Upravljanje datotekama u Windowsu 8

poruka: 21
|
čitano: 3.466
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Upravljanje datotekama u Windowsu 8".
17 godina
neaktivan

Uzalud im to sve ako opet nabiju cijenu windowsa 1000-1500 kn

10 3 hvala 0
16 godina
neaktivan
Re: Upravljanje datotekama u Windowsu 8
zvgrcman kaže...

Uzalud im to sve ako opet nabiju cijenu windowsa 1000-1500 kn

s obzirom da ćeš Windowse koristiti najmanje 5 godina cijena i nije visoka.

Uostalom, uvijek možeš preći na Linux, pa onda provjeri da li je tako puno dati 1000kn za Windowse :-)

Z-Admin Small Business CMS for ASP.NET - http://www.z-admin.com
17 godina

Čuj sad kraj veljače a rekli su vrlo uskoro. Negoo ne znam za vas ali meni je WDP (ili za narod W8) nativni i jedini OS kojeg imam.. i u zadnjih 7 dana nikako se ne ruši.. tako da ne znam u čemu je bio problem da li u samim Windowsima ili u AMD-ovim drajverima za grafičku.

Uglavnom, veselite se narodi.

Pozz svima.

Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina

Uzalud im sve to ako će silovati sve usere sa Metroom {#}. Ako će to biti obavezno, a ne dodatna funkcionalnost nema Win8 kod mene...

Moj PC  
3 0 hvala 0
18 godina
neaktivan

Ma metro je samo novi start menu + full screen aplikacije (nešto slično je dobio i Mac OSX u zadnjoj verziji), ne moraš se bojati toga. I dalje imaš desktop i desktop aplikacije na koje si se navikao.

Poruka je uređivana zadnji put sri 1.2.2012 11:46 (martin).
17 godina
neaktivan
Envy kaže...

Čuj sad kraj veljače a rekli su vrlo uskoro. Negoo ne znam za vas ali meni je WDP (ili za narod W8) nativni i jedini OS kojeg imam.. i u zadnjih 7 dana nikako se ne ruši.. tako da ne znam u čemu je bio problem da li u samim Windowsima ili u AMD-ovim drajverima za grafičku.

Zadnjih sedam dana??? Stavarno ,dugo ti se drži ,svaka čast! {#}

If it ain't broken, you're not working hard enough ...
18 godina
kizo2703 kaže...
Envy kaže...

To sve ovisi kakav je user, Znam ljude kojima se windowsi nikad nisu srusili, ni XP. Zasto? Zato kaj pogledaju mail, odigraju flash igru i gasi. Opet, nekima se rusi 2 puta dnevno jer poskidaju chudesa, povlecu 50 virusa, AV vristi od njih, crekiranja bla bla...

Cure su lude kad se zaljubljuju u naš muške,dlakva smrdljiva stvorenja.Ja da sam cura\žena bio bi največa lezbača na svijetu. (c) QFlash
17 godina
kizo2703 kaže...
Envy kaže...

Moj računar se nikad ne gasi.. Nikad. W8 se rušio jednom u dva dana (prosjek) i uvijek je bilo 'neočekivana kernel mod zamka', gotovo sam siguran da ATI ne radi kako treba.

I u zadnjih sedam dana ne ruši se. Nikako. {#}

17 godina
neaktivan

Neka kupe (ili naprave kopiju) total commandera i dodaju ga u windowse !

Produktivnost bi skocila 3x...

Moj PC  
5 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Isprobao sam i ja win8 u dualbootu,samo reda radi.Metro me užasno živcira(vjerovatno zato što sam navikao na CLI).Iako se može isključiti,bilo bi mi draže da ga nema.Cjelo sučelje kao da je napravljeno za penzionere i dječurliju od 7-8 godina koji se prvi put susreću sa računalom,a ne za nas

ako sam ti ikako pomagao,stisni hvala\\\\\\\\\\\\http://life-is-hard.co.cc

0 0 hvala 0
17 godina

"treća oštećena datoteka neće spriječiti 937 slika da se prebace na eksterni disk, nego će poruku o problemu prijaviti tek na kraju, kada kopiranje završi. Ponekad greškom pokrenemo kopiranje starijih datoteka istog, ali i sličnog imena, što će Windows 8 prepoznati i unaprijed provjeriti ime, veličinu i vrijeme posljednje modifikacije, kako bi utvrdio radi li se o istoj ili novijoj datoteci."

Alelujaaaa jbt!!!

Dugi niz godina sam se pitao koji im je vrag, nemoguce da se toga nisu mogli prije sjetiti (boldano), a sto se tice metro-a ccc, totalno neprivlacno.....

Ne stavljajte ruku u ventilator dok ventilator radi. Upozorenje na klimatizacijskom uređaju
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Mislim da cu preskociti Windows 8 kao sto sam Vistu.

Za sad dobro sluzi Windows 7 i ne vidim nista spektakularno na 8 da bi preso. Vise mi se cini da je Tablet OS nego za PC.

;)

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

super je ovo dijalog za kopiranje datoteka{#}

With great power comes great responsibility.

0 0 hvala 0
14 godina
odjavljen

a sta je sa tabovima ?

pa kolko pametan moras bit da skuzis kolko je to korisno ? drugi to kuze odavno samo microsoft ne... 

i sa ovim promjenama dosta zaostaje za gnome i ostalima

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Meni smeta kada kopiram iz nekog foldera nešto u drugi folder gdje ima ista ta datoteka a neće da zadrži obje.. Svidjalo mi se u 7 da ako kopiraš obje dobiješ samo na kraju u zagradi bropjeve (1), (2) ili zavisi koliko kopija imaš.. to je izbačeno u WDP-u, iskreno se nadam da će to vratiti.

Hoćemo li se opet smijati.. Ajmo. {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

revolucija u sljedecim windowsima ce biti mogucnost vraćanja ikona na prosli polozaj ako se nekim slucajem izmijesaju (instalacija drivera za graficku)...

EDIT: ili ce mozda i preskociti sljedece izdanje

Poruka je uređivana zadnji put sri 1.2.2012 17:36 (Idealist).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Idealist kaže...

revolucija u sljedecim windowsima ce biti mogucnost vraćanja ikona na prosli polozaj ako se nekim slucajem izmijesaju (instalacija drivera za graficku)...

EDIT: ili ce mozda i preskociti sljedece izdanje

:-))))

Z-Admin Small Business CMS for ASP.NET - http://www.z-admin.com
18 godina
lovac82 kaže...

"treća oštećena datoteka neće spriječiti 937 slika da se prebace na eksterni disk, nego će poruku o problemu prijaviti tek na kraju, kada kopiranje završi. Ponekad greškom pokrenemo kopiranje starijih datoteka istog, ali i sličnog imena, što će Windows 8 prepoznati i unaprijed provjeriti ime, veličinu i vrijeme posljednje modifikacije, kako bi utvrdio radi li se o istoj ili novijoj datoteci."

Alelujaaaa jbt!!!

Dugi niz godina sam se pitao koji im je vrag, nemoguce da se toga nisu mogli prije sjetiti (boldano), a sto se tice metro-a ccc, totalno neprivlacno.....

je, to je ok, no ako pokreneš kopiranje s par različitih lokacija istovremeno, nadam se da će složiti neki red kopiranja kojem će se eventualno moći odrediti prioritet i stanje (pauziranje) pojedinih kopiranja.

14 godina
protjeran

Znači nema više TeraCopy :)

16 godina
neaktivan

Svi se bunite nesto. Pa kako vas zadovoljit uostalom imate Win7 koji savršen i ja nisam vidio error otkako sam ga ins prije 2 godine to je prvi takav Windows i na tome im čestitam samo pali i radi sta trebas. A Windows 8 ko hoce ce ga koristi tko nece nemora i to je to. 85% ako ne i vise vas koristi kopije cast izuzecima.

1 1 hvala 0
14 godina
neaktivan
upitnik
da li je moguce taj file manager instalirati u windows 7?

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice