Windows 8 i 8.1 zajedno po zastupljenosti ispred W

poruka: 8
|
čitano: 1.439
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Windows 8 i 8.1 zajedno po zastupljenosti ispred W".
14 godina

Čini se kako napokon Microsoft postiže ono što je dugo i želio. 
Windows XP postepeno opada a Windows 8/8.1 raste. 

Sada će i Windows 10 krenuti stopama aktualnog OS-a 

1 0 hvala 2
17 godina
neaktivan

a tek ispred 95-ice i 3.1 ... iju! 

I know that you believe you understand what you think I said, but I'm not sure you realize that what you heard is not what I meant.
Moj PC  
1 0 hvala 1
10 godina
neaktivan

a po forumima se govorilo kako nikad nitko nece prijeci na 8-icu...hehehe

kako su ljudi licemjerni!

btw, IMHO WIndows 10 (ispolirana 8-ica) u svojim zadnjim inačicama (buildovima) je najbolji Windows ikad, danas sam dobio pozivnicu u 8.1 verziji za rezervaciju Win 10 i to full verzije što se esplicitno navodi (ne trial-a), što bi značilo da ćemo imati pune Windowse besplatno, barem neko vrijeme...

Poruka je uređivana zadnji put uto 2.6.2015 11:42 (skyactive).

2 0 hvala 0
14 godina

Bilo kako bilo, siguran sam kako će velika većina prijeći na Windowse 10. 
Posebice s razlogom što se navodi kako će Windowsi 10 biti "spoj" 7-mice te 8/8.1-ce. 
A po ovome što smo do sada vidjeli biti će kvalitetniji no što su to 8.1, odnosno biti će znatno unapređeni u odnosu na Windowse 7

0 0 hvala 0
17 godina

Windows 10 jedina stvar koja me smetala je što nisam mogao isključiti automatske nadogradnje nego staviti na slow ili fast.

''It's not broken, It's a game feature''
Poruka je uređivana zadnji put uto 2.6.2015 12:36 (Hummer).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Ja sam na windows 8 i žao mi je. Ne da mi se vraćat, ali svi koji su ostali na win7 su pametniji od mene 

1 1 hvala 0
13 godina
neaktivan
Re: Windows 8 i 8.1 zajedno po zastupljenosti ispr
na svim svojim privatnim i poslovnim racunalima imam 8.1, sad kad je bilo ovo s xp i javom svim firmama smo stavljsli w8.1 na sts je islo uz dodavanje ram-a. Na sve uvijek classicshell i ni ne kontam da je win 8 a radi super brzo.
Živi život kao da ti je svaki dan zadnji dan!
17 godina
protjeran
Re: Windows 8 i 8.1 zajedno po zastupljenosti ispr
skyactive kaže...

a po forumima se govorilo kako nikad nitko nece prijeci na 8-icu...hehehe

kako su ljudi licemjerni!

btw, IMHO WIndows 10 (ispolirana 8-ica) u svojim zadnjim inačicama (buildovima) je najbolji Windows ikad, danas sam dobio pozivnicu u 8.1 verziji za rezervaciju Win 10 i to full verzije što se esplicitno navodi (ne trial-a), što bi značilo da ćemo imati pune Windowse besplatno, barem neko vrijeme...

nije u pitanju nikakvo licimjerje, normalno je na novom PC imati posljednje windowse,mislim da je o tome rijec a ne o prelasku sa  XP-a ili 7-ice na 8 ili 8.1 ,na starim .odn. aktualnim racunalima

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice