hahahahahahaha koja pljacka, ajme debilane. 
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
svaka čast i kompjutorima i ipadu ali nema do papira,sjedneš u kafić naručiš kavu i mukte prelistaš sve novine,ovo je dobra stvar za lijene amerikance od 500 kila koji ne mogu izaći iz kuće,ali tko voli neka izvoli ima i takvih ljudi koji vole imati sve klikom jednog miša,ja više volim prošetati
hahahahahahaha koja pljacka, ajme debilane. 
naka ih neka kad kupuju to sr... valjda imaju viška para,pa nek bacaju
malo su se preračunali sa cijenom lol ... al za sad svi experimentiraju sa cijenama i paketima. U svakom slučaju sadržaja bar neće faliti.
svaka čast i kompjutorima i ipadu ali nema do papira,sjedneš u kafić naručiš kavu i mukte prelistaš sve novine,ovo je dobra stvar za lijene amerikance od 500 kila koji ne mogu izaći iz kuće,ali tko voli neka izvoli ima i takvih ljudi koji vole imati sve klikom jednog miša,ja više volim prošetati
Pitam se tko je tu gluplji... Amerikanac koji plati 17.95 $ (oko 90kn) mjesečno za virtualni Wall Street Journal, ili ti koji svaki dan ideš na kavu čitati novine, prosječna kava 8-9kn x 30 dana.
Pa kaj možeš za tri kune na dan kupit?
Kolko dojde ono govno od novina 24 sata?
Amerikanci imaju veću platežnu moć nego mi i da sam 500 kilni amer uzel bi pretplatu bez da bi trepnul.
Osim toga to im je razlog da uzmu ipad van iz kuće na kavu u lokal i pokažu da ga imaju.