VHS za YouTube

poruka: 12
|
čitano: 3.681
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "VHS za YouTube".
15 godina
neaktivan
VHS za YouTube

Sječam se koliko je taj effekt bio izražen kad se kazeta u videoteci izlizala, ali tad nije bilo interneta ili kabelske pa nikome nije puno smetalo.

pero_HR
Moj PC  
15 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
VHS za YouTube

zanimljiva stvar definitvino ću je probat 

0 0 hvala 0
17 godina
VHS za YouTube

HipsTube xD

Moj PC  
0 3 hvala 0
17 godina
VHS za YouTube

Najgore kod tih kazeta je bilo što je neki majmun s prljavom glavom, zaprljao i glavu na tvojem videu.

2 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
VHS za YouTube

eh koliko sam vrtio onu sipkicu za tracking ... placevi su otpadali :)

usporedivo s stelanjem glave na commodoreu :)

dobra stara vremena

Ovaj nas Bug forum sadrzi trust mozgova koji imaju rjesenje za sve svjetske krize, znaju ono o cemu Thompson Reuters moze sanjati i mogu se ukostac uhvatiti s bilo kojim problemom danasnjice.
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
VHS za YouTube

"Molimo premotajte kasetu" 

It's better to keep your mouth shut and give the impression that you're stupid than to open it and remove all doubt.
Moj PC  
7 0 hvala 0
17 godina
Re: VHS za YouTube
Najbolje mi je bilo kad sam rezerviral film i moral cekat doslovno do zadnje minute da ga neko vrati. To je bila redovna praksa. Dosel bi u pet do osam i cekal bi do osam i pet da dobim film a videoteka bi radila do osam.
13 godina
neaktivan
VHS za YouTube

Nekad premotaj molim a danas please seed.

16 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Skunk kaže...

Nekad premotaj molim a danas please seed.

a dobra ti je ova :-)

15 godina
protjeran

Sjećam se doba kada su videoteke bila mjesta okupljanja sa frendovima, po pola sata, do sat,

razgovor o pogledanim filmovima i planiranjem koje ćemo filmove pogledati za ovaj vikend.

2+1 gratis, ako podigneš u subotu, možeš vratiti u ponedjeljak.

Od svakog filma dostupnog u videoteci je postojao po jedan primjerak, ako je blockbuster,

onda najviše 3, u nekim boljim videotekama 5.

Filmove koje smo tada pogledali su nam značili mnogo više nego ovi današnji koji su nam dostupni na bacanje.

A i filmovi su bili bolji.

Uvjek sam obožavao jednu videoteku gdje je gazda posjedovao jedan "ferrari" koji je bio zapravo

uređaj za premotavanje kazeta, pa je svaku kazetu po zaprimanja po potrebi premotao,

tako da su njegove trake bile A1 stanje, i uvjek premotane.

Moj prvi VHS recoreder - Phillips, ne sjećam se točno modela, 2 glave, radio je 13 godina, i onda se počeo konstantno kvariti,

ili nije mogao premotavati unatrag, ili se zblesao kod playanja traka koje su bile veće od 160min itd.

Poslije njega sam imao još par, ali kratko, svi su bili loši. Zadnji VHS mi je bio LG sa 6 glava, up to triple time recording,

dakle 240 x3 = 720min = 12h - kvaliteta jedva podnošljiva, ali služilo je samo kada po 2 tjedna nisam bio doma,

a htio sam snimiti određene emisije. Isprogramiram VHS za 14 dana unaprijed, 12h mu je bilo dovoljno za sve.

Danas je to sve tako jednostavno i bezbolno - torrent - ali isto tako, izgubio se "gušt" u isčekivanju dali je sve OK

snimljeno, dali je serija kasnila zbog reklame pa je kraj odrezan itd itd.

Eto, za vikend ponovno pogledati obaveznu lektiru - Be kind rewind

1. RTFM | 2. Use the search button | 3. Respect elders
14 godina
neaktivan
VHS za YouTube

prošli tjedan sam bio sam doba i učio za neki test iz književosti; otvorim neku sporednu ladicu u dnevnom boravku i nađem 10-15 VHS kazeta  - jako dobro služe kao domino ploče 

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

kod mene za par dana ide glomazni otpad i jučer sam u čišćenju bacio 30ak kazeta u smeće.. par njih ostavio a Nokiin VHS čuvam za ukras :)

Demokracija je, također, kada dva vuka i jedna ovca glasuju što će biti za večeru.
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice