Uvertira za Computex

poruka: 6
|
čitano: 1.563
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Uvertira za Computex".
18 godina
neaktivan
Uvertira za Computex

U slučaju da ste proteklih par mjeseci proveli u pećini, vjerojatno ne znate da se radi o rješenju namijenjenom uparivanju različitih grafičkih kartica.

LOOOL

ovo ce bit super ,su maticne vec vani?zgodno bi bilo uzet jednu da probamo uparit 5970 i 480 xD heh

LASER FAN [url=http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=781378][img]http://valid.canardpc.com/cache/banner/781378.png[/img][/url]
Poruka je uređivana zadnji put uto 25.5.2010 19:04 (viper).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
RE: Uvertira za Computex
viper kaže...

U slučaju da ste proteklih par mjeseci proveli u pećini, vjerojatno ne znate da se radi o rješenju namijenjenom uparivanju različitih grafičkih kartica.

LOOOL

ovo ce bit super ,su maticne vec vani?zgodno bi bilo uzet jednu da probamo uparit 5970 i 480 xD heh

ili jednostavnije upariti dvije 5970 u cf...

to je napravljeno da ako npr imas staru grafu 8800gt, i kupis novu 5870 imas opet bolje od jedne 5870 a prodajom 8800gt ne bi dobio skoro nikakve pare...

16 godina
neaktivan
RE: Uvertira za Computex
lukavg kaže...
viper kaže...

LOOOL

ili jednostavnije upariti dvije 5970 u cf...

to je napravljeno da ako npr imas staru grafu 8800gt, i kupis novu 5870 imas opet bolje od jedne 5870 a prodajom 8800gt ne bi dobio skoro nikakve pare...

što bi meni taman odgovaralo....

Dompa
18 godina
protjeran
Uvertira za Computex

koja recesija

josh uvijek

vidi se :(

zelim,hocu,mogu al neam koga

0 0 hvala 0
18 godina
Uvertira za Computex

S moje se strane uvjerljivo više čeka E3 2010.

Iako me naravno zanima i hardveraj

Tako funkcionira Formula 1 - rekao je kolumbijski vozač
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
Uvertira za Computex

Nije SB 710 nego SB 810...

Vjerojatno mu se žurilo ......Op.p

HE..
Moj PC  
0 0 hvala 0