Učenje programiranja uz „Sat kodiranja“

poruka: 5
|
čitano: 1.416
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Učenje programiranja uz „Sat kodiranja“".
11 godina
protjeran

Dobro za djecu, da se upoznaju sa ovom plemenitom što prije.

Al' nisam znao da se Remi kuži u programiranje??

Završila je jezike, te je od underground rap, otišla u neki pop sa svojim kolegom Shotom.

Čini se da je njezina uloga u ovom projektu, animirajuća.

Panzerkampfwagen.Unatoč svemu - Dinamo Zagreb.
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina

a mi odrasli i dalje smrdimo

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
protjeran
Re: Učenje programiranja uz „Sat kodiranja“

Hm, al' to kaj ta djeca uče sve je bazično....to možeš naučiti i sam.

Kompleksnije stvari nitko ti ne bude predavao džaba, ak' mislim na onako školski način.

Programiranje se ionako najviše mora samostalno raditi da bi se nešto naučilo.

Panzerkampfwagen.Unatoč svemu - Dinamo Zagreb.
16 godina
neaktivan
Mislim da mi "odrasli" sam kod kao i programiranje ipak razumijemo na jedan drugaciji nacin i bilo bi zalosno da ti treba takav pristup ucenju.
Uostalom, osnove (a i vise od toga) uvijek mozes nauciti sam kod kuce (ako te naravno zanima neki od jezika).

Ne znam kako stojimo trenutno s tecajevima, ali vjerujem da se uvijek nesto moze naci.
Jedino je pitanje koliko mozes tamo nauciti s obzirom na trajanje odredenog tecaja, no smatram da je tecaj uvijek korisna investicija.

Drago mi je da se klinci od malih nogu i kroz igru uce osnovama programiranja (ne znam koliko mogu shvatiti od svega toga, ali bar da ih se zainteresira za nesto korisno i da vide kako racunalo ne sluzi samo za Facebook i igre).

First they ignore you... Then they laught at you... Then they fight you... Then you win... Mohandas Gandhi
Moj PC  
2 0 hvala 0
10 godina
odjavljen
PzKpfw kaže...

Al' nisam znao da se Remi kuži u programiranje??

Svatko se od sudionika ove teme u programiranje razumije dovoljno da može pomagati klincima pri korištenju ove internetske aplikacije. Čak i ja. :)

PzKpfw kaže...

Hm, al' to kaj ta djeca uče sve je bazično....to možeš naučiti i sam.

Omašio si celu poentu, rekli bi Srbi, braća naša svagdašnja, svagdanja, svakodnevna i svakidašnja. Na stranu jezične pizdarije, ovdje je cilj promijeniti dječje shvaćanje računala kao sredstva koje je sposobno samo za pregledavanje Facebooka i YouTubea. Ovim su projektom klinci dobili odista malo informacija, ali informacija koje su jako vrijedne kako bi počeli istraživati i baviti se produktivnim i korisnim stvarima za njih i zajednicu. Višestruko korisnim, zapravo.

Znaš kako kažu za internet – muškarci su muškarci, žene su također muškarci, a klinci su tajni agenti. – Lastan, travanj 2010.
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice