Uzalud im to sve ako opet nabiju cijenu windowsa 1000-1500 kn
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Uzalud im to sve ako opet nabiju cijenu windowsa 1000-1500 kn
s obzirom da ćeš Windowse koristiti najmanje 5 godina cijena i nije visoka.
Uostalom, uvijek možeš preći na Linux, pa onda provjeri da li je tako puno dati 1000kn za Windowse :-)
Čuj sad kraj veljače a rekli su vrlo uskoro. Negoo ne znam za vas ali meni je WDP (ili za narod W8) nativni i jedini OS kojeg imam.. i u zadnjih 7 dana nikako se ne ruši.. tako da ne znam u čemu je bio problem da li u samim Windowsima ili u AMD-ovim drajverima za grafičku.
Uglavnom, veselite se narodi.
Pozz svima.
Uzalud im sve to ako će silovati sve usere sa Metroom
. Ako će to biti obavezno, a ne dodatna funkcionalnost nema Win8 kod mene...
Ma metro je samo novi start menu + full screen aplikacije (nešto slično je dobio i Mac OSX u zadnjoj verziji), ne moraš se bojati toga. I dalje imaš desktop i desktop aplikacije na koje si se navikao.
Čuj sad kraj veljače a rekli su vrlo uskoro. Negoo ne znam za vas ali meni je WDP (ili za narod W8) nativni i jedini OS kojeg imam.. i u zadnjih 7 dana nikako se ne ruši.. tako da ne znam u čemu je bio problem da li u samim Windowsima ili u AMD-ovim drajverima za grafičku.
Zadnjih sedam dana??? Stavarno ,dugo ti se drži ,svaka čast! 
To sve ovisi kakav je user, Znam ljude kojima se windowsi nikad nisu srusili, ni XP. Zasto? Zato kaj pogledaju mail, odigraju flash igru i gasi. Opet, nekima se rusi 2 puta dnevno jer poskidaju chudesa, povlecu 50 virusa, AV vristi od njih, crekiranja bla bla...
Moj računar se nikad ne gasi.. Nikad. W8 se rušio jednom u dva dana (prosjek) i uvijek je bilo 'neočekivana kernel mod zamka', gotovo sam siguran da ATI ne radi kako treba.
I u zadnjih sedam dana ne ruši se. Nikako. 
Neka kupe (ili naprave kopiju) total commandera i dodaju ga u windowse !
Produktivnost bi skocila 3x...
Isprobao sam i ja win8 u dualbootu,samo reda radi.Metro me užasno živcira(vjerovatno zato što sam navikao na CLI).Iako se može isključiti,bilo bi mi draže da ga nema.Cjelo sučelje kao da je napravljeno za penzionere i dječurliju od 7-8 godina koji se prvi put susreću sa računalom,a ne za nas
"treća oštećena datoteka neće spriječiti 937 slika da se prebace na eksterni disk, nego će poruku o problemu prijaviti tek na kraju, kada kopiranje završi. Ponekad greškom pokrenemo kopiranje starijih datoteka istog, ali i sličnog imena, što će Windows 8 prepoznati i unaprijed provjeriti ime, veličinu i vrijeme posljednje modifikacije, kako bi utvrdio radi li se o istoj ili novijoj datoteci."
Alelujaaaa jbt!!!
Dugi niz godina sam se pitao koji im je vrag, nemoguce da se toga nisu mogli prije sjetiti (boldano), a sto se tice metro-a ccc, totalno neprivlacno.....
Mislim da cu preskociti Windows 8 kao sto sam Vistu.
Za sad dobro sluzi Windows 7 i ne vidim nista spektakularno na 8 da bi preso. Vise mi se cini da je Tablet OS nego za PC.
;)
super je ovo dijalog za kopiranje datoteka
a sta je sa tabovima ?
pa kolko pametan moras bit da skuzis kolko je to korisno ? drugi to kuze odavno samo microsoft ne...
i sa ovim promjenama dosta zaostaje za gnome i ostalima
Meni smeta kada kopiram iz nekog foldera nešto u drugi folder gdje ima ista ta datoteka a neće da zadrži obje.. Svidjalo mi se u 7 da ako kopiraš obje dobiješ samo na kraju u zagradi bropjeve (1), (2) ili zavisi koliko kopija imaš.. to je izbačeno u WDP-u, iskreno se nadam da će to vratiti.
Hoćemo li se opet smijati.. Ajmo. 
revolucija u sljedecim windowsima ce biti mogucnost vraćanja ikona na prosli polozaj ako se nekim slucajem izmijesaju (instalacija drivera za graficku)...
EDIT: ili ce mozda i preskociti sljedece izdanje
revolucija u sljedecim windowsima ce biti mogucnost vraćanja ikona na prosli polozaj ako se nekim slucajem izmijesaju (instalacija drivera za graficku)...
EDIT: ili ce mozda i preskociti sljedece izdanje
:-))))
"treća oštećena datoteka neće spriječiti 937 slika da se prebace na eksterni disk, nego će poruku o problemu prijaviti tek na kraju, kada kopiranje završi. Ponekad greškom pokrenemo kopiranje starijih datoteka istog, ali i sličnog imena, što će Windows 8 prepoznati i unaprijed provjeriti ime, veličinu i vrijeme posljednje modifikacije, kako bi utvrdio radi li se o istoj ili novijoj datoteci."
Alelujaaaa jbt!!!
Dugi niz godina sam se pitao koji im je vrag, nemoguce da se toga nisu mogli prije sjetiti (boldano), a sto se tice metro-a ccc, totalno neprivlacno.....
je, to je ok, no ako pokreneš kopiranje s par različitih lokacija istovremeno, nadam se da će složiti neki red kopiranja kojem će se eventualno moći odrediti prioritet i stanje (pauziranje) pojedinih kopiranja.
Znači nema više TeraCopy :)
Svi se bunite nesto. Pa kako vas zadovoljit uostalom imate Win7 koji savršen i ja nisam vidio error otkako sam ga ins prije 2 godine to je prvi takav Windows i na tome im čestitam samo pali i radi sta trebas. A Windows 8 ko hoce ce ga koristi tko nece nemora i to je to. 85% ako ne i vise vas koristi kopije cast izuzecima.