da je puno važnije kakve su igre, nego kakve su konzole, mislim ako mi igra radi jednako dobro na ps3 i  na xbox 360, pa neću odma trollat zbog mrvicu ljepše grafe na nekoj od konzola.

I dajte već jednom prihvatite sve konzole imaju mane, to je realnost dajte prihvatite to već jednom, isto tako pobajte barem napisat jedan post koji u sebi neće sadržavat fanboyevske izljeve pameti.

http://www.speedtest.net/result/917164172.png

2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
AjgorR kaže...

....mjesec ga nije prestigao niti 3DS,a Ps3 se nikad bolje nije prodavao unatoč haterima poput tebe.Eto.

ali svejedno lošije od xboxa :D

17 godina
protjeran
mrjimmypage kaže...
AjgorR kaže...

....mjesec ga nije prestigao niti 3DS,a Ps3 se nikad bolje nije prodavao unatoč haterima poput tebe.Eto.

ali svejedno lošije od xboxa :D

wtf ??

u sveukupnoj prodaji PS3 je pretekao Xbox koji jos samo u americi drzi vodstvo 

http://protocol4.animehr.com/
16 godina
protjeran
Xbox 360 – i dalje prvi

pravom gameru nije bitan sistem vec igra.

1 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice