Najveca mana je rezolucija 1024x600
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Najveca mana je sta je skuplji od ipada 2 pa su mu sanse za ikakav uspjeh nepostojece..
Zapravo, sama ideja je dobra i ona bi uspješno realizirana mogla i opravdati cjenovnu razliku u odnosu na iPad2 (primjeti da sam namjerno izbjegao napisati da bi mogla opravdati cijenu) - imaš tablet na androidu koji je spreman za korištenje, jednostavan i pruža ti odmah ono što ti najčešće treba, ali ti isto tako ostavlja mogućnost dignuti Windowse u trenutcima kada nemaš kraj sebe računalo i napraviti ono što ne možeš na androidu. Zbog toga ja ovaj uređaj ne bih ni svrstao u istu kategoriju kao iPad2.
Međutim, ne bih se kladio u ugodnost rada u Windows 7 na 1,66 GHz Atomu. Još ako je Windows na SSD-u, ne možemo baš pričati ni o nekoj količini korisničke memorije tako da se u konačnici slažem s tobom. iPad2-ici bi možda i mogao konkurirati da ponude jeftiniju verziju bez Windowsa (zapravo, mislim da bi to prema EULA-i od Windowsa i trebali), ovisno o ostatku specifikacije i prilagođenosti androida.
Najveca mana je sta je skuplji od ipada 2 pa su mu sanse za ikakav uspjeh nepostojece..
Najveca mana je sto je stavljen zastarjeli Android.
Dual boot bi i opravdao cijenu...
Twitter: @bmarasovic ||| Ne postoji najbolji mobitel. Postoje samo mobiteli koji vam se sviđaju više ili manje... :)
največa mana je što ne košta 100 $, šrotex
već su drugi zaključili da mu je najveća mana što možeš birati između win koji nisu prilagođeni za tablet i androida koji nije prilagođen za tablet :D
već su drugi zaključili da mu je najveća mana što možeš birati između win koji nisu prilagođeni za tablet i androida koji nije prilagođen za tablet :D
100% tocno,a je papreno skup 600$ to kod nas u EU bice 600-650eu sto glupo kupiti posle novog Ipad2 koj radi kako munja barem po prezentacii i cekamo 11 tocnije 25 mart da vidime koliko koma bice prodano prvi dan ?
Zapravo, u članku piše da su napravljene prilagodbe, a to onda povlači da ipak treba vidjeti kako to funkcionira. Ni za iOS nitko nije rekao da je neprilagođen za toliki ekran kada je iPad tek najavljen (možda netko i je, ali mislim je taj stvarno hejter). Možda je netko rekao da bi mogao biti problem, ali treba vidjeti kako će izgledati. Tek nakon predstavljanja su došli komentari kako ekran nije dobro iskorišten i sl.
Što se windowsa tiće, oni su pozitivna mogućnost ukoliko se konkretna implementacija pokaže dovoljno funkcionalnom za povremeno korištenje za funkcije koje ne postoje na Androidu i ako nema prevelik utjecaj na cijenu.
Sve je to ok, čak i dual boot, ali android 1.6 ??
iPad 2 podržava flash?
ne i neće nikad službeno barem. ni iPad 3 ni 4 ... ako ćeš nekom nositi prezentaciju flasha na tabletu onda je ovo dovro rješenje, možda :D