Windows Phone GDR2

poruka: 17
|
čitano: 2.102
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Windows Phone GDR2".
17 godina
Windows Phone GDR2

a nokiu tko hebe, jelda... opet zadnja na listi... a ne, nema fragmentacije platforme... 

Moj PC  
2 12 hvala 0
16 godina
Windows Phone GDR2

Malo kasnite...

HTC 8X :)
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
protjeran
Re: Windows Phone GDR2
Aldo kaže...

a nokiu tko hebe, jelda... opet zadnja na listi... a ne, nema fragmentacije platforme... 

Pa Nokia to već ima, nove dolaze s instaliranim gdr2... 8.0.10327.77

Poruka je uređivana zadnji put pon 22.7.2013 9:38 (chemmy).
17 godina
odjavljen
Aldo kaže...

jok, nokia 925 i 1020 već dolaze iz dućana sa gdr2 i amberom... 

chemmy kaže...
Aldo kaže...

citirao sam te a tek sad sam vidio što si napisao... učinilo mi se nešto drugo i iako mogu izbrisat citat malo mi ga je žao... nokijama ionako više donosi amber nego gdr2. živio

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
17 godina
chemmy kaže...
Aldo kaže...

a stare ne... 

about phone about phone

update status update status

14 godina
protjeran
Windows Phone GDR2

Uskoro, update je kod operatera na testiranju. Ako išta na wp-u se bar o tome nemoraš brinut, uvijek su bili brzi u updateovima.

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Windows Phone GDR2
Informatičarski haiku: Jebo te, Ne radi, Opet
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen

ne, stare tek nakon ambera.... ne zna se točno kad.

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
14 godina
neaktivan
skank666 kaže...

ne, stare tek nakon ambera.... ne zna se točno kad.

Stare? Ako nešto nije najnovije to je, po MS politici, odmah staro. A krasno što se ne zna kada će dobiti update...

14 godina
skank666 kaže...

A koje su to stare? I koje sve dobivaju amber?

iPhone 4-iPhone 4s-Nokia N9-Iphone 4s-Sony Xperia S-iPhone 4s-HTC 8x-iPhone 5-Galaxy s3- HTC One- iPhone5
17 godina
odjavljen
royalhero kaže...
skank666 kaže...

ne, stare tek nakon ambera.... ne zna se točno kad.

Stare? Ako nešto nije najnovije to je, po MS politici, odmah staro. A krasno što se ne zna kada će dobiti update...

ok malo krivo. stariji modeli onda. nokija pušta amber a ne MS, MS pušta gdr2. zna se da će biti u kolovozu.

gamer34 kaže...
skank666 kaže...

A koje su to stare? I koje sve dobivaju amber?

sve koju nisu 925, 928, 1020. amber dobivaju sve lumie

13 godina
neaktivan
royalhero kaže...
skank666 kaže...

ne, stare  tek nakon ambera.... ne zna se točno kad.

Kako mislis po MS politici? To je skank666 napisao, a ne Ballmer.{#} Po MS politici WP8 ima podrsku 36 mjeseci.

Nokia nije dobila GDR2 update zato sto pored MS-ovog GDR2 spremaju i svoj Amber da izbace zajedno.

15 godina
neaktivan
Windows Phone GDR2

na moj 8s je stigla prekjučer :)

Zivot je ono sto nam se dogadja dok smo zauzeti planiranjem!...j.lennon
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Bilal kaže...
royalhero kaže...
skank666 kaže...

ne, stare  tek nakon ambera.... ne zna se točno kad.

Kako mislis po MS politici? To je skank666 napisao, a ne Ballmer.{#} Po MS politici WP8 ima podrsku 36 mjeseci.

Nokia nije dobila GDR2 update zato sto pored MS-ovog GDR2 spremaju i svoj Amber da izbace zajedno.

Ima i WP 7 18 mj podrsku koja je vec jedan dio iscurila pa nikakvi updateovi niti Nokina obecanja. Kad se sjetim kad su rekli kid's corner i neki sensitive touch da ce nam dati i kojekakve stvari pa nista. {#}

Don’t make a habit out of choosing what feels good over what’s actually good for you.
12 godina
neaktivan
superjasko kaže...

na moj 8s je stigla prekjučer :)

I meni je stigla prekjučer, jučer sam tek updejto.. nego, mislim da sam negdje pročitao da za 8s isto ide u sklopu update-a mogućnost korištenja radija. Nakon update-a, nigdje nevidim tako nešto.

15 godina
neaktivan

koliko sam ja shvatio, ovaj update samo poboljšava neke funkcije radija, a naš 8s nema radio prijemnik uopće, pa ne možeš ni primjetiti ništa...preporučavam ti tunein ako ti se sluša radio, ja ga koristim

Zivot je ono sto nam se dogadja dok smo zauzeti planiranjem!...j.lennon
12 godina
neaktivan
superjasko kaže...

koliko sam ja shvatio, ovaj update samo poboljšava neke funkcije radija, a naš 8s nema radio prijemnik uopće, pa ne možeš ni primjetiti ništa...preporučavam ti tunein ako ti se sluša radio, ja ga koristim

Ne bih znao.. Ja sam shvatio da radio u ovom update-u dobivaju neki uređaji koji ga do sada nisu imali.. Nebitno, ne ovisi mi život o tome. hehe

Nisam ga imao instaliranog (Tunein), ali ako se budem zazelio, instaliram, hvala na preporuci.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice