WebM u Firefoxu

poruka: 8
|
čitano: 1.293
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "WebM u Firefoxu".
16 godina
neaktivan
WebM u Firefoxu

Opera je izdala testnu verziju s tim prije tjedan dana još i to nebi spomenuli, a FF čim neš prdne odma ide vezana vijest za to. Eto zašto je FF tako zastupljen, a Opera koja je mnogo bolji browser ispašta.

Moj PC  
0 1 hvala 0
18 godina
WebM u Firefoxu

Vjerovatno si tako govorio iza IE kako je izdao nešto, dok još FF nije bio tako popularan kojeg si možda koristio.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
WebM u Firefoxu

Pa ono...Firefox je ipak najpopularniji browser iza IE. Stoga ne treba previse cuditi da se puno o tome pise.

THIS FORUM HAS JUST JUMPED THE SHARK
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: WebM u Firefoxu
ivand123 kaže...

Opera je izdala testnu verziju s tim prije tjedan dana još i to nebi spomenuli, a FF čim neš prdne odma ide vezana vijest za to. Eto zašto je FF tako zastupljen, a Opera koja je mnogo bolji browser ispašta.

19 svibnja je Mozilla izdala 3.7 Developer Preview 4 sa WebM.

A od juče WebM je i u 3.7a5pre.

Za sada Flash je idalje superiorniji (10.1) i koristi manje CPU nego WebM. (recimo PoP @ 720p  - WebM=30-50%, Flash 10.1 h264=12-18%)

There's no sense crying over every mistake. You just keep on trying till you run out of cake.
16 godina
neaktivan
icecold kaže...
ivand123 kaže...

19 svibnja je Mozilla izdala 3.7 Developer Preview 4 sa WebM.

A od juče WebM je i u 3.7a5pre.

Nisam to znao, spominje se 3.7a5pre pa sam zaključio da je to prva verzija, ne pratim razvoj softwarea tako temeljito.

17 godina
neaktivan
Da opera je solidna no još uvijek ne podržava html5 video koju konkurencija posjeduje,osim ie-a.
16 godina
neaktivan
crowap kaže...
Da opera je solidna no još uvijek ne podržava html5 video koju konkurencija posjeduje,osim ie-a.

mislim da je ne podržava još nitko, svima je u testnim verzijama još, osim ie-a (opera ju ima), mislim da niti safari to ne spominje.

18 godina
neaktivan
WebM u Firefoxu

microsoft se dosjetio kako staviti podršku h264 u firefox na win7 

STEVO:Učiteljice, uvijek pomokrim hlače kad idem na wc! UČITELJICA:Samo ga nemoj tako držat.

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice