super, znači za ~desetljeće imamo to i u hrv
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
super, znači za ~desetljeće imamo to i u hrv
60-100mb/ps wao, mislim to je stvarno previse, kladim se da ce napraviti uTorrent za novi Iphone 4g pa cemo skidati filmove i kada izlazimo vani.
60-100mb/ps wao, mislim to je stvarno previse, kladim se da ce napraviti uTorrent za novi Iphone 4g pa cemo skidati filmove i kada izlazimo vani.
Nebih se čudio da sljedeće godine i VIP uvede 4G mrežu (LTE), dobro znamo da VIP prati trendove i prvi ih uvodi na tržište, kako naše tako i EU, preko svoje grupacije. Mali podsjetik, prvi su komercijalno predstavili i uveli u Hr 3G i SMS parking....
Nego, back on na temu. Prilike za implementaciju LTE tehnologije, zbog svojih visokih brzina prijenosa pruža mogućnosti potrebnih za pračenje npr. internetskog TV programa na mobitelu, online video igara također putem mobitela... E pa sada di je tu kraj?
Momci ne žalite se, kod nas u BiH je tek od prije desetak dana u komercijalnu upotrebu krenuo UMTS. 4G očekujem oko 2012. godine (ali hidžretske, tj. islamske). 
Svaka čast ostalima na optimizmu, ali IMHO, to je od nas svjetlosnim godinama daleko.
Ako i na neku foru dođe do nas u bliskoj budućnosti, bit će papreno skupo.
Mislim... spominju se brzine od 150Mbit, dok ja (zičnim putem) mogu imat jedva 1Mbit.
Živimo u Hrvatskoj, jeste to zaboravili? To je na drugoj strani galaksije u usporedbi sa Švedskom.