Vemil otvorio novi centar

poruka: 28
|
čitano: 8.501
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Vemil otvorio novi centar".
16 godina
neaktivan

još kad bi pale cijene

3 0 hvala 0
17 godina

A zatvorio ih 5(ve-mil centara).

MSN i e-mail - drazen016@net.hr
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
RE: Vemil otvorio novi centar
Hyperion kaže...

Da, u Sisku vise nema vemulja.

otpor je uzaludan!
16 godina
neaktivan

Dobro oni prodaju telefoniju i plazme..... =)

A preskupi su stvarno sad sam pogledao u ADM-u pale cijene za HD 4xxx serije!!

Hd 4870 512 mb dode 900kn nevjerojatno :D

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

A ja sam cuo da ce Verica Resković-Jurjević, predsjednica Uprave prodati Vemil i otvoriti konkurentsku tvrtku, odnosno otvoriti sestrinsku firmu!

Xero: ...Ti nemaš brige. Tebi se tako rečeno proc zmrzava ...
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Kaiserex kaže...

A ja sam cuo da ce Verica Resković-Jurjević, predsjednica Uprave prodati Vemil i otvoriti konkurentsku tvrtku, odnosno otvoriti sestrinsku firmu!

nadam se po nižim cijenama i po mogučnosti centar u rijeci

17 godina
neaktivan

Mene su dosta razočarali... Dosta su se pokvarili, a nit cijene im nisu popularne...

Stari kupio pogrešnu web kameru(kupio za notebook) i ja pošao s njim da zamjenimo, kad ono u cijelom dućanu nemaju niti jednu drugu web kameru!

Pitam jel se može naručit druga: ne...

Htio onda uzeti torbu za 17'' laptop: nema...

Ruksak 17'':ne...

Slušalice s mikrofonom: ne!

Pitam se dal ću uzet cdeova za 350 kuna.... -.-"

Na kraju uzmem novi HDD koji mi nit ne treba tolko...

Stari mi je zabranio da idem dalje tamo, kaže da ga je tolko živaca koštalo...

kako on veli: u rangu je seljačke zadruge...

Can't find a better Jam!

5 0 hvala 0
16 godina

istina je, u zadnje vrijeme su preskupi. uopče ih više nema na nabavi.net ,to jest sve im je među skupljima. vemil=nemil

1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

ajde dobro ,makar su skupi mozda se nađe nekaj jeftino i sad su mi dosta blize :D (sad se barem nemoram vozikat sa tramvajem 3 sata lol :D)

p.s. sve te IT trgovine su tamo na zapadu u pm ,dobro da su se krenuli selit malo na ovaj kraj :D

Poruka je uređivana zadnji put sri 17.6.2009 19:59 (viper).
17 godina
Gunner_V kaže...

Mene su dosta razočarali... Dosta su se pokvarili, a nit cijene im nisu popularne...

Stari kupio pogrešnu web kameru(kupio za notebook) i ja pošao s njim da zamjenimo, kad ono u cijelom dućanu nemaju niti jednu drugu web kameru!

Pitam jel se može naručit druga: ne...

Htio onda uzeti torbu za 17'' laptop: nema...

Ruksak 17'':ne...

Slušalice s mikrofonom: ne!

Pitam se dal ću uzet cdeova za 350 kuna.... -.-"

Na kraju uzmem novi HDD koji mi nit ne treba tolko...

Stari mi je zabranio da idem dalje tamo, kaže da ga je tolko živaca koštalo...

kako on veli: u rangu je seljačke zadruge...

Mala ispravka netocnog navoda usluga i strucnost te susretljivost u Vemilu je na nivou "Seljacke Zadruge" tu nema greske sigurno!Cool

16 godina
neaktivan

E kada bi bilo koji dučan na Cresu otvorili da ne moram u Rijeku stalno  Belji se

fotoforum.forumotion.net
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
BORG kaže...
Hyperion kaže...

Da, u Sisku vise nema vemulja.

Nisam za zatvaranje ali dućan u Sisku je zbilja bio grozan i to ne zbog uređenosti interijera ili usluge već zbog toga što je:

1. Smješten u na drugom katu i da bi došlo gore mora se proći kroz dvije tekstilne trgovine a stubište je loše napravljeno (ponekad i teško za penjati)

2. Sva toplina iz cijele zgrade se skupi gore (valjda zbog otvorenog stubišta) tako da se kupac ne osjeća najbolje prilikom kupovine jer se počne znojiti - prvo ti se organizam umori dok se popneš gore a onda od vrućine... ma...

Da je takav VeMil u nekoj selendri pa ajde, ali u Sisku su mogli neki bolji lokal pronaći

They took our jobs!
17 godina

Evo najjeftinije 4870...naravno u ADM-u...

XFX 4870 512MB

Stigli su nam naši vanzemljaci...a meni je srce veće i od Kine jer moj Zemo vozi leteće tanjire...
16 godina

Koklko znam uskoro če novi i u Varaždinu! I nemojte tolko kritizirati vemil, pa dajte si pogledajte hgspot u varaždinu nemaju skoro ni cd. Pa da ne govorim za druge gdje čekaš po 2 dana na jednu stvar! I kako možete uspoređivati vemil sa adm-om, pa i da u ve milu naručiš bi ti dopeljali za dva dana komponentu, to su sasvim različite trgovine.

Hacker002 kakve veze ima sad grafička, tema je o novo otvorenom vemilu!

Brod mi je sparkiran na obalama Drave, gdje i pržim sve što mi dođe pod ruku.xD
Poruka je uređivana zadnji put sri 17.6.2009 22:57 (Jack Sparrow).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Ma hgspot i vemil su meni jedne od najgorih trgovina informatike. Nikad u zivotu necu kupovati vise u tim trgovinama. a u puli je vemil u nekom podrumu. jedna velika sramota, a da ne govorim o usluzi...

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Hebes vemil i hg-srot........a u stvari cak i ne znam ni jednu trgovinu te vrste u splitu i okolici koja se moze pohvaliti nekim izborom i cijenama...links je nekako i povoljan..ali im je jedino prodajni prostor u zg opskrbljen kako treba.....svi ostali..tuga...ima sve..ali u roku dan ili dva...ljak.

U Splitskom vemilu rade vecinom polu-sposobne osobe i (nadam se da vise ne radi)..jedan starkelja ...dobijes sijede i na rukama dok ti samo racun napravi...aj...nije sve tako ni crno..JOS JE I CRNJE...a bit ce i gore :))))

bebe007

2 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Jack Sparrow kaže...

Koklko znam uskoro če novi i u Varaždinu! I nemojte tolko kritizirati vemil, pa dajte si pogledajte hgspot u varaždinu nemaju skoro ni cd. Pa da ne govorim za druge gdje čekaš po 2 dana na jednu stvar! I kako možete uspoređivati vemil sa adm-om, pa i da u ve milu naručiš bi ti dopeljali za dva dana komponentu, to su sasvim različite trgovine.

Hacker002 kakve veze ima sad grafička, tema je o novo otvorenom vemilu!

Eh...nadajmo se da ce taj..NOVOOTVORENI..ubrzo biti NOVOZATVORENI....

bebe007
16 godina
Jack Sparrow kaže...

Koklko znam uskoro če novi i u Varaždinu! I nemojte tolko kritizirati vemil, pa dajte si pogledajte hgspot u varaždinu nemaju skoro ni cd.

CD je debelo tehnološki zastario medij, tako da nije čudo da ga "ogranci" nemaju.

Problem, barem kod Hgspota, je što se kod poslovnica van ZGa (Utrine) naručuju (odnosno, dobivaju) robu iz Zagreba. Naravno, poslovnica u ZG će prvo sebe opskrbit, a onda slati dalje.

Imao sam problem s USB stickom (nikako ga nisu imali u ZGu) i pitam frajera u VŽ jel oni priznaju garanciju iz ZGa jer u Utrinama nikako da dobe taj model, na što mi prodavač odgovorio nešti tipa - "Ak oni nemaju, nemamo ni mi, jer mi dobivamo samo onu robu koju nam oni (ZG, jel) pošalju."

Every hole is a goal!
16 godina

A  mom frendu su u vemilu dali hitachijev disku umjesto segateovoga. Tek je skužil kad je došel doma, ali največa fora je kaj ga je taj prodavač još prije pital "znači segate" i on mu odgovori "da segate", ali ipak je krivo čuo izgleda da su i gluhe počeli zapošljavati.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

I ja isto iz poludio sa vemilom,šta god pitaš da imaju kažu da neamju i nemožeš naručit,zadnje sam jedino dobro prošao kod njih kad sam zel 4GB Rama (2x2GB)za samo 256kn ukupno.Ostale cijene su im preskupe a ponuda premala na prema linksu i sličnima

Poruka je uređivana zadnji put čet 18.6.2009 1:07 (Stoja).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Otvaraju novi centar u Zagrebu, gdje su već zastupljeni, jer im je to matični grad, dok se kod nas, u "provinciji" na veliko zatvara. Kod nas, u Virovitici, Vemila nema od početka godine, a nedavno se zatvorio i HGspot koji je poslovao manje od godine dana. Sreća za lokalne trgovce - kojih ovdje ima za nabrojati na prste dvije ruke - no ishitreno od zagrebačkih firmi koje izgleda nisu bile zainteresirane preuzeti primat. Pogotovo to vrijedi za HGspot, koji je tu došao pred samu krizu (što potenciranu kroz medije, što realnu), da bi se povukao za nepunih godinu dana. Izgleda je istraživanje tržišta i razvijanje lokalne poslovne strategije nepoznanica za te firme.

Loša stvar u cijeloj priči nije to što je moj gradić ostao bez tih dviju zagrebačkih firmi, već što sva konkurencija uglavnom posluje s MSanom te eventualno Microlineom i teško da će na kupčevu želju robu naručiti iz recimo upravo Vemila ili HGspota, koji su uz sve svoje mane ipak među najopremljenijim firmama u Hrvatskoj. Ne gine nam poštarina, koja i za neku sitnicu neznatne mase i cijene iznosi 50 kn. Dobro bi bilo da bar jedna velika firma ostane, što zbog protuteže domaćoj konkurenciji, što zbog velikog asortimana.

Što se Siska tiče, imao sam prilike kupovati tamo i slažem se s kolegom Stimulansom - lijepo uređen prostor, ali dok te izmjere u "Varteksima" (nadaju se, jelte, da ćete se zaustaviti baš na njihovom katu), dok prođeš pozamašan broj stepenica (2. kat) i konačno zakoračiš u tropsku klimu - od znoja koji ti puni oči, prolazi te volja za kupovinom...

Ustaj OS-e, CD-ROM te zove!
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Krenem jučer u grad po tintu za printer. Automatski se uputih staroj trgovini, ali sam zaboravio kako je Vemil i našem gradići rekao zbogom. Ostala je stara trgovina koja je poslovala i prije nego je odlučila imati Vemila za partnera. Nije da mi je Vemil bio nešto posebno u Slatini, ali sam bio i više nego zadovoljan ljubaznim osobljem koje se godinama nije pokvarilo (barem ne prema meni) a i iz razloga što sam uvijek robu mogao provjeriti na jednostavnim i preglednim stranicama. Bio sam primoran pazariti tintu u drugoj domaćoj trgovini - nisam se mogao načuditi cijeni crne tinte od 99 kn te sam morao uzeti zamjensku, koja je btw primjetno lošija (o plavoj da i ne govorim). I sada ću morati kupavati takve stvari kod ovih lihvara jer se ne isplati ići negdje drugdje ili naručivati jer bi mi sa poštarinom tinta izašla još skuplje.

Očito Vemil nije bio zadovoljan sa prometom u Slatini. A kako i bi? Trgovinu su premjestili (nedugo nakon što su došli u Slatinu) iz malog lokala koji je nekako imao "toplinu" u nešto veći prostor gdje se kupac osjećao kao da je kročio u Lidl ili neku mesnicu (možda je tamo bila ribarnica dok sam bio nešto malđi, ne sjećam se više) - uglavnom fuj! za takav prostor. Tamo sam odlazio kako sam već rekao samo jer sam bio zadovoljan uslugom.

Eto, sad je naša virovitičko-podravska županija ostala bez ijedne veće trgovine pa nam ne gine plaćati poštarinu za svaku manju stvar koju naše domaće trgovine nemaju.

Cijena prava sitnica - 99 kn Cijena prava sitnica - 99 kn
They took our jobs!
Poruka je uređivana zadnji put čet 18.6.2009 12:32 (Stimulans).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Stara vijest, bio sam prije par dana, ponuda loša, usluga još gora.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Prestali su i Ve-mil i HGSpot biti informatički dućani od kada su počeli prodavati bijelu tehniku i ine prozvode..  Ipak je gazda firme najvažniji..

Odabrao Đelo Hadžiselimović, preveo Saša Kolka. tekst čitao Miljenko Kokot..
16 godina
franky kaže...

Stara vijest, bio sam prije par dana, ponuda loša, usluga još gora.

Kaj več si išo tam kupovat? I odma znaš da je usluga loša...lol... to tak ono zaključio si čisto iz svojih posebnih razloga.

17 godina
neaktivan

Ve-mil ...=?=

molim za pomoć,dakle prije godinu dana kupio sam u vemil centru -pula hd disc seagate 750gb,(grarancija još 2 g)koji je nestao sa ekrana i sve što je bilo na njemu... vemil se

"preuređuje" i niti se jedana centar ne javlja na telefon,naravno nigdje nema poruke ko i gdje uzima to i ino na popravak,zamjenu dok je pod garancijom, mada netko bi to morao uzeti, no kod nas kad netko "preuređuje" za ništa ne odogovara a kamoli za jedan pisljivi  disc.

citam na stranicama da se otvorio centar vrbani i sl.brod no broja telefona nema,"988" daje brojeve koji su na još uvijek službenim stranicama vemila naravno nitko se ne javlja ili linija u kvaru....nisam jedini koji je...no neću biti bezobrazan,  ima reklamaciju, zna li itko komu,gdje se obratiti.da li je netko uspio u tome...cak sam pokusao sa nekim dobavljacima no nitko bas tu seriju,taj broj nije prodao vemilu..mislim si....

hvala.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Poštovani,

Slican problem sa maticnom plocom kupljenom u Ve-mil Pula, mislim je dati na servis radi mrezne kartice,ima valjanu garanciju.Kontaktirao na mail : reklamacije@vemil.hr, u nastavku slijedi ono sto su mi odgovorili.

Reklamacije primamo u našem centralnom servisu u Zagrebu. Međutim momentalno imamo inventuru pa Vas molimo da na kontaktirate krajem idučeg tjedna kako bi Vam mogli objasniti proceduru oko zaprimanja reklamacija.
Prilokom reklamiranja uređaja molimo da priložite originalni jamstveni list, kopiju računa i kratki opis kvara.

Zahvaljujemo na razumjevanju.

Srdačan pozdrav,

Odjel reklamacije i servisa
T +385 1 3033-860

Na gore naveden broj se uredno nitko ne javlja :-)
17 godina
neaktivan

da,na taj broj-servis nitko ne odgovara,negje oko 10- ak dana se time zabavljam,isto to-slično mi je odgovoreno da imaju "inventuru" pa idući tjedan nek se javim...no tada se nitko ne javlja.

pitanje je, tko je to uvezao....na mome discu ne piše ništa-odnosno ne piše ime dobavljača??? i tako vrtimo se u krug,nitko ne želi preuzeti neispravnu robu...drugim riječima ko me-nas je...nisam se mogao suzdržati prostačenja,  nisam iz zagreba,a da jesam otišao bi im u servis i skinuo gumu  sa dostavnog vozila ako je već netko nije..i tražio šefa,mislim da bi brzo okupilo lijepo društvo ljudi sa potraživanjima ...da ostaje samo ogorčenost i izigranost...kad kupuješ med i mlijeko...

ps.možda ako netko ima vezu.... 

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice