Vulkan potaknuo videokonferencije

poruka: 6
|
čitano: 2.042
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Vulkan potaknuo videokonferencije".
16 godina

Dobro,ja tu nekuzim bas nekaj dobro osim tih "konferencija"...Pa sta onda ak je vulkan eruptirao?! To se dogodi jednom u 10-20 godina ovisi kako kad i to je to...Izlanuo se

Self Scientific Love Allah Feat Krondon Chase Infinite DJ Khalil Rap West HipHop The Self Science
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Vulkan potaknuo videokonferencije
Fake_Alert kaže...

Dobro,ja tu nekuzim bas nekaj dobro osim tih "konferencija"...Pa sta onda ak je vulkan eruptirao?! To se dogodi jednom u 10-20 godina ovisi kako kad i to je to...Izlanuo se

I onda si primoran preci na video konferenciju. I onda skuzis da ti je to jeftinije 5 puta od dosadasnjeg rada, a da tehnologija nije onako losa kako si ocekivao. Btw, zna li netko da li se to radi preko dedicated linka ili preko obicnog interneta? I radi li bolje od Skypea?

16 godina
neaktivan

Meni je ovo baš zanimljivo i stvarno je jeftinije... da imam svoju firmu morala bi imati salu za videokonferencije :D

0 0 hvala 0
18 godina

Preko Interneta. Možeš ti imati dedicated link za video konferencije, (koje opet idu preko Interneta, samo imaju svoju "žnjoru") ali ne vidim potrebu za tim pošto stupanj kompresije je dosta visok uz zadržavanje kvalitete, a ako nekoga brine da ne bi bilo slučajn dovoljno brzine radi ostalih koje troše bandwidth, uvijek se možq uvesti nqki QoS koji će davati prioritet video konferenciji.

16 godina
neaktivan

Dok se jednom ne smrkne, drugom ne svane. Lijepo je vidjeti da ljudi prepoznaju prednosti moderne tehnologije i, kao što ste već rekli, puno je jeftinije.

Mrzim kad mi vulkanski pepeo upada u oči !!!

Keep knocking on Devil's door and sooner or later somebody will answer you

3 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Cartman kaže...

Dok se jednom ne smrkne, drugom ne svane. Lijepo je vidjeti da ljudi prepoznaju prednosti moderne tehnologije i, kao što ste već rekli, puno je jeftinije.

Mrzim kad mi vulkanski pepeo upada u oči !!!

Meni je upao u kavu, meh.

Set condition one throughout the forum
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice