Polako ali sigurno idemo rema gore... Ovaj rast svima godi.

Osim BB-u.
Da polako??
"idemo prema gore" ?!?!
Ti si zaposlenik Microsofta? Imaš dionice MS-a? Ako je bilo koji od odgovora na ova dva pitanja potvrdan onda mi je jasna ta izjava u suprotnom imaš ozbiljnih problema s identifikacijom osobnosti.
Vlasnik je WP-a pa zato i piše tako.
WP je odličan OS, telefoni također, definitivno rastu s razlogom.
"idemo prema gore" ?!?!
Ti si zaposlenik Microsofta? Imaš dionice MS-a? Ako je bilo koji od odgovora na ova dva pitanja potvrdan onda mi je jasna ta izjava u suprotnom imaš ozbiljnih problema s identifikacijom osobnosti.
Čekaj @Memphisa, tek ćeš tad vidjeti što je fanatizam, a kolega skank je samo malo sretan što WP konačno dolazi do izražaja, a ni meni nije mrsko. :)
WP zaslužuje rast, ovo još uvijek nije ništa extra, ali polako, možda zaista tog jednog dana napravi i veliki rast. U verziji WP7 jeste loš OS, ali WP8 je stvarno odličan OS.
"idemo prema gore" ?!?!
ne, rođo, nego razmišljam da, kao korisnik samrtphona i to wp, ću itekako imati više koristi od istog kako se baza korisnika bude povećavala ali isto tako razmišljam da to godi i android i iOS zajednici što je naš broj veći. korporacije će se jednostavno morat više trudit da nas pridobiju u svoj tabor.
uostalom, kada sam rekao da idemo prema gore ti to nisi mogao isčitat da sam mislio na to da se baza korisnika povečava? ćemu uvijek mračne misli? :D
Vlasnik je WP-a pa zato i piše tako.
WP je odličan OS, telefoni također, definitivno rastu s razlogom.
Jeli nešto odlično ili ne nije ovdje predmetno, već identifikacija sa određenim proizvodom, a da za to nema nikakve osobne koristi.
Recimo meni su odlični krumpiri iz Like, ali ne namjeravam usred ručka ili bilo gdje konstantirati kako idemo prema gore, jer sve više ljudi jede te krumpire
"idemo prema gore" ?!?!
ne, rođo, nego razmišljam da, kao korisnik samrtphona i to wp, ću itekako imati više koristi od istog kako se baza korisnika bude povećavala ali isto tako razmišljam da to godi i android i iOS zajednici što je naš broj veći. korporacije će se jednostavno morat više trudit da nas pridobiju u svoj tabor.
uostalom, kada sam rekao da idemo prema gore ti to nisi mogao isčitat da sam mislio na to da se baza korisnika povečava? ćemu uvijek mračne misli? :D
Ma nema mračnih misli, samo sam primjetio kako sve više ljudi ima problema s tom identifikacijom prema nekim markama, OS-ovima, uređajima, ne bitno sve čemu, a da sami nemaju osobne koristi od toga.
Možda sam išao malo pregrubo i isprike na tome.
nije dobra usporedba jer ja povečanjem broja korisnika ove platforme imam direktne koristi. jesam malo fanboy ali nisam zaslijepljen. ima tu još posla npr pod hitno sredit settingse (listu) jer je tamo kaos.
ma nema potrebe za isprikom! sve 5!
Apple-a vec yebe sto nisu od iPhone 4 izbacili nista s cim bi se isticali na trzistu, premale dijagonale rade, jos imaju i dobru prodaju s obzirom da svi traze vece mobitele, ako sljedece godine (kak se i prica) izbace 4,7 i 5,7" definitivno grabe dobar udio.
Android je uvijek osto Android, sa draining battery problemima, prisutni su jeftiniji kineski nepozdani uredjaji koji fejkaju kompletni udio OS-a.
Windows Phone uz rame s iOS-om po ispoliranosti softvera i rjesenih djecjih bolesti koje Android ima otpocetka.
nije dobra usporedba jer ja povečanjem broja korisnika ove platforme imam direktne koristi. jesam malo fanboy ali nisam zaslijepljen. ima tu još posla npr pod hitno sredit settingse (listu) jer je tamo kaos.
ma nema potrebe za isprikom! sve 5!
E settings lista je fakat jedna od iritantnijih stvari. Porasla je i to dobro (ukljucujuci i vendor specific), a nema onih letters za pristup kao u glavnom meniju, niti ima ikonica za raspoznavanje.
imam mjesec dana ativ s i prezadovoljan sam. niti jedanput nije zaštucnuo, IE je superbrz, aplikacije koje sam trebao sam i našao, sve 5. nema poslije povratka na android
ma samo da srede da npr. sve što ima veze sa ekranom bude pod display a ne posebno touch, posebno glance i posebno diplay. nered. sreča bog da tamo, više manje jednom kad si poštelaš sve, ne ideš tako često...
zato jer, zadnja dva flagshipa koja sam imao priliku malo isprobati, su zastajkivala! htc one i SGS IV
Xperia Sola koja je skuplja i ima bolji hardver od Lumije 710, ne da trza nego je prakticki nemoguca za koristiti!
presao sam s Lumie 710 na Mayu
iskreno, neznam o cemu vi pricate. na JB sam skoro pa mjesec dana i nema traga trzanju.
nebi zamjenil fluidni mob za stucanja, nisam lud!
naravno ... 2015 je blizu ....
Nevidim zašto bi itko odabrao win mobitel pored androida i Iphone-a.
ne vidim potrebu da se netko pravi pametan na temelju uspjeha tih dviju platforma.
ignorirajte mene... ja samo čekam black update... i zagrebacku banku da napravi prokletu aplikaciju...
Zato sto nudi vecu varijaciju uredaja od iOS-a i brzi,stabilniji i sigurniji OS od Androida.
Isto tako nudi par stvari kojih nema na iOSu i Androidu. Npr. "Try" opcija u premium Aplikacijama/Igrama je vrlo korisna.
Dizajn filozofija uredaja i OSa se takoder istice
,a vidi se po iOSu 7 da su i ostali krenuli u tom smijeru.
zato jer, zadnja dva flagshipa koja sam imao priliku malo isprobati, su zastajkivala! htc one i SGS IV
Ne, nisi probao. Točka
Ne, nisi probao. Točka
lol, sutra ti ga poslikam
Ti ne vidis - ti neces kupiti.
Onaj koji vidi ce i kupiti. Ovo pravilo ti inace vrijedi za sve platforme.
Ne, nisi probao. Točka
Ima laga. Malo, no ima ga. I browsanje je tipicno svim ostalim flagship browserima.
No to i dalje ne znaci da uredjaj nije odlican, jer to je.
P.S.
Takodjer se nudim da poslikam ukoliko je potrebno.
Ne, nisi probao. Točka
Ima laga. Malo, no ima ga. I browsanje je tipicno svim ostalim flagship browserima.
No to i dalje ne znaci da uredjaj nije odlican, jer to je.
P.S.
Takodjer se nudim da poslikam ukoliko je potrebno.
Pa i frendova lumia 920 ima lag. Kad ulazi u Glazbu i video, i kad se vraća natrag lumia zasteka na sekundu.
A ne znam kaj vi opće ubrajate pod lag? Animirane prijelaze s aplikacije na aplikaciju?.
scrollanje... to je ono što mene ubija na androidu