Uvijek dovoljno USB-ova

poruka: 22
|
čitano: 3.064
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Uvijek dovoljno USB-ova".
17 godina
Uvijek dovoljno USB-ova

Zar im je toliko trebalo da se ovog sjete...

Moj PC  
14 0 hvala 0
17 godina
protjeran
RE: Uvijek dovoljno USB-ova
xxxxx kaže...

pa vec je sony ericsson napravio slicno sa njihovim punjacima 

znaci punjac ima isti utor ko slusalice pa je on prolazan tak da mozes slusat muziku na slusalice dok se on puni

http://companyofheroesonline.tumblr.com/
Poruka je uređivana zadnji put pon 22.3.2010 12:48 (hrvatskafarkasevec).
17 godina
Uvijek dovoljno USB-ova

E kad bi ovo zaživjelo, ali da... svi smo svjesni da će ovo vjerojatno biti tek prolazan bljesak Sramim se

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
Uvijek dovoljno USB-ova

Ovo je praktično jedino na laptopu. Na konektor je prevelik za na stolno računalo koje ima 4 porta 2+2 jedan kraj drugog. Povečava troškove izrade, a vjerojatno ima veći pad parformansi ulančana takva 4 kabela nego USB hub s 4 porta. Uz to je hub kompatibilan s postoječim kabelima, može se staviti na stol da bude na dohvat ruke. Ako treba dodatno napajanje, opet je hub s napajanjem bolje rješenje jer daje 4 ili više portova koji imaju napajanje, a ovo daje ili samo napajanje za jedan uređaj ili na izlaznom konektoru dopušta veću struju nego standard propisuje.

Bez obaveznog forsiranja ovo neće zaživjeti, a ako se bude forsiralo, biti će više korisnika koji će iskusiti mane neko prednosti.

U životu ne postoje pobjednici, samo preživjeli.

0 0 hvala 0
17 godina
hrvatskafarkasevec kaže...
xxxxx kaže...

pa vec je sony ericsson napravio slicno sa njihovim punjacima 

znaci punjac ima isti utor ko slusalice pa je on prolazan tak da mozes slusat muziku na slusalice dok se on puni

Znam za to, takav je bio punjač od mog k800

16 godina
protjeran
Uvijek dovoljno USB-ova
Ovo će funkcionirat samo na laptopima, a stolno nikako. Inače dobra ideja
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Toni93 kaže...
Ovo će funkcionirat samo na laptopima, a stolno nikako. Inače dobra ideja

Zasto ne bi na stolno? ja bi bez problema stavio na prednji usb utor...

18 godina
moderator
Uvijek dovoljno USB-ova

Okej, je praktično ako fali portova, no nije li glupo da ako hoćeš ištekati jedan uređaj, moraš ištekati i sve one koji su iza njega?

Domagoj

12 0 hvala 0
17 godina
Domagoj kaže...

Okej, je praktično ako fali portova, no nije li glupo da ako hoćeš ištekati jedan uređaj, moraš ištekati i sve one koji su iza njega?

Smijeh

A tko ima potrebe za spajanjem više od 4 USB-a? Nevinašce

Da se spoji USB, vanjski hard i miš opet ti ostane jedan slobodan Izlanuo se

16 godina
Uvijek dovoljno USB-ova

što li je bolje? ovo ili ovo

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Ivan M. kaže...
Domagoj kaže...

Smijeh

ma i da nije dovoljno, uvijek postoji usb hub sa 4 ili više portova tako da ovo kaj rade nije posebno nešto, ne kažem da nije loše, al opet nije nekakva senzacija...

Dompa
17 godina
neaktivan
Ivan M. kaže...
Domagoj kaže...

Smijeh

Meni... Tipkovnica, side tipkovnica, slusalice, miš, stick, vanjski hard, fotic itd.

Al tak i tak mi maticna ima dosta portova pa nije bed..

16 godina
Uvijek dovoljno USB-ova

predobra stvar za laptope,ionako imam samo 4 usb-a,a jedan koristim za miš,stavili su mi hdmi bolje da su stavili još jedan usb,što će mi hdmi ionako nije previše funkcionalan

isti dan otkaz i žuti
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Uvijek dovoljno USB-ova

Žice, žice, žice i za kraj još malo žica.

Davorka Ručević - Kasandra... forever :)

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Prva reakcija: pa to već ima Sony Ericsson! Baš kao što je već hrvatskafarkasevec napisao, to imaju na punjačima, i dobro je (ima par mana).
Ako ti je netko pomogao, stisni Hvala (ispod potpisa). ///// Od ponedjeljka do petka sam na: m.bug.hr
16 godina
neaktivan
Uvijek dovoljno USB-ova

LOL! Ustekam tri takva, jedan USB je wireless kartica, drugi USB DVB-T kartica i treci USB printer i zbog premale snage od toga nece radit niti jedna kartica :D

0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
Uvijek dovoljno USB-ova

Hm.. korisnost je upitna jer se gubi na snazi napajanja kad se spoji nekoliko USB uređaja Neodlučan

Lijep pozdrav ;)
Moj PC  
1 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
Uvijek dovoljno USB-ova

OK je za uređaje s vlastitim napajanjem (printeri, 3.5" eksterni diskovi, neki skeneri...). Za bus-powered uređaje nije nikako iskoristivo.

Could it be, nothing that you learned from ash and debris?

1 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
Uvijek dovoljno USB-ova

Napajanje se da sradit, a propusnost?:)

0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
Uvijek dovoljno USB-ova

Mislim da to ovisi o specifikaciji HUB-a (internog na ploči ili eksternog). Znam da podržava do 127 uređaja.

Could it be, nothing that you learned from ash and debris?

0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
Uvijek dovoljno USB-ova

USB podržava do 5 nivoa grananja (ukoliko to nisu USB 3.0 standardom promijenili), što znaći da na matičnoj na kojoj ovakav konektor blokira susjedne portove, zauzme 4 porta, a omogučuje spajanje 5 uređaja uz probleme s napajanjem i propusnošću. Tu postoji mogučnost dodatnog napajanja, ali to napajanje može napajati 1 uređaj, dok USB hub (po naški: koncentrator) s napajanjem napaja sve portove. Onda još imamo uređaje u obliku sticka (memorija, HSDPA modem, DVB-T prijamnik) kod kojih bi ovakav princip bio nepraktičan, pa moraju biti zadnji ili koristiti kabel koji ima jedan ovakav kraj (s napajanjem za sve uređaje osim memorije), a drugi standardni USB konektor u koji se spaja stick što bi na kraju imalo gotovo jednaku cijenu kao USB hub.

U životu ne postoje pobjednici, samo preživjeli.

0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
Domagoj kaže...

Ideš na kreativno spajanje Smijeh

USB utor na kompu -> tipkovnica -> miš -> printer -> skener -> USB HDD -> USB stick

Morate imati prioritete u životu Smijeh

A rifle is like a human. The stock is the skeleton, the scope is the eyes, the action is the brain, and the barrel is the heart. But you, the man behind the rifle, you are the soul.
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice