Windows 7 SP1 - detalji

poruka: 32
|
čitano: 6.023
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Windows 7 SP1 - detalji".
17 godina
RE: Windows 7 SP1 - detalji
movie kaže...
Dado_ZG78 kaže...
Stipa.03 kaže...

Nadam se da  će biti popravljene greške kojih sada ima..

Kao koje na primjer?

iritira me kada odem u control panel i probam ući u bilo koju opciju i sve se smrzne te sruši.  Bez ikakvog pravila.  Recimo jednom se to desi kada hoću ući u opciju system and security a drugi puta na opciji network and internet.  Isto tako kada uđem u windows live mail i hoću nešto komentirati na newsima  windows live se smrzne i sruši te mi onemogućava bilo kakav komentar. Vidim na netu da nisam jedini s ovim problemima.  Usput , radi se o originalnim win7.

to se samo tebi očito događa.....

evo da se i ja uključim, win 7 mi na lapu radi bez problema.

nije da sam ja neki MS fan ili nekaj,ali ovaj proizvod je jako dobar generalno gledano.

Kad joysticka nema, miševi kolo vode!
17 godina
neaktivan
RE: Windows 7 SP1 - detalji
movie kaže...
Gnjavator kaže...

Sve ostalo je skakanje pred rudo jer očito 64bitni sistem i driveri nisu baš ispeglani, a stavljat 64bitni sitem da se vrte 32-bitni programi definitivno nema smisla.

problemi koje sam naveo javljaju mi se na obje verzije win 7.  I na 64 i na 32  bitnim win7....

Stavio sam prvo x32(isto sam imao sitne problemčiće) pa sam vratio na XPx32 samo zbog nekih pluginova u Photoshopu i AI s kojima sam navikao raditi a ne rade na x64. Sa W7x64 radim sve ostalo, čak u početku radim i u Photoshopu i AI u x64ver., a IntExplorer koji inače mrzim brži je u verziji x64(*be me se šta nema flash). Ma ne samo on..ipak ću pričekat da SP1 malo učvrsti pozicije pa ga onda install. Sori, al mislim da smo malkice otišli offtopic s ovim jel x64 ili x32 bolji..

IBM ( I Blame Microsoft)
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice