Western Digital vodeći

poruka: 19
|
čitano: 2.570
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Western Digital vodeći".
17 godina
protjeran
Western Digital vodeći

Heh A ja mislio da je Samsung najbolji proizvođač HDD-ova) :o Ja sam si ionako htio ubosti još jedan novi disk nakon što sam još 9/2009 upgradeao grafiku... Išao bih na Samsung F3 500 ili neki WD Caviar Black 1000MB 64MB cache, razmišljam još da mu malo dignem performanse i odma prodao ovaj stari iz 2007/08Cool

sticky boredom with a book:S
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
RE: Western Digital vodeći
lol samsung najbolji. wd zarađuje na svojim diskovima za servere (4-8gb) a i bolje se prodaju od samsunga kod kucnih racunala, i ugrađuju se i u brojne brand-name kompove.
17 godina
neaktivan
Western Digital vodeći

imam 1-TB externi WD HDD

sad to mogu ponosno reci Cool

Moj PC  
2 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
Western Digital vodeći

Ja sam dosad imao samo Western Digitalove hard diskove, i iskreno mogu reći da još nisam požalio.

It's good to be smart - It's smarter to be good
Moj PC  
12 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Western Digital vodeći

I Samsung i WD su odlični diskovi, F3 je najtiši kojeg sam imao i prilično hladan disk, a prijenosni WD-ov sam ispustio sa cca 1.5 m na kamene stepenice i nakon godinu dana radi kao nov pa sam i tu zadovljan  Cool

4 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Western Digital vodeći

Kod mene je WD 4EVER. Jedino oni na svoj disk daju 5 godina jamstva, a ako imaju tolika muda imaju i mene kao vjernog kupca. WD only... Bogataš

Puno stvari u životu nije sigurno, no tvrda stolica uvijek je sranje.
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
boxer kaže...

Ja sam dosad imao samo Western Digitalove hard diskove, i iskreno mogu reći da još nisam požalio.

Ja sam do sada imao HDD-e raznih proizvođača među kojima i one od Western Digitala, nakon razočaranja sa Seagateom, Samsungom i ostalim.... od prije dvije godine samo WD dolazi u obzir!

18 godina
neaktivan
Western Digital vodeći

Vidim da su tu svi oduševljeni s WD-om. Ja se još kunem u WD starkelju od 20GB, ali nakon havarije 2 WD diska od 120 GB taj proizvođač ne dolazi u obzir. Seagate mi je odličan ali dosta bučan, dok sam se s Samsungom jako iznenadio i trenutno je on moj favorit.

Možeš ti iščupati čovjeka s balkana, ali nikad balkan iz čovjeka.

0 2 hvala 0
17 godina
protjeran
Western Digital vodeći

Ne,ne i ne

Nikad vise WD u moju kucu nece uvjerio sam se sam nakon sto mi vec drugi put u kratkom roku crkava externi hdd koji sam oba puta platio 350 KM sto iznosi 178 eura

Evo i slicica tog modela koji mi je skoro dosao glave :)

Poruka je uređivana zadnji put ned 25.4.2010 15:29 (luxman).

0 2 hvala 0
18 godina
neaktivan
Western Digital vodeći

osim ovog zadnjeg imatko iskustva sa wd my passport diskovima?

namjeravam uzet jedan jer mi se čin brzi i povoljni

za sada jedin WD koji doma imam je WD-40Cool

Ovo je moj potpis...
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Ja imam WD My Passport 250 Gb, i zadovoljan sam....Lijep, malen, pouzdan....Nemam primjedbe...

fico132
18 godina
Western Digital vodeći

Ja imam ext. WD passport  320GB, više od godinu dana i sve ok, samo se malo jače grije i vibrira, za razliku od ext. samsung 80GB.

A novi WD black 1TB radi ko vurica i još je k tome duplo brži od starog Seagatea 120Gb.

Naravno, garancija od 5 god je super, al nadam se da neće trebati :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
luxman kaže...

Ne,ne i ne

Nikad vise WD u moju kucu nece uvjerio sam se sam nakon sto mi vec drugi put u kratkom roku crkava externi hdd koji sam oba puta platio 350 KM sto iznosi 178 eura

Evo i slicica tog modela koji mi je skoro dosao glave :)

Garancija?

Puno stvari u životu nije sigurno, no tvrda stolica uvijek je sranje.
16 godina
neaktivan
dantex kaže...

osim ovog zadnjeg imatko iskustva sa wd my passport diskovima?

namjeravam uzet jedan jer mi se čin brzi i povoljni

za sada jedin WD koji doma imam je WD-40Cool

ne zaboravi:

passport ne traži odvojeno napajanje. USB ima dosta struje.

bez problema 300 gb više od godine.

17 godina
protjeran
lukavg kaže...
lol samsung najbolji. wd zarađuje na svojim diskovima za servere (4-8gb) a i bolje se prodaju od samsunga kod kucnih racunala, i ugrađuju se i u brojne brand-name kompove.

pa ak je netko vodeci i najvise zarađuje to neznaci da ima najbolje diskove

Death Cube K
16 godina
neaktivan
hrvatskafarkasevec kaže...
lukavg kaže...

pa ak je netko vodeci i najvise zarađuje to neznaci da ima najbolje diskove

Valjda si mislio TB(terabajta), šta će serveru hdd od 8 gigabajta? Ili sam ja glup ili ti...

http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=1140073
17 godina
Western Digital vodeći

I ja sam si nedavno "ubo" jedan 640GB Black!

15 godina sam isključivo imao Seagateove, još od 270mb verzije u 486-ici. I bilo je vrijeme za promjene! Na brže i tiše!Cool

I ovaj preostali Seagate će, nadam se, uskoro prepustiti mjesto nekom SSD-u.

I tried being reasonable, I didn't like it.
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
Western Digital vodeći

Imao sam diskove gotovo svih proizvođača.

...jedini me WD nikad nije iznevjerio. Namigiva

...ali sutra, dragi moj Samsone, trofej i slava neće nas zaobići!
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
Western Digital vodeći

Ima i Seagate dobre diskove, ali kako je netko rekao WD se više prodaje. Recimo vrlo često se nalazi u HP/Acerima, koristi se u Canon kopirkama (to je i mene iznenadilo :) itd... Uglavnom, imaju raznoliki asortiman i zbog toga se dobro prodaju, a garancija je stvar zbog koje se definitivno isplati uzeti pa i rekao bih "riskirati".

Inače, i WD i Seagate crkavaju, to su normalne stvari. Navodno WD ima veći postotak crkavanja, ali ako se uzme u obzir da se i više prodaje onda je to nekako "logično".

Ove zadnje verzije (EARS) sa 4kb sektorima su mi ispilile živce. Naime koristim FreeNAS (FreeBSD based) i imam 2TB diskove unutra i u početku su radili super, a poslije im je write bio ~1MB/s... Poludio sam, tri dana kopao i onda skužio da nisu ispravno formatirani... pih! Uglavnom, nakon dodatnih muka prebacivanja podataka i novog formatiranja rade kako treba :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice