Opera je izdala testnu verziju s tim prije tjedan dana još i to nebi spomenuli, a FF čim neš prdne odma ide vezana vijest za to. Eto zašto je FF tako zastupljen, a Opera koja je mnogo bolji browser ispašta.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Vjerovatno si tako govorio iza IE kako je izdao nešto, dok još FF nije bio tako popularan kojeg si možda koristio.
Pa ono...Firefox je ipak najpopularniji browser iza IE. Stoga ne treba previse cuditi da se puno o tome pise.
Opera je izdala testnu verziju s tim prije tjedan dana još i to nebi spomenuli, a FF čim neš prdne odma ide vezana vijest za to. Eto zašto je FF tako zastupljen, a Opera koja je mnogo bolji browser ispašta.
19 svibnja je Mozilla izdala 3.7 Developer Preview 4 sa WebM.
A od juče WebM je i u 3.7a5pre.
Za sada Flash je idalje superiorniji (10.1) i koristi manje CPU nego WebM. (recimo PoP @ 720p - WebM=30-50%, Flash 10.1 h264=12-18%)
19 svibnja je Mozilla izdala 3.7 Developer Preview 4 sa WebM.
A od juče WebM je i u 3.7a5pre.
Nisam to znao, spominje se 3.7a5pre pa sam zaključio da je to prva verzija, ne pratim razvoj softwarea tako temeljito.
mislim da je ne podržava još nitko, svima je u testnim verzijama još, osim ie-a (opera ju ima), mislim da niti safari to ne spominje.
microsoft se dosjetio kako staviti podršku h264 u firefox na win7