Top 5 najboljih printera u 2017. godini

poruka: 6
|
čitano: 2.465
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Top 5 najboljih printera u 2017. godini".
10 godina
neaktivan
Jedno malo pitanje:
Kako mogu da znam koji injet printer moze precizno da povlaci papir i smjesti sliku koju printam tacno na papir gdje ja zelim. Npr postavim da je od ruba 2cm a on isprinta par milimetara vise ili manje. Hvala

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Epson,Brother...de nek me netko zvizne lopatom.Gdje je  Canon?

Svaka akcija ima svoju reakciju.
Moj PC  
0 1 hvala 0
13 godina
neaktivan
Re: Top 5 najboljih printera u 2017. godini

Po default-u to rade HPovi printeri...imaš programe  što do ijaš uz sam printer za takve stvari i poslove.Ako ne na CDu,službena stranica.

Svaka akcija ima svoju reakciju.
14 godina
.jpg kaže...
Jedno malo pitanje:
Kako mogu da znam koji injet printer moze precizno da povlaci papir i smjesti sliku koju printam tacno na papir gdje ja zelim. Npr postavim da je od ruba 2cm a on isprinta par milimetara vise ili manje. Hvala

To sam radio na ink jet printerima prije 10-15 godina, i svima sam u milimetar mogao podesiti gdje će printati. Čudno ako današnji printeri to ne mogu.

Jesi točno stavio papir, zategnuo ga držačima, pravilno podesio papir u softveru..?

Battlelog: [G] CyberDemonVZ
15 godina
Profesionalno se bavim servisom i prodajom biroopreme.Radimo više brendova. Svaki put kad napišete recenzije printera ili mf uređaja , pogotovo u štampanom izdanju nakon toga kad dolazi idući broj razmišljam da li da ga uopšte kupim. Recenzije su totalno promašene jer mešajte kruške i jabuke. Zato u materiji u kojoj nisam jak i ostale recenzije od tada gledam i kao vrstu reklame, a ne kao činjenicu. Još u meni ima optimizma i mislim da ste u ovom segmentu slabiji pa se podvuče greška. Ipak ostaje gorak ukus kad recimo trebam da kupim tv koji ste vi dobro ocijenili. Iz dosadašnjeg iskustava želim reći da svaki Brend u svojoj gami proizvoda ima jako loših i dobrih uređaja. Tako da bi se trebali raspitati za stvarni kvalitet uređaja. Svjestan sam da je članak preuzet. Ali to ne mjenja stvar jer korisnik koji kupi neke od navedenih uređaja biće u najmanju ruku razočarani.
Moj PC  
2 0 hvala 1
10 godina
neaktivan
Ma sve to sto si nabrojao, i onda printam na one strane papira (glossy papir) i hocu da iskinem te vidim da bjezi slika bar 2mm po obe ose :(
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice