Uskoro snažniji MacBook Pro

poruka: 12
|
čitano: 3.224
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Uskoro snažniji MacBook Pro".
16 godina
neaktivan

Ovo je već puno bolje, sada zaslužuje onaj PRO dio u nazivu!

www.val.hr
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran

Eh još kad bi stavilli i usb 3.0 i izdali podršku za TRIM funkciju za ssd diskove pa odmah bi kupio Smijeh

1 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
RE: Uskoro snažniji MacBook Pro
Lex Luthor kaže...

Eh još kad bi stavilli i usb 3.0 i izdali podršku za TRIM funkciju za ssd diskove pa odmah bi kupio Smijeh

usb 3 je i intel nakvio tek za 2011?? ne kuzim sta je sa time... izdan, ali svi novi modeli laptopa (i maticnih za desktope) dolaze bez toga...

a za trim sam vec jednom pisao na forumu... ne kuzim zasto ne stave u same kontrolere.. ovako je glupo, neki diskovi imaju trim funkciju, ali samo za win platformu?? a sta je sa linux/solaris/bsd/apple??

17 godina

ima bootcamp za osx pa stavimo sedmicu i problem riješen!Nevinašce 

Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan

Meni je graficka preslaba, kad bi barem to pojacali.

1 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
virtualAThome kaže...

ne treba ti, ako nije za igranje...ako je za igranje ne preporuchujem ti maca da uzimash

18 godina
neaktivan
Thog kaže...
virtualAThome kaže...

ne treba ti, ako nije za igranje...ako je za igranje ne preporuchujem ti maca da uzimash

Ja bih se povremeno i poigrao, zasto ne?

18 godina
neaktivan

a sad vidi šta ti je prioritet...ako ti je igranje vechi prioritet od audio, video, photo editiranja i ostalih malo zahtjevnijih poslova, ne bi ti preporuchia mac...a dobro mosh instalirat bootcampom windowse pa tamo igrat, jer modernije igre su duplo sporije nego na windowsima sa istom konfiguracijom...

0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
Thog kaže...

a sad vidi šta ti je prioritet...ako ti je igranje vechi prioritet od audio, video, photo editiranja i ostalih malo zahtjevnijih poslova, ne bi ti preporuchia mac...a dobro mosh instalirat bootcampom windowse pa tamo igrat, jer modernije igre su duplo sporije nego na windowsima sa istom konfiguracijom...

Ja vec imam Maca, ali bih se povremeno poigrao na BootCampu, medjutim graficka je stvarno preslaba.

16 godina
protjeran
virtualAThome kaže...
Thog kaže...

Ja vec imam Maca, ali bih se povremeno poigrao na BootCampu, medjutim graficka je stvarno preslaba.

Lijepo ti sebi izaberi oces bit sminker ili gamer. Ako imas novaca mozes i jedno i drugo, samo ces dobit jos neke epitete kad te ljudi vide sa 2 laptopa :)

Salu na stranu, za sta koristis Maca?

18 godina
neaktivan
surki kaže...

Lijepo ti sebi izaberi oces bit sminker ili gamer. Ako imas novaca mozes i jedno i drugo, samo ces dobit jos neke epitete kad te ljudi vide sa 2 laptopa :)

Salu na stranu, za sta koristis Maca?

Ma za sve. Od Weba (Dreamweaver), SQL baze (Navicat), Photoshopa, pa do posla (Excel, Word) i torrenta (Vuze). Vrlo rijetko se igram, ali bih ponekad si bacio neku igru, a eto, graficka preslaba :-(.

18 godina
neaktivan
Alex55 kaže...

Offtopic: Što je Dreamweaver?

Adobe Dreamweaver, alat za izradu web stranica.

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice