ViewSonic na LED-u

poruka: 34
|
čitano: 6.240
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "ViewSonic na LED-u".
18 godina
moderator
RE: ViewSonic na LED-u
rustweaver kaže...

Naravno da je pozadinsko osvjetljenje, drago mi je da smo rijesili nesporazum.

I meni isto. Mislio sam da se nastavljas na vlada, koji je zapoceo s kretanjem prema guscim LED matricama i poslije nastavio sa spominjanjem minijaturnih LED-ica. Mozda sam i njega krivo shvatio. Osmijeh

16 godina
neaktivan
mbaksa kaže...
rustweaver kaže...

Naravno da je pozadinsko osvjetljenje, drago mi je da smo rijesili nesporazum.

I meni isto. Mislio sam da se nastavljas na vlada, koji je zapoceo s kretanjem prema guscim LED matricama i poslije nastavio sa spominjanjem minijaturnih LED-ica. Mozda sam i njega krivo shvatio. Osmijeh

Haha, jesi - pročitaj ponovo, čak sam i namjerno stavio LED 'matrica' (navodnici!) da se ljudi ne zbune, ali očito nije pomoglo... Smijeh

Retry. Reboot. Reinstall. Reformat.
18 godina
ViewSonic na LED-u

a mozda naprave neki filter sloj poput stakla u kojem ce biti koncentrirane neke cestice koje ce se strujom moci zbijati i siriti tako da u biti propusta svjetlost manje ili vise..tj da jednostavno na pojedinim pikselima zamrace pozadinsko osvjetljenje a na nekim ga skroz propuste... vjerovatno nesto slicno vec i postoji...

hmmm...

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Postoji i zove se LCD, problem je sto ne moze potpuno blokirati svjetlost, pa crne boje izgledaju lagano sive, a i to ne rijesava problem snaznijeg osvjetljenja koje je potrebno za dojam HDR-a.

Pathogenic fundamentals clearly indicate that homogenous populations are most vulnerable.
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice