USB3.0 postaje eSATA

poruka: 10
|
čitano: 4.397
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "USB3.0 postaje eSATA".
17 godina
USB3.0 postaje eSATA

wouuu...

-a brzina je mjerena kako?

-radi li na USB-2.0?

-samo 30$?

Zašto eSATA, mislim, jel ima i SATA adapter? itd..

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
USB3.0 postaje eSATA
Prakticno
lijepo li je Hrvat biti,majko hvala ti
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
USB3.0 postaje eSATA
Još jedan naslov dostojan Jutarnjeg.
Big wheel keep on turning, Proud Mary keep on burning, Trolling, trolling, trolling on the river.

1 0 hvala 0
18 godina
RE: USB3.0 postaje eSATA
ihush kaže...

wouuu...

-radi li na USB-2.0?

-samo 30$?

A ono, teško je bilo odguglat? Mada, bilo bi bolje kada bi u vijesti postojao link na uređaj.

http://www.newertech.com/products/esatatousb3.php

Sve je jasno čak i na prvo čitanje. Vanjski HDD diskovi koji imaju eSATA priključak se preko ovog uređaja mogu spojiti na USB 3.0 portove na računalu, što omogućava visoke brzine prijenosa podataka i korisno je ako nemaš eSATA port.

I thought my Uncle Tommy was wearing black socks, but when I looked at them closely, they were just very, very, very, very, very, very, very, very, very dark blue.
15 godina
protjeran
USB3.0 postaje eSATA

Ja imam 2 eSata porta al nemam USB 3 i trebao bih adapter kojim bi npr Usb3 flash stick mogao ubosti u eSata {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Father_Dougal kaže...
ihush kaže...

wouuu...

-radi li na USB-2.0?

-samo 30$?

A ono, teško je bilo odguglat? Mada, bilo bi bolje kada bi u vijesti postojao link na uređaj.

http://www.newertech.com/products/esatatousb3.php

Sve je jasno čak i na prvo čitanje. Vanjski HDD diskovi koji imaju eSATA priključak se preko ovog uređaja mogu spojiti na USB 3.0 portove na računalu, što omogućava visoke brzine prijenosa podataka i korisno je ako nemaš eSATA port.

-ma da (oče), naravno.. ali smisao vijesti je -da se mora googlati? ili da nam da koliko-toliko potpunu, provjerenu informaciju?  i/ili kao u tvom primjeru link barem na izvor.

-uz ostala potpitanja, koja ostaju otvorena... kao spomenuta brzina, po SATA-1 nedostižna (ček out što piše u spec..).

Kao što sam postavio pitanje, za USB-2.0, na linku je vidljivo da je podržan (btw, hvala z alink). -jer je to važan podatak.

-kao što neko več reče... kao jutarnji.

btw, eSATA-SATA bricket košta cca 10kn ili uz MBO, radi punom brzinom i bez USB-3.0 kontrolera, pa nije ni isplativo dati30$=kod nas?... itd.

17 godina
neaktivan
USB3.0 postaje eSATA

Korisno

0 0 hvala 0
18 godina
ihush kaže...

-ma da (oče), naravno.. ali smisao vijesti je -da se mora googlati? ili da nam da koliko-toliko potpunu, provjerenu informaciju?  i/ili kao u tvom primjeru link barem na izvor.

-uz ostala potpitanja, koja ostaju otvorena... kao spomenuta brzina, po SATA-1 nedostižna (ček out što piše u spec..).

Kao što sam postavio pitanje, za USB-2.0, na linku je vidljivo da je podržan (btw, hvala z alink). -jer je to važan podatak.

-kao što neko več reče... kao jutarnji.

btw, eSATA-SATA bricket košta cca 10kn ili uz MBO, radi punom brzinom i bez USB-3.0 kontrolera, pa nije ni isplativo dati30$=kod nas?... itd.

A to ti je korisno za nekog ko ima laptop a hoće priključiti vanjski sata disk... njemu ne pomaže kablić :)

17 godina
Gnjavator kaže...
..

A to ti je korisno za nekog ko ima laptop a hoće priključiti vanjski sata disk... njemu ne pomaže kablić :)

točno.. (ipak dodatak 'ali')

-ali, koji je smisao USB-3.0? -brzina?

-dali se i do sad mogao spojiti ext.usb.disk, flash disk itd? dali je razlika samo u novom-USB-3.0 i time povezanoj brzini?

- ... ako se o toj (jedinoj bitnoj-različitoj) 'sitnici' nedaju info, čemu vijest. Točnije napisano je 200+MB/s ... kako? kad je u opisu na str. proizvođača =SATA1=150...

tako da ako je važna brzina, kablić je direktan.

btw. imaju i notebookovi eSATA, pa je to (za većinu) suvišno. USB je ipak praktičniji-univerzalniji.

Sasvim kontra, čemu uopće adapter, pogotovo eSATA (ja bi radije SATA) da mogu direktno priključiti HDD za kopiranje...

itd. itd..

18 godina
ihush kaže...

točno.. (ipak dodatak 'ali')

-ali, koji je smisao USB-3.0? -brzina?

-dali se i do sad mogao spojiti ext.usb.disk, flash disk itd? dali je razlika samo u novom-USB-3.0 i time povezanoj brzini?

- ... ako se o toj (jedinoj bitnoj-različitoj) 'sitnici' nedaju info, čemu vijest. Točnije napisano je 200+MB/s ... kako? kad je u opisu na str. proizvođača =SATA1=150...

Ti ne razumiješ tehnologiju?

Recimo, imaš eSATA+USB2 vanjski disk. Kupio si laptop koji nema eSATA, ali ima USB 3.0. Zašto se mučiti sa prijenosom podataka od 30 MB/sec kada možeš imati punu brzinu SATA diska, 70-120 MB/sec (ovisno o disku) ili više, ako je u pitanju SSD disk u kućištu - za neš sitno dolara.

Ako ti ne treba, a ti preskoči :)

I thought my Uncle Tommy was wearing black socks, but when I looked at them closely, they were just very, very, very, very, very, very, very, very, very dark blue.
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice