WSJ u pretplati za iPad

poruka: 6
|
čitano: 1.220
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "WSJ u pretplati za iPad".
17 godina
neaktivan
WSJ u pretplati za iPad

hahahahahahaha koja pljacka, ajme debilane. Belji se

Set condition one throughout the forum
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
WSJ u pretplati za iPad

svaka čast i kompjutorima i ipadu ali nema do papira,sjedneš u kafić naručiš kavu i mukte prelistaš sve novine,ovo je dobra stvar za lijene amerikance od 500 kila koji ne mogu izaći iz kuće,ali tko voli neka izvoli ima i takvih ljudi koji vole imati sve klikom jednog miša,ja više volim prošetati

dovoljan mi je jedan uređaj sa os u sebi
Moj PC  
0 1 hvala 0
16 godina
RE: WSJ u pretplati za iPad
Bubi kaže...

hahahahahahaha koja pljacka, ajme debilane. Belji se

naka ih neka kad kupuju to sr... valjda imaju viška para,pa nek bacaju

dovoljan mi je jedan uređaj sa os u sebi
18 godina
neaktivan
WSJ u pretplati za iPad

malo su se preračunali sa cijenom lol ... al za sad svi experimentiraju sa cijenama i paketima. U svakom slučaju sadržaja bar neće faliti.

A.

0 0 hvala 0
16 godina
blackalbum kaže...

svaka čast i kompjutorima i ipadu ali nema do papira,sjedneš u kafić naručiš kavu i mukte prelistaš sve novine,ovo je dobra stvar za lijene amerikance od 500 kila koji ne mogu izaći iz kuće,ali tko voli neka izvoli ima i takvih ljudi koji vole imati sve klikom jednog miša,ja više volim prošetati

Pitam se tko je tu gluplji... Amerikanac koji plati 17.95 $ (oko 90kn) mjesečno za virtualni Wall Street Journal, ili ti koji svaki dan ideš na kavu čitati novine, prosječna kava 8-9kn x 30 dana.

18 godina

Pa kaj možeš za tri kune na dan kupit?
Kolko dojde ono govno od novina 24 sata?

Amerikanci imaju veću platežnu moć nego mi i da sam 500 kilni amer uzel bi pretplatu bez da bi trepnul.

Osim toga to im je razlog da uzmu ipad van iz kuće na kavu u lokal i pokažu da ga imaju.

Poruka je uređivana zadnji put sub 3.4.2010 9:52 (NEW_MAN).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice