Ovo je već puno bolje, sada zaslužuje onaj PRO dio u nazivu!
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Eh još kad bi stavilli i usb 3.0 i izdali podršku za TRIM funkciju za ssd diskove pa odmah bi kupio 
Eh još kad bi stavilli i usb 3.0 i izdali podršku za TRIM funkciju za ssd diskove pa odmah bi kupio 
usb 3 je i intel nakvio tek za 2011?? ne kuzim sta je sa time... izdan, ali svi novi modeli laptopa (i maticnih za desktope) dolaze bez toga...
a za trim sam vec jednom pisao na forumu... ne kuzim zasto ne stave u same kontrolere.. ovako je glupo, neki diskovi imaju trim funkciju, ali samo za win platformu?? a sta je sa linux/solaris/bsd/apple??
ima bootcamp za osx pa stavimo sedmicu i problem riješen!
Meni je graficka preslaba, kad bi barem to pojacali.
ne treba ti, ako nije za igranje...ako je za igranje ne preporuchujem ti maca da uzimash
ne treba ti, ako nije za igranje...ako je za igranje ne preporuchujem ti maca da uzimash
Ja bih se povremeno i poigrao, zasto ne?
a sad vidi šta ti je prioritet...ako ti je igranje vechi prioritet od audio, video, photo editiranja i ostalih malo zahtjevnijih poslova, ne bi ti preporuchia mac...a dobro mosh instalirat bootcampom windowse pa tamo igrat, jer modernije igre su duplo sporije nego na windowsima sa istom konfiguracijom...
a sad vidi šta ti je prioritet...ako ti je igranje vechi prioritet od audio, video, photo editiranja i ostalih malo zahtjevnijih poslova, ne bi ti preporuchia mac...a dobro mosh instalirat bootcampom windowse pa tamo igrat, jer modernije igre su duplo sporije nego na windowsima sa istom konfiguracijom...
Ja vec imam Maca, ali bih se povremeno poigrao na BootCampu, medjutim graficka je stvarno preslaba.
Ja vec imam Maca, ali bih se povremeno poigrao na BootCampu, medjutim graficka je stvarno preslaba.
Lijepo ti sebi izaberi oces bit sminker ili gamer. Ako imas novaca mozes i jedno i drugo, samo ces dobit jos neke epitete kad te ljudi vide sa 2 laptopa :)
Salu na stranu, za sta koristis Maca?
Lijepo ti sebi izaberi oces bit sminker ili gamer. Ako imas novaca mozes i jedno i drugo, samo ces dobit jos neke epitete kad te ljudi vide sa 2 laptopa :)
Salu na stranu, za sta koristis Maca?
Ma za sve. Od Weba (Dreamweaver), SQL baze (Navicat), Photoshopa, pa do posla (Excel, Word) i torrenta (Vuze). Vrlo rijetko se igram, ali bih ponekad si bacio neku igru, a eto, graficka preslaba :-(.
Offtopic: Što je Dreamweaver?
Adobe Dreamweaver, alat za izradu web stranica.