A kako bi bilo da si prvo naprave postenu mrezu a ne ovak. Te silne megabite dobiju samo oni u idealnim uvjetima. Max brzina koju mogu dobit je reda 1 - 3mbs ali samo kratko.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Kako se ovo čudo napaja?
Zgodna stvar ali skupo košta :D
Od vlastitog računala je moguće napraviti hotspot potpuno besplatno (uz uvjet da ima Wlan karticu) programom connectify.
U Velikoj Britaniji je paket 70 GBP.. iliti cca. 600 Kn..
http://threestore.three.co.uk/payg/dealsummary.aspx?offercode=DSLPP4500&=1403
Naši su gulikože kao i obično...
Može ali voice+data bundle dođe puno skuplje nego odvojene data i voice kartice. Ovako ti se bar ne istroši baterija na mobu dok kažeš keks..
Problem kod 3G-a kod nas je cijena ljudi jedva da išta koriste jer je preskupo, to je za mnoge fikcija. Jednostavno su naši mobilni operateri pre skupi za razliku od bilo kojih drugih.
WMWifiRouter - odlično radi.... 15 Eura i može sve što i ovo gore...
i radi sa Ipad-om već mjesec dana bez grešaka
Ma djubrad, ne znam za koga je to. Ne prodje sat vremena da ne uletim u neko podrucje sa Edgeom. Na barem 5 mjesta u Zagrebu nemam niti signala, a kamoli jos i 3G.
Još jedno S***e od Vipa :D
Po kojoj masovnoj cijeni misle to naplačivat da je to smiješno...
lupeži
neka oni poprave infrastrukturu mobilne i žićane mreže, pa ćemo moć raspravljat o tome...
one fore za kunu su mi najjače.
vežeš se na "mrtnest" godina, trebaš i bubreg ostavit za polog.
7.2Mbita imaš ako ti je u dnevnom boravku njihova bazna stanica.
Po facama, njihove misli su...
Hehe dobar si, inace vip = lopovi.
Bilo kako bilo mobilni internet je kakav takav brodband i jedina alternativa dslu. Kako ja u srcu zagreba (dubravi) od naših "žicara" nemogu dobiti dsl i ovaj mobilni internet mi je puno bolji od 56k na koji bi inače bio osuđen. Nije to baš tako ni skupo, za 150kn uz carnet dobijem 10gb. Naravno može biti bolje i jeftinije ali opet kažem bolje i to nego 56k
zna li netko koja je cijena ovog hotspota ako se koristi prepaid za internet?
nikakvi dugogodišnji ugovori mi ne dolaze u obzir, jer mi treba točno tri tjedna preko ljeta.
do sad sam imao prepaid i usb, ali sad je još i ipad stigao pa bi mi dobro došlo.