Windows 7 prije Božića

poruka: 35
|
čitano: 6.068
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Windows 7 prije Božića".
17 godina
neaktivan
Windows 7 prije Božića

što prije to bolje.i nek mal daju manje paketa i  jeftinije cijene pa ih neko mozda i kupi

You will never walk alone
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Windows 7 prije Božića

i još da onda bude božićni extra mega super giga popust odmah ga kupujem

Tkojesmojetipkovniceukraorazmaknicu(Space),nekamijehitnovrati.

0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
Windows 7 prije Božića

ak će bit neka ultimate verzija kupujem odmah (naravno, samo ako je do 200 eura)

da se počastim za Božić

www.ddoxy.blogspot.com I am the Lord, master of the sword! my xFire -- ddoxy
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
RE: Windows 7 prije Božića
doxy kaže...

ak će bit neka ultimate verzija kupujem odmah (naravno, samo ako je do 200 eura)

Vjerujem da ce cijene biti kao i Viste, dakle 1000-1500kn OEM verzije (Ultimate oko 1500), a Retail bolesno skupe - od 2000 do 3000kn
17 godina
protjeran
Windows 7 prije Božića

bit ću njub i pitat

OEM je original equipment manufacturer

e sad

ak kupim OEM...kaj dobijem, tj. kaj NE dobim s vistom(il nekim drugim OS-om) za razliku od retail il kakve već verzije

znači, koje su pogodnosti/prednosti i mane OEM-a i retaila

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
doxy kaže...

bit ću njub i pitat

e sad

ak kupim OEM...kaj dobijem, tj. kaj NE dobim s vistom(il nekim drugim OS-om) za razliku od retail il kakve već verzije

OEM dobiš uz komp/laptop i mislim da tad ne treba online aktivacija. Ak se da kupit zasebno onda ju možeš aktivirat (čitaj instalirat) jedamput. Retail možeš više puta, kolko to neznam.
***Stargate Atlantis*** Sheppard: All I have to do is climb up,and I'm in. Teyla: Climb the tower? Is that even possible? Sheppard: Sure! Batman did it all the time. Piece of cake. ***Stargate A
17 godina
protjeran
Windows 7 prije Božića

ahaa

onda znači OEM mi ne znači ništa u životu

instaliram jednom i ak se s*ebe komp il nekaj mogu je bacit

ak će bit retail tak skupa stavit ću piratsku sedmicu (ionako imam piratsku vistu koja radi besprijekorno)

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
BlackM kaže...
doxy kaže...

bit ću njub i pitat

e sad

OEM dobiš uz komp/laptop i mislim da tad ne treba online aktivacija. Ak se da kupit zasebno onda ju možeš aktivirat (čitaj instalirat) jedamput. Retail možeš više puta, kolko to neznam.
 OEM verziju možeš instalirati milion puta, ali samo na jednom računalu. Retail isto možeš isto instalirati milion puta na razna računala, ali aktivna može biti samo jedna instalacija.
16 godina
protjeran
Windows 7 prije Božića

ajd ne laprdajte na cilon forumu se nece nac 10 fizicki osoba koji ce kupit taj win

nu, glamac, djava ga odnija
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Windows 7 prije Božića

ah, pa prije Božića ću se taman igrat s Ubuntu 9.10

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
ribar kaže...

ajd ne laprdajte na cilon forumu se nece nac 10 fizicki osoba koji ce kupit taj win

Pa ako bi cijene bile niže nego što su bile sa npr. Vistom, to bi mogli biti moji prvi legalno kupljeni Windowsi! Ups! ;)
16 godina
neaktivan
ribar kaže...

Neki od nas ipak i kupuju OS!!
Ja imam i XP i Vistu kupljene u dućanu iz jednostavnog razloga kaj ipak više nisam balavac i ne želim gubit vrijeme svaki put kad se updatea sistem da moram pazit kaj se skida i hoće li crack radit ili ne! Imam i pametnijeg posla!
A neko ko ima 5 ,7 ili 10 tisuća kuna (a i ovdje na forumu ih ima koliko hoćeš) za novu pilu ima i 2 tisuće za novi sistem!
I zato ću sigurno kupit Sedmicu kad izađe!! Normalno ,ne OEM zato jel ne želim plaćat novu licencu svaki kad napravim upgrade hardvera!
Samo kaj ovaj put sigurno neću kupovat u Hrvatskoj i plaćat duplu cijenu!
Poruka je uređivana zadnji put uto 12.5.2009 14:58 (kizo2703).
17 godina
neaktivan
Windows 7 prije Božića

ja cu ih kupiti 100%... zasto?

zato jer meni vrijede.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Windows 7 prije Božića

mislim da sa OEM ne placas svaki put kad promjenis hardvare. to bi bilo glupo, dodas malo rama, bolju graficku i windows nece radit.

a i mene to ne zanima previse, kad postoji krek :D

posto je win7 slicno visti, emulacija biosa bi trebala radit tako da i sa win7 mogu skidat updateove i prolazit genuine test :)

Poruka je uređivana zadnji put uto 12.5.2009 15:45 (nadimak888).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
ribar kaže...

Točno tako...ja sam do sada legalno kupio jedino onu staru hrvatsku igricu "Poslanik" samo zato što je fora izgledala (prije 6-7 godina) i zato što kao i sve naše ne možeš nać na netu.

Windowse iz inata neću kupit jer em što prođem džabe kad skinem sa torrenta a drugo što skinem verziju koja je aktivirana i najnormalnije drmam updateove.
A i ne želim punit džep Gatesu ili onoj njegovoj budali što samo vrišti na konferencijama (Ballmer ako se ne varam).

zašto appleov leopard već ima funkcije koje će 7-ica imat do kraja godine (ok osim toucha za koji ionak moraš kupit monitor koji to može). I zašto su windowsi prepuni virusa? zašto jednostavno ne naprave na unix bazi koja se bezbroj puta pokazala kao bolja (linux, osx)? Vista dokazano radi bolje na appleovoj konfi nego na najjačoj pc konfi.

Vista je trebala imati funkciju prepoznavanja face korisnika za pristup kompu i razvrstavanje fotki a to što nema (tj. što nisu "specijalci" znali napravit kak spada) je dokaz kako je ta njihova platforma zaista dobra.
Moj savjet Vam je da ne budete budale i kupujete nešto što samo lijepo zvuči a ne radi tako.

Boli te ona stvar koji komp imam!
17 godina
neaktivan
Windows 7 prije Božića

iz builda u build, isti bugoviti video, sound mixer, win explorer, standby i sad oni to misle zakrpat do božića.

kaj se nisu prije sjetili? tu promjene slikice za background i misle da su napravili neki posao. mislim stvarno.

sve me strah da će opet izbaciti poluproizvod

1 0 hvala 0
17 godina
majkell kaže...

iz builda u build, isti bugoviti video, sound mixer, win explorer, standby i sad oni to misle zakrpat do božića.

kaj se nisu prije sjetili? tu promjene slikice za background i misle da su napravili neki posao. mislim stvarno.

sve me strah da će opet izbaciti poluproizvod

Ja imam 7057 kao main OS od kada je izasao i nemam problema...

Treba cekati "prave" drivere ali da ce biti gotov- bit ce! Razlika se osjeti izmedu Viste i 7mice-mace, mislim da ce i Xpeasi prijeci na nju...
16 godina
protjeran
Windows 7 prije Božića

aj nek je ove godine xD

moj je ero najbolji njega svaka cura voli xD
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
doxy kaže...

ahaa

onda znači OEM mi ne znači ništa u životu

instaliram jednom i ak se s*ebe komp il nekaj mogu je bacit

ak će bit retail tak skupa stavit ću piratsku sedmicu (ionako imam piratsku vistu koja radi besprijekorno)

Nije Microsoftu važno koliko ima piratskih Windowsa. Važno je da se vrte Windowsi, a ne nešto drugo. Njima je dovoljno da Windowse plate firme koje podliježu sankcijama. Sve drugo je non-comercial use. Zbog toga oni tako dobro rade krekirani.
16 godina
neaktivan
nadimak888 kaže...

mislim da sa OEM ne placas svaki put kad promjenis hardvare. to bi bilo glupo, dodas malo rama, bolju graficku i windows nece radit.

a i mene to ne zanima previse, kad postoji krek :D

posto je win7 slicno visti, emulacija biosa bi trebala radit tako da i sa win7 mogu skidat updateove i prolazit genuine test :)

Reko sam hardver općenito - zna se kak se i otkuda identificira određeni PC - matična! Normalno ,tko to zna.
16 godina
Windows 7 prije Božića

Microsoft svašta najavljiva, obećava, jako malo toga ispuni. dali će win7 izaći još ove godine. najavljivali su tako i za svoje prijašnje proizvode pa su pretežito kasnili sa izlaskom.  Microsoft je najavio da će win7 biti dostupan samo u 64 bitnoj verziji ali ipak izdavaju i 32bitnu. moje misljenje je da su već jednom trebali povući granicu i potpuno se prebaciti na 64bitni softwere jer ionako hardwer koji će goniti win7 je pretežito 64 bitan.

No uglavnom i ja bi volio da win 7 zablista onako kako ga svi hvale, nadam se da i hoće i da ću konaćno prijeći sa xp-a

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Win7 kad izadje bit ce daleko bugovitiji nego Vista. Morat ces pricekat jos jedno godinu, dve da izadje Win7 SP1 ili SP2.

Think locally, act globally...
16 godina
protjeran

A evo onih pametnjakovića koji se uvjek prave pametni

Pa Windows 7 nije nista drugo nego dorađena Vista.

Tako da je samo optimizirana i bugovima ispravljena Vista.

Jezga je skoro pa ista.

17 godina
Windows 7 prije Božića
Nije istina da je bugovit, ja ga koristim kao main OS vec par mjeseci, osjetnih problema nisam imao! Ako netko ne zna onda ne mora znaciti da ne valja... A vidim da ovdje ima i strucnjaka koji su proucili jezgru 7-mice pa mogu izvuci zakljucak da je ista kao od Viste, reci mi molim te cime se hranis... 99% vas nije 7micu imalo vise od tjedan dana instaliranu da ju proba i onda glume strucnjake, ne ide to tako!
Poruka je uređivana zadnji put uto 12.5.2009 18:47 (Luka).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Zale kaže...

Microsoft svašta najavljiva, obećava, jako malo toga ispuni. dali će win7 izaći još ove godine. najavljivali su tako i za svoje prijašnje proizvode pa su pretežito kasnili sa izlaskom.  Microsoft je najavio da će win7 biti dostupan samo u 64 bitnoj verziji ali ipak izdavaju i 32bitnu. moje misljenje je da su već jednom trebali povući granicu i potpuno se prebaciti na 64bitni softwere jer ionako hardwer koji će goniti win7 je pretežito 64 bitan.

No uglavnom i ja bi volio da win 7 zablista onako kako ga svi hvale, nadam se da i hoće i da ću konaćno prijeći sa xp-a

SupremeCommander kaže...

Win7 kad izadje bit ce daleko bugovitiji nego Vista. Morat ces pricekat jos jedno godinu, dve da izadje Win7 SP1 ili SP2.

Pitanje za obadvojicu :jeste li uopće probali Sedmicu ili je to ono :Čul sam sam od frenda kojem rekel frend čiji brat ga ima instaliranog?!
16 godina
neaktivan
Windows 7 prije Božića

ej izvinite ljudi ali kad je božić?, jer nisu svi iste vjeroispovijesti...

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
MatrixX kaže...

ej izvinite ljudi ali kad je božić?, jer nisu svi iste vjeroispovijesti...

25.12.
16 godina
neaktivan
Windows 7 prije Božića

ja probao,istina na kratko,ali probao... nakrcao programima i radi brze neg xp sp3...  stabilno je radila al zafrkavali drajveri pa sam vratio na xp... kad bude podrska proizvodaca svih prelazim-a do tad ostajem na xp... p.s. vec mi dosadio ovaj xp :P

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina

Probao, imam trenutno instalirano, clean instalacija, najnoviji driveri, rusi se barem jednom dnevno. Uz to imam i neke problem sa djeljenjem diskova, printera, itd... Vista sa i bez SP1 je radila na tom istom stroju mjesecima bez ikakvih problema i rusenja.

Think locally, act globally...
17 godina
neaktivan
SupremeCommander kaže...

Probao, imam trenutno instalirano, clean instalacija, najnoviji driveri, rusi se barem jednom dnevno. Uz to imam i neke problem sa djeljenjem diskova, printera, itd... Vista sa i bez SP1 je radila na tom istom stroju mjesecima bez ikakvih problema i rusenja.

A što se to točno ruši? Od prve bete do rc-a koristim 7-icu kao jedini i isključivi OS i radi... Radi sve! Od NOD-a, VirtualBox-a, Adobe seta alata, Visual studia, raznih emulatra mobilnih uređaja pa na dalje... A i hardver joj nije problem, printeri (mrežni i lokalni) rade, svi driveri rade putem Windows updatea (osim TI flash memory readera za kojeg treba instalirati driver, ali je od on XP-a, preko Viste pa i 7-ice bio čudnjikav).

A za dijeljenje printera i diskova problem potraži u svojem neznanju a ne u OS-u.... 7-ica se punoooo bolje snalazi na mreži od Viste bilo da je u domainu ili wokrgrupi i bez obzira na OS na drugoj strani (od Win 2000 i XP-a na dalje a da ne govorim kako dobro se slaže sa 2008 R2).

Chaintech socket 4 MB, Cyrix 486DX2 66Mhz (TURBO mode!), 8MB EDO RAM, 420MB HDD, S3 Trio 2MB, Sound Blaster 16, 3.5" 1.44MB floppy!!!
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice