Unreal Engine 3 na iPhoneu

poruka: 36
|
čitano: 6.702
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Unreal Engine 3 na iPhoneu".
17 godina
neaktivan
RE: Unreal Engine 3 na iPhoneu
Stoja kaže...
infinityzg kaže...

Sve se to moze lako igrati s ovakvim rjesenjem: http://www.zodttd.com/wp/2009/11/wiimote-demonstration-video-with-mame4iphone/

I radi se na verziji za PS3 kontroler :)

I sad mi reci kako ćeš ti to koristit u pokretu? Ili dok sjediš na stanici i čekaš bus/tramvaj? što ćeš reć ljudima "aj dignite se da mogu stavit iphone na klupicu" i onda izvadiš kontroler i igraš i dok igraš, neki mulac samo projuri i mazne ti mob...za ovo ti treba 3 ruke minimalno da biš mogao sam koristit, a kad sam kući, onda rađe da se igram na wii-u ili kompu ili nbilo čem drugom na velikom ekranu...

U pokretu? Kaj ti igras u pokretu i ne gledas kud hodas? :D Salim se. Znam na kaj mislis. Da, to je tako nezgodno, ali zamisli proizvodjace da pocnu izbacivat, a na ebayu vec imas, male bluetooth kontrolere. Mozda se netko od njih sjesti i napravi normalan bluetooth kontroler sa integriranim drzacem za ajfon. Kako god da bilo, sa svim gabaritima, jos uvijek moze biti manje od PSPa ili DS konzole.

A ovo kad si kod kuce, onda da. Ja imam PS3 doma i igram doma na njemu igre. Kad sam vani, dosadno mi je, u tramu npr. onda igram na iphoneu da mi se malo skrati vrijeme. Uostalom, zato se i zovu prijenosne konzole.

16 godina
neaktivan
epic kaže...
 pa ne trebas igrat na stanici tako nego obicno, zato kad dodjes u skolu, ajfon na stol i deri ;)

ja sam možda mrvicu staromodan (nisam na fejsu, nemam ixxx, nisam ljubitelj opensource os-a........) al kaj nije poanta odlaska u školu nešto drugo a ne igranje on mobu/psp/netbooku?

kod mene normalno radi.....
17 godina
protjeran
cekpi kaže...
epic kaže...
 pa ne trebas igrat na stanici tako nego obicno, zato kad dodjes u skolu, ajfon na stol i deri ;)

ja sam možda mrvicu staromodan (nisam na fejsu, nemam ixxx, nisam ljubitelj opensource os-a........) al kaj nije poanta odlaska u školu nešto drugo a ne igranje on mobu/psp/netbooku?

ako ti pratis povijest onda stvarno nemam sto reci, ili jos gore biologiju

You Pigs Probably Won't Get The Message I Write You, Cuz The Industry Is Racist, Mother Fuckers Just Like You.
17 godina
cekpi kaže...

I ja se slažem sa tim, a što ako imaš rupu u satu, ili iz nekog premeta imaš sve 5 pa ti ga se neda slušat? Ili ti je već ocjena zaključena pa moraš bit na satu samo da te ne zapiše. Meni je onda besplatni bug online na mobu dušu daoNevinašce

18 godina
Unreal Engine 3 na iPhoneu

Da je bar bilo BOLa kad sam ja iso u skolu. :(

- Psiho246
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
epic kaže...
cekpi kaže...
epic kaže...

ako ti pratis povijest onda stvarno nemam sto reci, ili jos gore biologiju

historia est magistra vitae ;)

kod mene normalno radi.....
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice