Vlasnici iPhonea vole Internet

poruka: 7
|
čitano: 1.326
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Vlasnici iPhonea vole Internet".
18 godina
neaktivan

Naravno kad ga je gušt koristiti ... jedan od rijetkih mobitela koje sam probao da internet stvarno ima smisla na njemu.

A.

0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan

sigurno najpregledniji internet u mobitela... ali opet i to nije nesto u usporedbi s pc-em

jučer sam overclockal WC-papir :P :P :P

0 0 hvala 0
18 godina
protjeran

iPhone nije nešto što mi se kao kompletan uređaj sviđa ali u velikom dijelu zahvaljujući njemu relativno jeftini mobilni internet (ne reačunajući razno razne pc dongleove i pcmcia kartice) postaje stvarnost.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

ovo me ni ne čudi, svakodnevno sam sa iphone-on na netu.

neču nikad više pogoditi razrednicu papiričem u glavi i derati se headshout -:)

0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
Htc touch hd ima malo veci ekran od iphone-a, i odlicnu operu za pregled neta. Ne razumijem zasto bi bio problem na windows mobile pokrenut wifi,uostalom cemu kupovat takav mobitel ako neznas ili ne mislis koristit njegove specifikacije.
athlon x2 6000+ @3,3Ghz/ HD4850 Toxic/ 2x2GB+2x1GB Kingston HyperX/ ASUS M3A32-MVP Deluxe/ Enermax Liberty 500W

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Pa i ja sam najmanje 3 puta dnevno na netu preko wifi-ja na N95 8GB

Asus Maximus Extreme, E8400@ 4GHZ, Tagan BZ800, Zalman 9500, 2 X 1GB Corsair XMS3 @ 1433MHz, Gigabyte GTX260@ 700/1200/1500, Creative Labs X-Fi Xtreme Music, Chieftec BA-01B-B-B, Razer Copperhead & Goliathus, 2X250GB SATA2, 2X320GB SATA2

0 0 hvala 0
18 godina
RE: Vlasnici iPhonea vole Internet
hherc kaže...
Htc touch hd ima malo veci ekran od iphone-a, i odlicnu operu za pregled neta. Ne razumijem zasto bi bio problem na windows mobile pokrenut wifi,uostalom cemu kupovat takav mobitel ako neznas ili ne mislis koristit njegove specifikacije.
 Imam HTC Touch HD i iPod Touch i ako trebam nesto na brzinu pogledati na internetu, uzmem iPod Touch...
Tocno da je ekran puno bolji na HTC HD (osim sto losije reagira na dodir), ali browsanje je puno bolje na iPod Touchu nego u Operi
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice